Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JEANS TIL HERRE

Det er ett plagg som er omdreiningspunkt i nesten enhver garderobe hos både menn og kvinner. Det vi snakker om er selvfølgelig jeans. Buksene er en nødvendighet uansett stil, årstid og smak og kan mer eller mindre brukes til enhver anledning. Her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av herredongeribukser.

En av årsakene til at jeans, eller olabukser som vi gjerne kaller dem her i Norge, har blitt en så stor suksess blant menn i alle aldre og på tvers av kulturer og stil, er at de kan skape rammen om akkurat det uttrykket man gjerne vil ha. Jeans er perfekt som basisklær, og kan brukes til nesten enhver anledning. Uansett om du bruker dem til hverdag, fest, fritid eller jobb, så fungerer de avhengig av hva de kombineres med.


Finn et par dongeribukser som passer til din stil


Med et par gode herrejeans i garderobeskapet ditt, så har du alltid et godt grunnlag for et godt utseende. Du kan for eksempel skape et avslappet uttrykk ved å bruke en hettegenser. Hvis du ønsker et mer formelt uttrykk, kan du kombinere dongeribukser med en skjorte med trykk eller mønster. Dessuten finnes herreolabukser i et uendelig antall forskjellige modeller og design, slik at du kan finne ett eller flere par som passer til stilen din. Uansett om du helst vil ha et par «slim jeans», «straight fit», løse, «baggy» eller noe helt annet, så har du ingen problemer med å finne et par som er perfekte til deg her inne hos oss. Vi har nemlig litt av alt, og mere til.


Jeans til alle menn


Ordet jeans stammer fra den franske frasen «bleu de Gênes», som betyr «det blå fra Genova». Frasen stammer fra den havnen i den italienske byen hvor mennene gikk med de blå buksene i det 19. århundre. Dongeri kalles også denim, og stammer fra byen Nîmes hvor det rå bomullsstoffet ble oppfunnet. Først var det egentlig kun arbeidere og minearbeidere som gikk med de rå buksene. De viste seg nemlig å være perfekte for de hardtarbeidende mennene på grunn av den gode holdbarheten og ekstreme slitestyrken. Det var først på sekstitallet at spesielt tenåringene tok jeans til seg, og senere da Calvin Klein, Wrangler og Levi’s reklamerte for modellene deres på Times Squares Billboards. Nå hadde endelig arbeidernes bukser blitt et motefenomen over hele verden. Akkurat slik som vi kjenner dem i dag.


Kjøp herredongeribukser hos Miinto


Her på siden finner du et omfattende utvalg av jeans i høy kvalitet og flott design. Sortimentet er stort og bredt, og det finnes uten tvil et par olabukser til enhver smak og stil. Du finner alt fra «slim» og «skinny fit» til de mer løse modellene, i tillegg til den klassiske «regular fit». Dessuten kommer de i alle mulige forskjellige kvaliteter og farger. Enhver herregarderobe med respekt for seg selv bør inneholde minst et par velsittende dongeribukser, og gjerne i forskjellige farger. Siden jeans er et så allsidig plagg, så skal det være en god idé å kunne veksle mellom flere par i ulike farger til ulike anledninger.

Side 1 Av 57

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.