Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

STRIKKEJAKKER TIL HERRE

For mange har en strikkejakke nok vært noe som man fikk av bestemoren sin i julegave. Den var kanskje ikke spesielt flott, og den passet sjeldent med noe av det man hadde i garderoben sin – men slik er det ikke lenger, og en strikket cardigan er noe av det mest moteriktig som finnes i dag. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av strikkejakker til herrer slik at du kan finne en som passer perfekt til deg.

En strikkejakke er en absolutt nødvendighet i enhver garderobe. Selv om man kanskje forbinder den med vinter og kulde, så er en herrestrikkejakke et klesplagg som kan brukes hele året. En tykk strikkejakke passer selvfølgelig fantastisk på en kald dag når man bare har lyst til å pakke seg inn og ligge på sofaen. Om sommeren kan det være deilig å ha en tynn strikkejakke man kan ta på seg på de litt kjølige sommerkveldene, slik at man allikevel kan holde seg varm. En strikket cardigan er dessuten også et flott supplement til en tynn jakke.


En herrestrikkejakke er allsidig


En strikkejakke er ikke bare er en strikkejakke. De finnes i utallige design, fasonger, størrelser og farger, og det er egentlig ganske merkelig å tenke på, siden det ikke er mange år siden det var veldig få menn som ønsket å bli sett i en strikket cardigan. Det var en strikkejakke som farfar brukte, og den var nok heller ikke spesielt stilig – men som med så mye annet, så har farfar-stilen også gjort sitt inntog innenfor strikkejakkekategorien, og da spesielt modellen med lynlås. Den har nå etterhvert mer eller mindre blitt hypet sammenhengende i flere år, noe som bare er en fordel for oss. Den er utrolig praktisk siden den fungerer perfekt som et ekstra lag om vinteren. Og om sommeren kan den saktens gjøre nytten for seg som en tynn sommerjakke. En slik strikkejakke passer til de aller fleste stilarter, men er i seg selv ofte ganske avslappet og derfor ikke så opplagt til en formell begivenhet.


Finn din strikkejakke hos Miinto


Her hos Miinto finner du flere forskjellige utgaver av den tidligere omtalte farfar-jakken. Du finner blant annet enkle modeller i diskrete farger med tøffe detaljer. Mange av variantene har dessuten glidelås, hvor noen står i sterk kontrast til resten av trøyen, mens andre versjoner inkorporerer glidelåsen i helhetsuttrykket. Det kan også være store forskjeller på hvordan jakkene er strikket, slik at noen fremstår som grovere enn andre. Med andre ord så finnes det mange forskjellige modeller her hos oss, og du finner sikkert en strikkejakke som passer perfekt til deg og din stil.

Side 1 Av 10

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.