Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DAMEKLÆR

Er det noe vi er gode på her hos Miinto, så er det dameklær.  Her på siden finner du mer enn 400 forskjellige uavhengige motebutikker, så det burde være noe å velge mellom for alle moteinteresserte jenter og kvinner i alle aldre. Siden alt er samlet på samme sted, er det enkelt for deg å gå på jakt etter dameklær fra favorittmerkene dine og i favorittkategoriene når du handler her hos oss.

Vi fokuserer på å tilby stiler og kolleksjoner som har noe for enhver smak. Hvis du er interessert i et klassisk utseende, kan du for eksempel finne elegante blazere og ikke minst den klassiske trenchcoaten. Hvis du heller vil ha noe med mer farger og vise deg frem litt, så finner du selvfølgelig også det. Du finner alle de mest kjente og populære merkene her på siden, i tillegg til de mindre og mer eksklusive merkene – og selvfølgelig alle de midt imellom.


Dameklær fra hele verden


Du kan praktisk talt reise rundt i hele verden når du handler hos oss. Her finner du design fra motehus over hele verden, hvor du dessuten kan velge mellom alt fra små uavhengige butikker, merker og design, til de aller største og mektigste på den globale motescenen. Vi føler derfor at vi med god grunn kan kalle oss for spesialister på klær, vesker, sko, tilbehør, hatter, hansker og mye mer. Det eneste du behøver å tenke på, er å finne de produktene du drømmer om.

Vesker er et av de aller viktigste tilbehørene for jenter og kvinner, uansett om de går mye opp i mote eller ikke. Det er ingen tvil om at designervesken har kommet for å bli, og her kan det være en god idé å investere i tidløse og klassiske vesker du kan ha glede av i mange år. Her hos Miinto finner du vesker fra noen av de aller største og mest kjente merkene i verden, i tillegg til de mer ukjente og fremadstormende motemerkene. Uansett om du er ute etter eksklusive vesker med gull og glitter, tøffe skinnvesker med nagler og motiver eller de helt enkle og ensfargede, så finner du garantert det du er ute etter her på siden.


Alle kan være med


Miinto er et sted for alle, og derfor finnes det design i alle prisklasser og for ung og gammel. I tillegg til dameklær til fest, hverdags og hjemmekos, så finner du selvfølgelig også dameklær du kan bruke utendørs i all slags vær, og som du kan bruke når du skal trene og presse kroppen til det ytterste. Nettopp derfor finner du alt fra de store motehusene til de mer hverdagsvennlige merkene som lar deg kombinere kvalitet og design på din helt egen og unike måte.

I tillegg til at du finner et enormt utvalg av fantastiske dameklær her på siden, så er det også en annen fordel ved å handle her hos Miinto. En vanlig handletur byr ofte på flere timers gange frem og tilbake mellom butikkene. Det kan derfor ofte ta lang tid å finne det man er ute etter, og mange ganger går man forgjeves. Her på siden slipper du alt dette, og her på siden kan vi presentere deg for det aller beste moteverden har å by på av dameklær. Vi har fokusert på å gi deg det beste utvalget av kvinneklær via nettet, slik at du bare trenger å se ett sted i fremtiden. Vi leverer selvfølgelig bestillingene dine innenfor få dager, og du får dessuten gratis frakt på alle ordrer over 499 kroner.

Er du på jakt etter noen nye skatter til garderoben din? Da har du kommet på rett sted! Hos oss i Miinto kan du finne et stort utvalg av dameklær på nett. Vi har samlet alt av dameklær på ett sted for deg, slik at du helt enkelt kan finne det du er på utkikk etter uansett hva det er, hvilket merke du drømmer om eller hva budsjettet ditt er på. 

Dameklær for alle og enhver

Hos Miinto kan man finne dameklær for kvinner i alle aldre og i alle prisklasser. Uansett hva lommeboken din tillater deg i dag, kan du velge mellom et hav av bukser, kjoler, gensere, T-skjorter, sko, shorts, skjørt, jakker og mye, mye mer. Er du gravid? Da burde du også ta en god kikk på vårt utvalg av friske mammaklær. 

Ikke bare kan du velge og vrake i vårt klesutvalg – hos oss finner du også det tilbehøret garderoben din trenger. Smykker, vesker, interiør, neglelakk og mye mer. Alt er samlet på ett sted, sånn at du kan slippe å løpe fra butikk til butikk for å finne det du er ute etter. Miinto samarbeider nemlig med de beste uavhengige klesbutikkene i Norge, slik at alt du trenger er tilgjengelig på ett og samme sted. 


Velg blant et hav av merker


Ettersom vi i Miinto har samlet utvalget fra Norges beste uavhengige butikker på ett sted, har vi naturligvis også et enormt utvalg av merkevarer. Alle merker for dameklær er samlet på ett sted, så du kan lett bla gjennom det hele. I vårt store utvalg av dameklær finner du merker som Samsøe Samsøe, Second Female, InWear, Balenciaga, Holzweiler og så mye, mye mer!

Skal du unne deg litt luksus? Hos oss finner du sesongens mest eksklusive og luksuriøse merkevarer til enhver anledning. Eller kanskje du er på utkikk etter noe som ikke går like mye utover lommeboken? Det er heller ikke noe problem! Her finner du nemlig dameklær på nett i alle prisklasser, uansett om garderoben din skriker etter nye kjoler eller gensere. 


Hos oss kan du handle dameklær til alle sesonger og anledninger


Alle har vel hatt den følelsen av å stå foran klesskapet sitt og føle at man ikke har noe å ha på seg. Da er det bra du har kommet til oss! Her kan du finne dameklærne du trenger til den neste festen, julebordet, bryllupet eller bursdagen. Du kan finne sesongens hotteste kjoler, en deilig og frisk jumpsuit, eller et lett og lekent skjørt. 

Kanskje er det hverdagsgarderoben som trenger en liten oppgradering? Hos oss finner du hverdagskjoler, skjørt, deilige strikkegensere, cardigans/strikkejakker, jeans, chinos og så mye mer som kan friske opp hverdagen og få deg til å føle deg vel i det du har på deg. 

Uansett anledning – ikke glem vårt lekre utvalg av tilbehør for å sette prikken over i-en på utseendet! 

Side 1 Av 2885

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.