Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SNEAKERS TIL HERRE

Herresneakers er et viktig element å ha i garderoben for de fleste menn. De finnes i utrolig mange forskjellige design og materialer, og passer til de aller fleste anledningene. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av moteriktige sneakers som passer perfekt til enhver stil. Vi og våre samarbeidspartnere har flere populære merker som Balenciaga, Off White og Kastel. 

Sneakers er et grunnelement i enhver garderobe, og det handler om å finne de helt riktige, for herresneakers er ikke bare sko – det er også en livsstil og en motesignatur. Derfor skal man være bevisst om hvilken type man leter etter. Velger man de helt riktige, så har man et favorittpar man rett og slett ikke kan unnvære. 


Utviklingen av sneakers


Sneakers het opprinnelig «plimsolls» og så dagens lys på slutten av 1800-tallet. I dag er skoene kjent over hele verden, og spiller en stor rolle i spesielt de urbane miljøene. Skoene fikk i begynnelsen stor suksess i sportsverdenen hvor gummisålen og den gode komforten spilte en stor rolle. Skoene er fortsatt utrolig komfortable, men det har selvsagt skjedd en utrolig stor utvikling når det gjelder design. Det er selvsagt noe vi er veldig glad for – det betyr jo også at det er vanvittig mange forskjellige modeller å velge mellom.


Stort utvalg her på siden


Det første valget man skal treffe når det gjelder design, dreier seg om selve formen på skoen. Herresneakers varierer fra de helt lave til de høye, og midt mellom der ligger klassiske sneakers som er designet til skatere. Her på siden finner du mange forskjellige modeller fra de aller største og mest populære skomerkene, i tillegg til modeller som sommersneakers og vintersneakers. Dessuten er det store variasjoner når det kommer til farger, og du bestemmer selv om skoene skal være farget eller om du ønsker et par klassiske hvite sneakers.


Herresneakers gir mange muligheter


Sneakers har hatt en enorm utvikling gjennom årene. I dag er skoene et akseptabelt fottøy til alle anledninger. Hvis du skal på fest, så kan du for eksempel ta på deg et par lave og pene sneakers og kombinere skoene med en dress og skjorte uten slips. På stranden passer det perfekt med et par laget i canvas sammen med en løs T-skjorte og shorts. Når du er på jobb kan du velge noen litt mer diskrete sneakers i mørke nyanser, eller velge å vise en mer personlig stil med et par klassiske svarte sneakers med hvit såle og hvite striper ned langs siden. Husk at de er som skapt sammen med et par jeans og chinos. Hvis du gjerne vil ha et mer avslappet utseende, eller bare generelt liker å gå i løstsittende klær, så skal du velge et par høye sneakers. Husk på å ikke la buksene gå ut over skoene, og for all del ikke bind en sløyfe på skolissene. Skjul de heller i skoene, så får du den helt riktige stilen. Kombinasjonsmulighetene er med andre ord nesten uendelige, og det er bare fantasien som setter grenser for hvordan du vil kombinere et par sneakers for å få en optimal og personlig stil.Stylingtips med Sneakers Sneakers kan styles på mange forskjellige måter basert på anledningen. For en casual look kan du pare dem med jeans eller chinos sammen med en t-skjorte eller polo skjorte. For en mer dresset opp look, prøv å pare dem med dressbukser og en knapp-ned skjorte.Hvordan Velge Riktige Sneakers Når du velger sneakers, er det viktig å tenke på komfort, stil og funksjonalitet. Tenk på hva slags aktiviteter du vil bruke dem til og velg en sko som passer til disse behovene. For eksempel, hvis du planlegger å bruke dem for sport eller trening, vil du kanskje ha en sko med god støtte og demping.Sneakers som en Moteuttalelse Sneakers er ikke bare for trening lenger; de har blitt et viktig moteelement i mange menns garderober. Med så mange forskjellige stiler og design tilgjengelig, kan sneakers virkelig hjelpe deg med å uttrykke din personlige stil.Produkter Du Kan Finne På MiintoPå Miinto kan du finne et bredt utvalg av sneakers fra populære merker som Adidas, Nike og Puma. Vi har også eksklusive merker som Common Projects og Golden Goose for de som leter etter noe litt mer unikt. Uansett hva din smak er, kan vi garantere at vi har den perfekte sneakeren for deg.


Husk at det viktigste når det kommer til mote er å føle seg komfortabel i det du har på deg. Velg derfor sneakers som passer din stil og behov best.Side 1 Av 167

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.