Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PIQUESKJORTER

Står du ofte foran speilet om morgenen og synes det er vanskelig å velge hva du skal ha på deg? Da kan en mandig piqueskjorte være noe for deg. Disse skjortene kjennetegnes ved at de er laget av vevet bomull, noe som gjør at de er ekstra tykke i stoffet. Skjortene ligner en T-skjorte, men er allikevel annerledes da den har krave og knapper i halsen. En piqueskjorte kan også kalles for tennisskjorte, poloskjorte eller golfskjorte, da de ofte blir brukt av utøvere som spiller tennis, polo eller golf. De er derfor behagelige å ha på seg og slitesterke, samtidig som de ikke går på kompromiss med god stil. Her på siden kan du finne et stort og variert utvalg av mandige piqueskjorter. Gå på oppdagelse og finn den varianten som passer til deg og din garderobe. 


Komfort og stil i ett


Man sier ofte at det er tennisspilleren René Lacoste som oppfant piqueskjorten, da han ønsket et mer anvendelig og komfortabelt plagg når han spilte tennis. Disse skjortene er derfor det ultimate hverdagsplagget, samtidig som de kan brukes til forskjellige treningsformer. Du kan bruke en piqueskjorte til et par linbukser om sommeren – kombiner gjerne med et bar brune Birkenstock-sandaler. Ha en strikkegenser over skuldrene og du får da et sofistikert og avslappet sommerantrekk. 

Du kan også få skjortene i forskjellige materialer, alt etter hva som passer til dine behov. Kanskje du er på utkikk etter en ny skjorte du kan bruke om vinteren over en tynn, langermet bomullstrøye. Da kan du med fordel gå for en enkel skjorte i en farge som svart eller hvit som passer sammen med undertrøyen du har på deg. Hvis du gjerne vil at piqueskjorta skal være synlig, er det bare å bruke to forskjellige farger på skjortene. Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som kan sette en stopper for hvordan uttrykket blir. 


Piqueskjorter til menn i mange forskjellige stiler og fasonger 


Uansett om du liker klassiske skjorter eller skjorter i kraftige farger og mønstre, så har vi noe for deg. Hvis du er på utkikk etter en tidløs og klassisk piqueskjorte, kan vi anbefale deg å gå for en i en farge som svarte, beige, blå eller hvit. Disse skjortene vil bestå år etter år og du vil sent gå lei disse fargene. Samtidig kan de brukes til alt – også når du står og skal på jobb tidlig om morgenen og bare ikke vet hva du skal ha på deg. Da er en beige piqueskjorte en sikker vinner. Du vil se både trendy og stilfull ut på en og samme tid. 

Hvis du ønsker å piffe opp garderoben din, kan du med fordel velge en piqueskjorte med blomstermønster eller et mer abstrakt mønster. På den måten er det skjorta som vil bli det sentrale midtpunktet i antrekket ditt, og du kan style skjorten i alle mulige retninger.Tilpasning til Sesongens TrenderSelv om pikéskjorten er en tidløs klassiker, betyr det ikke at den ikke kan tilpasses sesongens trender. Fra dristige farger til unike trykk, finnes det mange måter å gjøre din pikéskjorte trendy på.Hvordan style Pikéskjorter: Fra Business Casual til StrandklarNår det kommer til styling av pikéskjorter, er mulighetene nesten uendelige. For en business casual look, kan du parre den med et par chinos og loafers. For en mer avslappet stil, prøv å kombinere pikéskjorten med shorts og flip-flops.Velge den Riktige Pikéskjorten: Størrelse, Farge og MerkeDet er viktig å velge riktig størrelse når du kjøper en pikéskjorte. En godt passende pikéskjorte skal være behagelig, men ikke for løs. Når det gjelder farger, kan du aldri gå galt med klassiske farger som hvit, navy eller grå. Men ikke vær redd for å eksperimentere med dristigere farger hvis det passer din personlige stil.Innovasjon i Design: Pikéskjorter 2.0Mens tradisjonelle pikéskjorter fortsatt er populære, har noen merker begynt å eksperimentere med nye designelementer. Fra asymmetriske snitt til unike krage-designs, finnes det mange innovative versjoner av denne klassiske skjorta.Pikéskjorter på Miinto: Endeløse MuligheterMed et bredt utvalg av merker og stiler på Miinto, vil du garantert finne den perfekte pikéskjorta for deg. Enten du foretrekker en minimalistisk stil eller liker å gjøre et statement med din motevalg - hos Miinto kan du utforske alle mulighetene pikéskjorter har å tilby.


Side 1 Av 14

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.