Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TRENINGSTIGHTS

For å få maksimalt ut av treningen er det helt essensielt å ha en treningstights som er komfortabel og som man føler seg vel i. Har man treningsklær man er ukomfortabel i eller en treningstights som stadig sklir ned i livet, blir dørstokkterskelen ganske mye større. Heldigvis har vi i dag et stort utvalg av friske treningstights til damer – både ensfargede og mønstrete! Norske Kari Traa har treningstights som er produsert av jenter for jenter, og en rekke av hennes modeller kommer i et feminint og lekent design. Er du på jakt etter en fargerik tights med mønster, da er dette absolutt et merke du bør kikke nærmere på! 


Oppstrammende og moteriktige kompresjonstights


Treningstights med kompresjon er en formsittende tights som kan brukes til alle former for trening og fysisk aktivitet. Kompresjonstights er blant annet designet for å redusere muskeltretthet og forhindre belastninger, noe som gjør de optimale til intensive treningsøkter. Våre tights kommer med ulike grader av kompresjon. For å finne kompresjonsnivået til tightsen du ønsker å kjøpe, se etter "kompresjonsnivå" i produktteksten. Strømpebukser med høy kompresjon vil ha tallet 4. Strømpebukser med lavest kompresjonsgrad får tallet 1. I produktteksten vil det se omtrent slik ut: "Kompresjonsnivå: 1/4". 

 

Foretrekker du å trene i kompresjonstights, fremfor vanlige tights, kan vi anbefale å se gjennom vårt utvalg fra australske 2XU. Du finner treningstights med kompresjon i korte, knelange og lange modeller. Fordelen med kompresjonstights er blant annet hvordan det øker blodsirkulasjonen, noe som virker positivt inn på din restitusjon etter at treningsøkten er over. Flere er også glad for den oppstrammende følelsen de gir. En kompresjonstights er derfor et veldig flatterende valg, noe flere setter pris på.


Optimaliser treningen


Ingenting gjør en treningsøkt enklere enn et par gode, komfortable og strechy treningstights. Et par stilige, flatterende og funksjonelle treningstights for kvinner i moderne farger og lekre print vil få deg til å yte maksimalt. Miintos kolleksjon av treningstights kan mikses og matches med søte treningstopper eller fargerike sports-BH-er for det ultimative treningsutseendet. Føler du deg vel, presterer du også bedre! 

 

Alle våre treningstights kan tilpasses ditt individuelle atletiske behov. Samtidig er alle tightsene som selges hos Miinto laget av behagelige og pustende materialer som gjør de fukttransporterende og holdbare. Elsker du å løpe eller å gå på lange gåturer, da kan du gå for en glatt treningstights med skinnende stoff, slik at tightsen ikke blir så utslitt. Her har Bergans, Nike og Mammut et lekkert og moderne utvalg. 


Moderne mønster til stilsikre kvinner


I tillegg til et bredt utvalg av klassiske tights i nøytrale farger og mørke toner, finner du også et hav av tights med mønster her hos Miinto. Ingenting sier selvsikkerhet mer enn et par fargeglade mønstrede tights. Føler du deg sterk og selvsikker, så kast deg over noen modeller fra for eksempel 7 Days Active eller Adidas. Sikre deg de beste treningstightsene med trykk til din fritidsgarderobe og sørg for at du alltid har et spennende utvalg i treningsgarderoben. 

 

Treningstights med print er virkelig en moderne kategori for seg selv. Unngå at treningsantrekket blir like kjedelig og ensidig fra gang til gang. Bryt opp et typisk treningsantrekk med modige farger og mønster. Med et lekent mønster vil du få et spennende og attraktivt treningsantrekk som garantert vil gjøre deg både glad og motivert. 


Lekre treningstights til hverdags


Treningstights er allsidige og kan derfor også brukes utenfor treningssenteret. Å bruke treningstights til hverdags er utrolig komfortabelt, og med det riktige tilbehøret kan det fint fungere til forskjellige anledninger – både de formelle og de mer uformelle.

 

Velger du en farget tights til antrekket kan du gå for en monokrom topp hvor fargen passer til tightsen. Lek gjerne med forskjellige stoff for å gi stilen mer spill – kombiner en bomullsskjorte i lin med et par stretchy tights og du vil se fabelaktig ut. Går du for en klassisk svart treningstights kan du matche fargen på skoene dine med fargen på toppen. En svart tights er heldigvis et klassisk plagg som fungerer like godt til et par flate sportssko som til høyhælte sko. Legger du til en kul veske, da får du et behagelig og chict antrekk. Elsker du å stå ekstra fram i mengden kan du kombinere mønstrene og formene på tightsen med en detaljrik topp. Topp det hele med en scrunchie til håret eller med noen lekre smykker for et fullført antrekk. 

 


Den perfekte treningstights for deg


De forskjellige treningstightsene du kan finne hos oss, vil også være utstyrt med forskjellige funksjoner helt nede på detaljnivå. Det kan være snakk om en liten lomme hvor du kan oppbevare essensielle ting til løpeturen, som for eksempel husnøkler eller et trening-/betalingskort. Dette er en praktisk designfunksjon som gjør det enklere å komme seg ut av døren, fordi du enkelt kan oppbevare ting du behøver på en praktisk måte. Hvordan treningstightsen holder seg oppe er også en detalj som ikke bare er viktig, men en veldig individuell smakssak. Uansett om du foretrekker at tightsene holdes oppe med et bredt elastisk bånd eller er mer komfortabel med de tightsene som du kan snøre fast i livet, så vil du hos Miinto finne noe for alle og enhver. Vi har også løpeshortser, blant annet fra Therese Johaugs eget merke, Johaug, som passer perfekt for de som lett blir varme. En løpeshorts er også perfekt om sommeren, hvor en lang tights fort kan bli for varm. Disse er utstyrt med to lag for å sikre topp kvalitet på både komfort og passform. Vi har også treningstights som er perfekte for vinterhalvåret. Disse er tilpasset de kalde temperaturene og designet for å gi deg de beste løpeopplevelsene, også på årets kaldeste dager. Her kan det være snakk om tights med en løsere passform hvor du enkelt kan kjøre flere lag, eller det kan være treningstights som er utstyrt med foring. Hos Miinto har vi med andre ord treningstightser til alle anledninger.

 


Stort utvalg


I tillegg til nevnte Kari Traa, 2XU og Johaug, har vi også andre kjente merker som Peak Performance, Mammut, Ninepine, Nike, Craft og Adidas. Dette er merker som er kjente for sin fantastiske kvalitet, gode passform og et lekkert design. Vi mener at et stort utvalg og en større valgmulighet gir deg muligheten til å finne den perfekte treningstightsen for deg. Med vår 14 dagers fri-retur-ordning har du muligheten til å prøve deg frem til det som passer best for deg. Det er få ting i livet som gir større overskudd enn en treningsøkt og det er derfor viktig å ha det riktige utstyret på plass – da kommer man lettere i gang med treningen. Skulle du ikke finne akkurat det du leter etter, så må du ikke fortvile! Våre sportsbutikker får jevnlig inn nye varer, som gjør at Miinto stadig vekk får nye produkter tilgjengelig på nett.


Finn din nye go-to-tights hos Miinto


Forbered deg til ditt nye fysiske eventyr med Miintos utvalg av treningstights. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder treningstighs fra verdenskjente merker som produserer kvalitetsfulle tights i flotte og moderne design. Alle treningstightsene i vår nettbutikk kommer fra våre nøye utvalgte boutique-partnere, og du kan derfor være sikker på at du får kvalitet og stil i øverste klasse. 

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.