Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SLIM FIT BUKSER TIL DAME

Unn deg selv et par nye favorittbukser, og finn et par ettersittende bukser allerede i dag. Det er en absolutt nødvendighet i enhver kvinnes garderobe, og er en sikker vinner uansett om du skal på fest eller på jobb. Prøv for eksempel å passe et par ettersittende bukser sammen med en elegant bluse eller en fargerik sommertopp.

Alle garderober krever et par ettersittende bukser. I hvert fall hvis du har et snev av motesans, og hvis du liker å følge med på hva som skjer innenfor moteverdenen. Det er utrolig lett å passe sammen et par stramme og ettersittende bukser med alt fra T-skjorter, bluser og skjorter til dressjakker og topper. Noe av det mest fantastiske når det gjelder ettersittende bukser, er at de fremhever formene og løfter opp rumpen din. Et par ordentlige ettersittende bukser får deg ikke bare til å føle deg godt, men får deg også til å se godt ut.


Slim fit- bukser til enhver anledning


Det er visse ting en motebevisst dame bare skal ha i garderoben sin. En av dem er et par slim fit-bukser eller to. Modellene fremhever som sagt den kvinnelige figuren, og de blir fort en favoritt i garderobeskapet. Det kan derfor være smart å ha flere forskjellige ettersittende bukser i ulike farger. På den måten kan du alltid skifte utseende og stil bare ved hjelp av et par bukser. Ta de på til hverdag når du skal på jobb eller henter barna i barnehagen, eller når du skal være elegant på firmafesten. Uansett hvilken anledning det er snakk om, så vil de nye buksene alltid passe perfekt. Det er rett og slett utrolig lett å oppnå et stilsikkert utseende med et par stramme bukser. Så finn de nye yndlingsbuksene dine allerede i dag, og vit at du alltid har noe som passer å ta på deg – uansett hva du skal. Et par slim fit-bukser passer mer eller mindre til alt i garderoben din. Spørsmålet er bare hvilket par du velger.


En nødvendighet i alle garderober


Ettersittende bukser er en nødvendighet i garderoben, og søte hverdagsbluser er en sikker kombinasjon. Eller hva med en fargesprakende og lekende topp? Uansett hvilken anledning det dreier seg om, så kan vi garantere at antrekket ditt blir helt perfekt. Husk at det finnes mange forskjellige farger å velge mellom, og det finnes derfor uendelig med variasjonsmuligheter. Hvis du føler deg klar for å prøve noe nytt, så kan du jo for eksempel prøve et par røde ettersittende bukser som garanterer oppmerksomhet. Eller hva med et par i pastellfarger? Man forbinder kanskje slim fit-bukser med sommeren, men det er ingen grunn til å gjemme buksene i skapet bare fordi det har blitt litt kjøligere utenfor. For buksene passer like godt sammen med en tykk vinterjakke eller en elegant frakk som sammen med en sommertopp.


Pass på de ettersittende buksene dine


All vask sliter på bukser, og for at de nye buksene dine skal holde seg pene lenger, så bør du unngå å vaske dem for ofte. Hvis du har mulighet til det, så vil det aller beste være å vaske de for hånd. Du skal heller aldri legge buksene i tørketrommelen, da dette sliter veldig på buksene. Det kan nemlig ta både passformen og fargen ved å bli tromlet. Et godt råd for å unngå unødvendig vask, er å legge dem i fryseren i et par timer. På den måten forsvinner bakterier og eventuelt sjenerende lukt uten at du behøver å vaske dem.


Bruk av Slim Fit Bukser gjennom Sesongene


En annen fordel med slim fit bukser er deres allsidighet gjennom sesongene. Om sommeren kan de kombineres med lette topper og sandaler for en kul og behagelig look. I kaldere måneder kan de brukes med tykkere gensere, støvler og frakker for å holde deg varm samtidig som du ser stilig ut.


Utforsk Slim Fit Bukser på Miinto


På Miinto finner du et bredt utvalg av slim fit bukser fra ulike kjente merker som Ganni, Mos Mosh og Gestuz. Uansett om du leter etter den perfekte hverdagsbuksen eller noe litt mer spesielt til en kveld ute, har Miinto det perfekte paret for deg. Med så mange alternativer å velge mellom, er det lett å finne den rette slim fit buksen som passer din stil og behov.

Side 1 Av 45

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.