Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CARDIGANS TIL DAME

Selv om det blir litt kjølig, så er det ikke en unnskyldning for å gå på kompromiss med stilen din. Her hos Miinto har vi et stort og bredt utvalg av lekre cardigans og strikkejakker som kan redde ethvert kjedelig og trist antrekk.

Mange har den oppfattelsen at det er lettere å beholde stilen når det er godt vær. Men hvorfor skulle man ikke også være stilig når det er litt kjølig. Man behøver jo ikke pakke seg inn i tjukke gensere og jakker uten stil, bare fordi de er funksjonelle! Varme plagg kan også være stilige og moteriktige, og det er nettopp det vi har her hos oss. En strikkejakke eller cardigan fra sortimentet vårt kan brukes til enhver anledning. Både når du skal slappe av der hjemme alene, men også når du skal ut på byen med venninnene eller på stevnemøte med en fyr. Sortimentet er dessuten nøye utvalgt, og alle er basert på de beste materialene som er fantastisk behagelig å ha på seg.


Stort utvalg av cardigans


En strikkejakke og cardigan kan være både flotte og moteriktige. Det er i hvert fall det du får servert her. Det finnes utallige variasjoner, modeller, farger, stiler og materialer. Vi har selvfølgelig de klassiske ensfargede cardigans, men det er heldigvis ikke alt. Utvalget byr også på mange forskjellige stripede og mønstrede utgaver, og fellesnevneren er at de er laget med komfortable materialer hvor kvaliteten er i høysetet. Det finnes nemlig ikke noe verre enn en strikkejakke som klør og stikker hele dagen lang.


Praktisk og flot


Hvis du har problemer med å holde deg varm om vinteren, så er en cardigan og strikkejakke helt perfekt for deg. På de kalde vinterdagene er den simpelthen verd sin vekt i gull, men den er også fantastisk om sommeren. Vi har alle sammen kost oss ute en varm sommerkveld, inntil solen går ned og man merker at temperaturen fort faller. Noen ganger er bare stemningen så god, og utsikten enda bedre, at man har lyst til å bli hengende utenfor. Da blir man nødt til å ta på seg litt mer klær. Ikke alltid det passer med en jakke, men en cardigan derimot, kan være helt perfekt for å få litt varme på de kalde skuldrene og armene. Det er jo ikke noe verre enn å avbryte en hyggelig kveld på terrassen fordi det har begynt å bli litt kjølig. Gjør deg selv en tjeneste, og ha alltid en god strikkejakke eller cardigan innenfor rekkevidde.


Evig populær


Man har brukt strikkejakker i generasjoner, og det er helt klart ikke uten grunn. Den er simpelthen bare en uunnværlig del av garderoben, siden den kan brukes hele året rundt. Årsakene til den store populariteten er helt sikkert mange, men en av de viktigste grunnene er at cardigans er enkle og praktiske. En god cardigan er utrolig enkel å bare kaste over skuldrene på vei ut av døra, for på den måten å sikre seg mot kalde skuldre og armer. Like så enkel den er å ta på seg, er den også å ta av seg igjen hvis det blir for varmt. Den er og blir fantastisk praktisk, og på samme tid er den moteriktig.


Eksklusive design med bærekraftig tankegang


Vår dedikasjon til bærekraft strekker seg også til våre eksklusive design. Vi samarbeider med talentfulle designere som deler vår visjon om et mer miljøvennlig moteunivers. Våre bærekraftige cardigans er resultatet av en kombinasjon av innovativ design og nøye utvalgte materialer. Med fokus på resirkulering, reduksjon av avfall og bruk av økologiske alternativer, har vi skapt en kolleksjon som ikke bare gjør deg stilig, men også utgjør en forskjell for planeten. Velg en bærekraftig cardigan fra Miinto og bli en del av vår bevegelse mot en grønnere og mer ansvarlig moteindustri.


Tidløs kvalitet av cardigans for langvarig glede


Når du investerer i en cardigan fra Miinto, investerer du også i kvalitet og holdbarhet. Vi tror på at klær skal være mer enn bare sesongbaserte trender – de skal være plagg du kan elske og bruke i mange år fremover. Derfor velger vi nøye ut materialer og produsenter som opprettholder de høyeste standardene for kvalitet og håndverk. Våre cardigans er skapt for å tåle daglig bruk, samtidig som de beholder sin mykhet, passform og farger selv etter mange vasker. Med en cardigan fra Miinto får du ikke bare et moteplagg, men også en pålitelig følgesvenn som vil være en del av garderoben din i lang tid.


Finn din perfekte passform og stil


Vi vet at alle har forskjellige preferanser når det gjelder passform og stil, og derfor tilbyr vi et bredt spekter av størrelser og designalternativer. Uansett om du foretrekker en løs og avslappet passform eller en mer tettsittende silhuett, vil du finne cardigans som passer din unike kroppsform og personlige stil hos oss. Fra V-hals og rund hals til knepping foran eller åpen front, vil vårt utvalg gi deg nesten uendelige muligheter for å uttrykke deg selv gjennom klærne dine. Oppdag din perfekte cardigan hos Miinto og bli inspirert til å skape tidløse og personlige antrekk.


Bærekraftige valg for miljøbevisste kunder


Som en miljøbevisst forbruker kan du være trygg på at våre cardigans hos Miinto er laget med omtanke for planeten. Vi har et utvalg av bærekraftige alternativer som er produsert med resirkulerte materialer eller økologiske fibre. Ved å velge en av disse strikkejakkene kan du nyte den varme og stilige følelsen, samtidig som du tar et bevisst valg for en bærekraftig fremtid. Gjør din stil til en del av løsningen – velg en bærekraftig cardigan fra Miinto i dag. 


Et partnerskap for positiv endring


Vi tror på samarbeid og partnerskap for å oppnå en reell positiv endring i moteindustrien. Derfor jobber vi tett sammen med våre leverandører og produsenter for å sikre at alle våre strikkejakker oppfyller strenge bærekraftige standarder. Fra resirkulering av materialer og reduksjon av karbonavtrykket til etisk produksjon og rettferdig arbeidspraksis, er vi forpliktet til å være en drivkraft for en ansvarlig og rettferdig moteindustri. Ved å velge en bærekraftig cardigan fra Miinto, blir du en del av dette partnerskapet og bidrar til en bærekraftig fremtid for alle. 


Et tidløst plagg med en grønn fremtid


En cardigan er ikke bare et moteplagg – det er en signatur over din holdning til miljøet og din personlige stil. Våre bærekraftige strikkejakker er designet for å være tidløse og allsidige, slik at de kan brukes sesong etter sesong. Vi tror på kvalitet fremfor kvantitet, og ved å velge en cardigan fra Miinto kan du skape en garderobe med varige plagg som ikke bare varmer kroppen din, men også ditt hjerte. Sammen kan vi bygge en grønnere fremtid, der mote og bærekraft går hånd i hånd.

Side 1 Av 28

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.