Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

STREET ONE

Hos Street One produserer de kvalitetsklær til motebevisste kvinner. Her behøver ikke stilsikker mote å gå på bekostning av lommeboken. Hos Street One finner du fargeglade plagg med god passform og slitesterke materialer. Oppdater garderoben din med gensere, jeans, T-skjorter, jakker, cardigans og skjorter fra Street One, så er du sikker på å finne det perfekte antrekket når du står opp om morgenen. Her hos oss finner du et gigantisk utvalg fra det tyske motehuset.


Farger er en sikker vinner hver eneste dag


Hos Street One vet de at de aller fleste av oss setter pris på litt farger i hverdagen vår. På både regnfylte gråværsdager og solfylte sommerdager vil noen friske farger være med på å gjøre dagen din enda litt bedre. Vi vet alle hvordan det er å åpne klesskapet, for å bare finne plagg på plagg i svarte, grå eller hvite toner. Selv om de klassiske fargene kan fungere godt som en basisgarderobe, er det minst like viktig å kunne la seg inspirere av sin egen individuelle stil.

Hos Street One har de selvfølgelig forstått hvor avgjørende glade og friske klær kan være for dagen våres. Det hjelper svært lite å gå kledd i helsvart dersom du allerede har startet dagen med å stå opp på feil bein. Hos det tyske motehuset vil du blant annet finne neongrønne gensere, rosa cardigans, lyseblå bluser og stripede skjorter.


Den klassiske jeansen


Denim er noe vi aldri får nok av. Du skal lete lenge før du finner et mer ikonisk og legendarisk stoff, og ikke minst et så allsidig materiale. Denim kommer i alle ulike former og farger, og kan brukes til å lage forførende skjørt, kule jakker, luer, vesker og til og med sko. Men er det ett plagg som skal fremheves når man først snakker om denim, så er det den berømte jeansen.

Olabuksene har helt tilbake til 1850 vært en nødvendighet for blant annet arbeidere, og i senere tid blitt et allemannseie. Vi får simpelthen ikke nok av disse buksene som kommer i alle passformer du kan tenke deg. Street One er selvfølgelig ikke noe unntak fra regelen. Motehuset vet godt hvordan de skal nå ut til en hvilken som helst moteløve, og sørger for å levere den denimen vi elsker. Her finner du alt fra jeans til denimskjorter og denimkjoler.


Finn din perfekte stil


Skulle du være i tvil om passformen, har de selvfølgelig et hav av ulike stiler og fasonger, som sørger for at du finner det ultimate denimplagget. Kanskje foretrekker du høylivsbuksene som stod opp fra det døde 80-tallet i 2008, og som ikke ser ut til å gå noen vei! Sverger du til 2000-tallets piratbukser? Eller kanskje foretrekker du en jeansbukse med rette ben?

Uansett hva du forelsker deg i, er den klassiske jeansen veldig lett å style med nesten hva det skal være. Kjør en klassisk stil, og kombiner rettbente jeans med en hvit T-skjorte eller bluse. Skal du på kontoret, kan en lyseblå skjorte skape en sofistikert stil. Er du av den litt mer kreative typen, kan en grønn vest se moderne ut over et par tettsittende jeans.


Lag på lag med Street One


Er du lei av å gå med det samme antrekket hver eneste dag? Føler du deg uinspirert når du kler på deg, og klarer ikke helt å prøve noe nytt? Dette er typiske problemstillinger mange av oss opplever. Det er selvfølgelig ikke like lett hver eneste dag å forsøke å finne opp kruttet. Noen ganger må vi bare kaste inn håndkleet og ta til takke med den samme gamle svarte jeansen og hvite toppen.

Det er selvfølgelig hvis du ikke allerede har anskaffet deg en splitter ny garderobe med fargerike gensere, kule jeans, høstjakker i militærfarger eller myke skjerf fra Street One. Her hos Miinto finner du i overkant av 400 godt utvalgte plagg fra det tyske varehuset. Det er med andre ord her du kan gå deg vill, og legge vekk de gamle «fillene» du har brukt de siste par årene.

Kjør for eksempel et topp-til-tå-antrekk fra Street One, og legg lag på lag med friske farger og god passform. En kamelfarget bukse vil passe godt under en lang hvit skjortekjole, et gult sjal, en grønn cardigan og en lang boblevest i gull. Eller forsøk å sett sammen en rettbent jeans med en denimskjorte i samme farge, med en sennepsgul genser over. Hverdagsmote behøver på ingen måte å være kjedelig, og noen ganger skal det overraskende lite til for å friske opp antrekket.


Rimelig mote behøver ikke gå på kompromiss med kvaliteten


Hos Street One vet de at god kvalitet ikke nødvendigvis er ensbetydende med høy pris. Det tyske motehuset brenner nemlig for å levere klær til stilsikre og kvalitetsbevisste kvinner, som ønsker å uttrykke seg. Her får du plagg i blant annet kvalitetsbomull, sydd til perfeksjonisme. Deres passformer er skapt med en kjærlighet for kvinnekroppen, og i kolleksjonene deres finner du noe for enhver størrelse eller kroppstype.

Klærnes rene snitt og myke former sitter godt på kroppen, og klemmer ikke eller sitter ubehagelig på merkelige steder på kroppen. I klær fra Street One kan du faktisk gå hele arbeidsdagen uten å irritere deg over skjeve sømmer eller trange midjer. Dette er mote for kvinner som ønsker funksjonelt tøy som inspirerer!


Gå deg vill hos Miinto


Her hos Miinto har vi samlet et gigantisk og unikt utvalg av klær fra Street One. Her kan du finne flotte kjoler, kule jeans, trendy denimskjorter, komfortable gensere, varme cardigans og luftige linbukser. Oppdater garderoben din, og hent ny inspirasjon til lekende og sprudlende antrekk hver eneste dag. Uansett om du skal på skolen eller på jobb, i familiemiddag eller date. Om du skal møte venninnegjengen til lunsj eller bare slappe av hjemme.

Street One har absolutt alt du behøver når du egentlig ikke vet helt hva du skal ha på deg. Pass sammen ulike fargekombinasjoner som frisker opp hverdagen din, og flytt de svarte buksene og de hvite T-skjortene til øverste hylle. Gå sommeren i møte med et par lyseblå, stripet linbukser med belte eller ta med en ny ullcardigan på hytteturen i høstferien. Uansett hva du skal, så finner du det du kan ha behov for her.

Fjern alle filter

Street One

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.