EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Golden Goose (95)

Golden Goose er resultatet av at to kreative sjeler fra Venezia møttes og dannet merket i 2000. Siden begynnelsen har selskapet markert og gjort seg tydelig ved hjelp av innovativt og godt håndverk, i tillegg til et lett gjenkjennelig design. Sneakers fra Golden Goose er ikke bare sko, det er en livsstil.

Foruten design adskiller Golden Goose seg fra andre merker ved en lavmælt kommunikasjon og reklamekampanje, og produktene blir plassert hos nøye utvalgte forhandlere og institusjoner som deler merkets filosofi. På 15 år har Golden Goose laget en komplett livsstil for kundene sine, og tilbyr en kolleksjon som blant annet inkluderer ready-to-wear, tilbehør og sko. De kombinerer og foredler moderne livsstil med en retrofølelse, samtidig som de har en sterk italiensk håndverkstradisjon i ryggen.

Streetwear og godt italiensk håndverk

Golden Goose skjemmer bort kundene sine med en chic fortolkning av streetwear, inspirert av kunst og italiensk håndverk. Kolleksjonene deres utnytter slitasjefinish og utvaskede farger til det fulle. Resultatet er avslappede stiler som passer til det meste og de fleste.

Utvisket skille mellom fritid og jobb

Det er ikke lenge siden sneakers var noe som var forbundet med sport og fritid, men tidene har forandret seg. Nå er det ikke et eneste antrekk som ikke kan styles til perfeksjon med de helt riktige sneakers. Golden Goose har et hav av forskjellige modeller i mange forskjellige farger og mønstre. De fleste modellene kjennetegnes av den ikoniske stjernen som er plassert på skoen. Selve skoene og stjerna fås med sølvglitter, pastellfarger og alle mulige andre variasjoner. Hvis du heller vil ha noe mer subtilt, så fås de selvfølgelig også i helt enkle farger som svart og hvit, både med og uten stjerne. Det er med andre ord et par gode sneakers til deg blant kolleksjonene deres – uansett hva du trenger sko til.

Mer enn bare sko

Golden Goose lager mer enn bare sneakers. Hvis du tar en nærmere kikk blant alle produktene deres, oppdager du fort at du mer eller mindre kan fornye hele garderoben din. Her finner du både jeans, vesker, støvler, t-skjorter, caps og mye mer. Hvorfor ikke prøve å kombinere et par sneakers med et høylivet skjørt fra samme merke? Eller hva med et par ankelstøvler til en lang skjortekjole? Mulighetene er mange, og du kan matche på kryss og tvers, vel vitende om at du er kledd i italiensk design i verdensklasse. Du behøver selvfølgelig ikke kun å matche Golden Goose sneakers med andre produkter fra det italienske merket. Skoene passer til alle typer klær og anledninger, og det er kun fantasien som setter grenser for hvilke sammensetninger du kan kle deg i.POPULÆRE SKOKATEGORIER TIL DAME:

Chelsea boots

Gummistøvler

Sneakers

Støvler og boots

Vintersko

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

95 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.