Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BOOTS TIL HERRE

Gled deg til det blir kaldt og ønsk vinteren velkommen i et par nye praktiske og moteriktige herrestøvler. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av «boots», og vi kan nesten garantere at det er et par som passer perfekt til deg og din stil.

Med det været vi som oftest ser på høsten, vinteren og våren her i Norge, er det særdeles viktig med et par gode og praktiske støvler. Heldigvis behøver det praktiske elementet ikke å bety at støvlene ikke også kan være både stilige og moteriktige. Mote og praktisk funksjon kan i dag saktens gå hånd i hånd, noe det flotte utvalget vi kan presentere her på siden er et bevis på.


Mange typer herrestøvler


Det finnes mange forskjellige typer «boots» og herrestøvler. Du kan finne modeller som går litt opp på ankelen, men også støvler som går opp til midten på leggen. De kan være lekre og elegante, eller varianter med et rått utseende som passer perfekt til en urban stil. Du kan selvfølgelig også velge et par cowboystøvler, klassiske vinterstøvler og de ikoniske «Chelsea Boots». I tillegg finnes det et vell av andre design og modeller i alle mulige størrelser og fasonger. Det er med andre ord garantert et par «boots» som passer perfekt til deg.


Understrek stilen din med et par flotte «boots»


Det er få ting som kan understreke stilen hos en mann som et par flotte støvler. I de seneste årene har man sett flere og flere skomerker lansere støvler i stadig større omfang i kolleksjoner deres. Kvinner har alltid hatt massevis av sko og støvler å velge mellom, og nå begynner heldigvis utvalget for menn å komme etter. Det store utvalget av «boots» man nå finner på markedet, gjør at det nå finnes herrestøvler til enhver anledning og årstid. Det gjelder bare å finne det perfekte paret.


Finn et par som passer til din stil


Du kan for eksempel velge et par «boots» i skinn som passer til de fleste klesstilene. Eller hente inspirasjon fra westernfilmene og fullende en stil med å kombinere cowboystøvler, olajakke og et par dongeribukser. Hvis du liker å vandre og gå lange turer, så skal du selvfølgelig velge et par støvler som gir deg skikkelig fotfeste. En tykk såle, varmt fôr og robust støvleskaft støtter føttene i all slags terreng og holder føttene varme selv i iskaldt vær. Den allsidige utformingen slike støvler ofte har, gjør at de også er perfekte til en tur på asfalten. Støvler med lisser fås i mange forskjellige varianter, og du kan velge om støvlene skal gjøre stilen din litt mer snerten, eller om de skal ha en mer anonym rolle i antrekket ditt. Boots med polert skinn er fantastiske når du vil holde stilen ren, mens semsket skinn og kunstig slitasje gir en helt annen stil. Hvis du virkelig vil uttrykke en klassisk stil, så passer et par «Chelsea Boots» helt perfekt. Disse støvlene har faktisk eksistert siden attenhundretallet, og blir bare mer og mer populære. Det finnes med andre ord utrolig mange forskjellige typer «boots» og støvler til herrer, og det er garantert et par som passer perfekt til deg også.

Side 1 Av 22

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.