Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SLIM-FIT JEANS TIL HERRE

Det har aldri vært lettere å finne et par slim fit-jeans enn nå. For her hos Miinto finner du nemlig et kjempeutvalg av slim fit-herrejeans i forskjellige design, størrelser og farger. Sortimentet består av bukser fra alle de mest populære merkene, i tillegg til modeller fra nye og talentfulle designere fra inn- og utland.

Den tiden da men trasket rundt i uformelige blå bukser er forbi. Den moderne mannen vil ha et par dongeribukser som sitter som om de var skreddersydde til ham, og dette er en av årsakene til at slim fit-herrejeans har oppnådd en enorm popularitet de siste årene. En annen grunn er at de trange buksene er lettere å kombinere med de fleste andre klesplagg og tilbehør.


Slim fit-jeans til alle menn


Slim fit-jeans er ikke lengre forbeholdt rockemusikere, tvert imot. Nå lages buksene nemlig til en bred målgruppe av både unge og modne menn som er bevisste om å gå i moteriktige klær. Hvis du enda ikke har et par tettsittende dongeribukser, så kan det varmt anbefales at du investerer i et par eller to. De aller fleste menn som først har vent seg til et par bukser som sitter perfekt, vender veldig sjeldent tilbake til de mer rette modellene.


Forskjellige typer slim fit-jeans


Slim fit-jeans passer til menn i alle aldre. Det handler bare om å finne den helt riktige modellen. Disse buksene er nemlig ikke bare forbeholdt Rock and roll-musikere, men er bukser som passer til alle. For selv om slim fit-herrejeans selvfølgelig er rimelig stramme, så er noen modeller mer tettsittende enn andre. Du kan for eksempel finne varianter med stretch, som gjør at buksene blir romsligere og strekker seg når du beveger deg. Komforten er derfor helt på topp, og du behøver ikke å bekymre deg for om du kan ta sykkelen på jobb eller ikke.


En bukse som passer til alt


Når du investerer i et par bukser som sitter perfekt, så kan du bruke de til enhver anledning. Hvis du gjerne vil ha en litt formell stil, så passer et par svarte slim fit-jeans perfekt sammen med en hvit skjorte, blazer og pene sko. På den måten får du et antrekk som passer perfekt på jobben og til en tur på teateret sammen med kjæresten. Du kan også få et mer rocka utseende ved å kombinere buksene med en skinnjakke, ensfarget T-skjorte og et par tøffe støvler. Du kan også få en gjennomført og avslappet stil ved å ta på deg en hettegenser og et par joggesko, eller kanskje bare en T-skjorte og et par sandaler. Kombinasjonsmulighetene er nærmest uendelige, og slim fit-jeans kommer i mange forskjellige farger som gjør at du alltid kan finne et par som passer perfekt til deg.

Side 1 Av 37

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.