Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KASHMIR GENSERE TIL DAME

Når sommeren går på hell og de kalde dagene begynner å nærme seg, så er det deilig å ha en deilig og lun bluse man kan ta på seg for å holde seg varm. I Norge kan høsten og vinteren være lang og kald, og derfor er det godt å ha en genser som kan brukes lenge. Nettopp her er det en kashmirgenser kommer til sin rett.Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av lekre kashmirgensere, slik at du kan holde deg varm hele vinteren uansett hvor kaldt det er. Hvis du er lei av strikkegensere som klør i halsen når du har dem på, så er en kashmir genser helt klart det riktige valget for deg. Kashmir er nemlig det mykeste materialet du overhodet kan ha på.


Flotte design i myk kashmir


Her hos Miinto har vi alltid et bredt og stort utvalg av kashmirgensere. Du finner gensere i mange forskjellige design og flotte farger, og du kan være helt sikker på at du finner en som passer helt perfekt til deg. Velg for eksempel en lekker genser med rullekrage som føles helt fantastisk å ha på seg. Ikke bare er det komfortabelt, for gensere med rullekrager er en av de tingene som er veldig moderne for tiden. I tillegg til at genseren er utrolig behagelig og myk og ha på seg, så kan du også være sikker på at du er moteriktig påkledd.


Hverdag og fest


De mange forskjellige kashmirgenserne i flotte design er perfekte å bruke i hverdagen. Ofte har en kashmirgenser et enkelt og tidløst design, og det gås selvfølgelig aldri på kompromiss med kvaliteten. Det som kjennetegner slike gensere er at det er eksklusive produkter du kommer til å elske å ha på deg. Selv om det er et eksklusivt produkt, så passer en kashmir genser til det aller meste og til enhver anledning. Det er som sagt opplagt å bruke en kashmirgenser i hverdagen, men de kan selvfølgelig også lett brukes når du skal være med på finere anledninger. Det kan for eksempel være med et stilig skjørt i semsket skinn, et par høye støvler og et lekkert sjal eller skjerf hvis det er litt ekstra kaldt.


Ta vare på kashmirgenseren din


Kashmir bør i prinsippet vaskes for hånd. Men hvis du har en ny vaskemaskin med et godt ullprogram, så fungerer det minst like så godt. Det skal vaskes så lite som mulig, siden for mye vask kan påvirke kvaliteten og utseende på den nye genseren din. Vi anbefaler at du med jevne mellomrom henger opp kashmir genseren din utendørs, slik at den kan blir luftet ordentlig. Her må du likevel huske på å unngå direkte sollys. Det finnes også spesielle kashmirbørster du kan bruke, i tillegg til spesielle vaskemidler. Hvis du passer ordentlig på den, så har du et luksusprodukt du kan ha glede av i mange år fremover.

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.