Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GOLDEN GOOSE

Golden Goose er resultatet av at to kreative sjeler fra Venezia møttes og dannet merket i 2000. Siden begynnelsen har selskapet markert og gjort seg tydelig ved hjelp av innovativt og godt håndverk, i tillegg til et lett gjenkjennelig design. Sneakers fra Golden Goose er ikke bare sko, det er en livsstil.

Foruten design adskiller Golden Goose seg fra andre merker ved en lavmælt kommunikasjon og reklamekampanje, og produktene blir plassert hos nøye utvalgte forhandlere og institusjoner som deler merkets filosofi. På 15 år har Golden Goose laget en komplett livsstil for kundene sine, og tilbyr en kolleksjon som blant annet inkluderer ready-to-wear, tilbehør og sko. De kombinerer og foredler moderne livsstil med en retrofølelse, samtidig som de har en sterk italiensk håndverkstradisjon i ryggen.


Streetwear og godt italiensk håndverk


Golden Goose skjemmer bort kundene sine med en chic fortolkning av streetwear, inspirert av kunst og italiensk håndverk. Kolleksjonene deres utnytter slitasjefinish og utvaskede farger til det fulle. Resultatet er avslappede stiler som passer til det meste og de fleste.

De når derfor ut til de fleste aldersgrupper på grunn av sin allsidighet, og er et merke som representerer komfort og kvalitet. Rett og slett et resultat av når det beste fra to verdener møtes, og går sammen for å dele skapergleden.


Utvisket skille mellom fritid og jobb


Det er ikke lenge siden sneakers var noe som var forbundet med sport og fritid, men tidene har forandret seg. Nå er det ikke et eneste antrekk som ikke kan styles til perfeksjon med de helt riktige sneakers. Golden Goose har et hav av forskjellige modeller i mange forskjellige farger og mønstre. De fleste modellene kjennetegnes av den ikoniske stjernen som er plassert på skoen. Selve skoene og stjerna fås med sølvglitter, pastellfarger og alle mulige andre variasjoner. Hvis du heller vil ha noe mer subtilt, så fås de selvfølgelig også i helt enkle farger som svart og hvit, både med og uten stjerne. Det er med andre ord et par gode sneakers til deg blant kolleksjonene deres – uansett hva du trenger sko til.

Når det kommer til fargevalg er det mye å velge mellom. Som du vil se på denne siden så får du alt fra hvite, nøytrale til friske farger som lyser opp selv den gråeste dagen. De kan brukes til alt fra jeans til skjørt og kjoler, og er like gode om sommeren som på en litt kjøligere høstdag. Fargedetaljene er lekre, og skiller seg ut fra andre merker på en deilig nytenkende måte.


Mer enn bare sko


Golden Goose lager mer enn bare sneakers. Hvis du tar en nærmere kikk blant alle produktene deres, oppdager du fort at du mer eller mindre kan fornye hele garderoben din. Her finner du både jeans, vesker, støvler, t-skjorter, caps og mye mer. Hvorfor ikke prøve å kombinere et par sneakers med et høylivet skjørt fra samme merke? Eller hva med et par ankelstøvler til en lang skjortekjole? Mulighetene er mange, og du kan matche på kryss og tvers, vel vitende om at du er kledd i italiensk design i verdensklasse. Du behøver selvfølgelig ikke kun å matche Golden Goose sneakers med andre produkter fra det italienske merket. Skoene passer til alle typer klær og anledninger, og det er kun fantasien som setter grenser for hvilke sammensetninger du kan kle deg i.

Har du lyst på en ny veske, da har Golden Goose flere fine varianter å tilby deg. De designer vesker i både små og store varianter, noen med deilige fargekombinasjoner, andre med et nøytralt og klassisk design. Finn din nye handleveske, som blir din faste følgesvenn på handleturer i årene fremover, og unngå handleposer som gnager i hendene. En «shopper» er både stilig og praktisk, og kan brukes daglig til å frakte for eksempel en laptop frem og tilbake fra skolen eller jobb. Det er mye rom i en «shopper», og om du velger en av Golden Goose sine, får du også et vakkert design med på kjøpet.


Komfortabel mote


Ofte når man skal kle seg komfortabelt, går det på bekostningen av motesansen. Det er jo tross alt ikke innafor å møte opp på jobb i joggebukser, selv om det kanskje hadde vært mest komfortabelt for deg. For det å sitte på et kontor i trange jeans som gnager dag inn og dag ut, er ikke akkurat deilig. Vi kan vel derfor være enige om at det er ekstra deilig å slenge på seg joggebuksene så fort vi kommer hjem etter en lang dag på kontoret?

Heldigvis så har Golden Goose gjort det enkelt å bevare motesansen samtidig om du kler deg komfortabelt. Hvor herlig er det ikke at dette fantastiske merket designer fasjonable klær, som både gir et klassisk og tidløst utseende, samtidig som komforten er høy? Golden Goose sine myke og deilige bukser fås i ulike farger og mønstre, og kan fint kombineres med både T-skjorter og bluser. De gir et avslappet og drømmende uttrykk.

Om du har lyst på komfortable plagg du kan bruke hjemme i sofaen, byr de også på eksklusive joggedresser, hvor du enten kan velge å kjøpe et av plaggene, eller begge slik at du får hele dressen. Hvis valget ditt lander på en joggebukse, kan vi varmt anbefale deg en av Golden Goose sine myke T-skjorter som overdel. En søndagskveld i sofaen kan knapt bli bedre.


Golden Goose hos Miinto


På denne siden har vi samlet noen av Golden Goose sine aller flotteste design, slik at det skal bli enkelt for deg å finne dine nye favoritter. Ta et dypdykk i den vakre jungelen av italiensk håndverk, og velg ut plaggene som faller best i smak hos deg fra det svært anerkjente italienske merket. Her går eksklusivitet og kvalitet hånd i hånd.

Fjern alle filter

Golden Goose

Side 1 Av 16

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.