Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FRAKKER OG TRENCHCOATS TIL HERRE

Frakker er noe av det mest stilskapende yttertøy som finnes. Uansett om det er snakk om trenchcoats eller en varm ullfrakk, så er en herrefrakk alltid moteriktig. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av frakker til herrer som passer til enhver smak, fasong, størrelse og stil.

Det sier seg selv at hvis du gjerne vil se gjennomført og velkledd ut, så gjelder det også yttertøyet ditt. Ofte kan det være en litt større beslutning å kjøpe en frakk enn å kjøpe en enkel genser, siden det ikke er noe man investerer i like ofte. Man skal med andre ord tenke seg litt mer om før man bestemmer seg for hvilken herrefrakk man skal kjøpe.


Velg frakker med god kvalitet og godt design


Som oftest kjøper man en frakk når høsten eller vinteren nærmer seg, så man har noe som holder på varmen når det er kaldt. Dessuten skal den frakken du velger også være flott og sitte godt på kroppen, i tillegg til å være laget av lekre materialer. Det er nettopp slike frakker du kan finne her inne hos oss, hvor både design og kvalitet er helt på topp.


Frakker til enhver smak


Du vil fort innse at det er veldig mange frakker å velge mellom her inne. Den du velger avhenger selvfølgelig av hvilken stil du har, og hva du skal bruke den til. Du kan for eksempel velge en av de mange trenchcoatene vi har her på siden. Dette er en tidløs klassiker som passer godt sammen med det aller meste. Du kan selvsagt også velge en klassisk ullfrakk som kan holde deg både varm og stilren hele høsten og vinteren. Det finnes også modeller med høye krager, slik at du virkelig kan pakke deg og ørene inn når det blåser. Hvis du heller vil ha en modell med en mindre krage, så finner du selvfølgelig også det her inne. Med en slik modell får du også vist frem det lekre skjerfet ditt. Du finner, med andre ord, et bredt utvalg av herrefrakker her på siden, så du kan være sikker på å finne noe som passer til din personlige stil.


Ensfarget eller mønstrete?


Det er også viktig å tenke på hvilken farge frakken skal ha. Hvis du gjerne vil gå etter det stilrene utseendet, så er en svart eller grå herrefrakk alltid et sikkert valg. På den måten kan du være sikker på at frakken passer til ethvert antrekk, i tillegg til at frakken aldri blir umoderne. Hvis du synes det blir for kjedelig, så kan du alltids velge noe annet blant det store utvalget av frakker med mange knapper eller glidelås som gir antrekket ditt flere detaljer. Du kan også velge en herrefrakk med rutemønster hvis du synes ensfargede frakker blir for anonyme. Uansett hvilken type herrefrakk du velger, så er vi sikre på at du kan finne en modell du kan få glede av i mange år fremover.

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.