Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

STRAIGHT LEG JEANS TIL DAME

Jeans med rette ben er uten tvil noe av det aller viktigste man kan ha i garderoben, uansett om man er mann eller kvinne, ung eller gammel. Straight leg-jeans passer til nærmest alle anledninger, og kan kombineres med det aller meste man allerede har av klær i skapet. Her hos Miinto har vi et stort og variert sortiment av de aller beste modellene fra kjente og populære motemerker.

Straight leg jeans til dame er en absolutt nødvendighet. Det er det overhodet ingen tvil om. Et par «straight leg»- jeans kan kombineres slik at det passer til en kveld ute på byen sammen med venninnene, eller når du skal på konfirmasjon til broren eller nevøen din. Det er et allsidig plagg som fås i alle mulige farger, mønstre og trykk, og det er de aller færreste som kan nøye seg med kun ett par.


Straight leg-jeans til alle


Noe av det aller fineste med dongeri er at de passer til de aller fleste, uansett stil eller alder. Velg for eksempel et par «straight leg»-jeans i en mørkeblå nyanse, velg et par passende boots til, og drøm deg bort til cowboyer som rir inn i solnedgangen. Du kan også velge et par «straight leg» damejeans i en litt lysere nyanse med nydelig vintageslitasje. Det er bare å velge og vrake. For hva ville verden være uten jeans? Den ville sannsynligvis være veldig kjedelig, og nettopp derfor er det mange av oss som har flere forskjellige modeller i skapet der hjemme.


Mange forskjellige varianter


Når du ser nærmere på det flotte utvalget av «straight leg» damejeans her hos Miinto, så ser du fort at sortimentet er fylt med både gamle favoritter fra kjente merker og nye stilskapende design fra kommende nypopulære merker fra hele verden. Det er snakk om vågale bukser for trendsetterne, i tillegg til klassiske straight leg-jeans man kan bruke som basisplagg. Du finner med andre ord bukser som passer til enhver anledning her inne hos oss, uansett om du går etter en gatestil eller en mer formell stil.


Husk å ta vare på buksene dine


Når man først har fått tak i et par nye favorittbukser, så er det viktig at man passer på dem. Dongeri er slitesterkt. Derfor behøver du ikke å vaske dongeribukser like ofte som de andre klærne dine. Et godt råd er å henge buksene opp utenfor slik at de blir luftet i ny og ne, noe de ofte har godt av. Ellers så skal du selvfølgelig alltid huske å se nøye på hva som står på vaskeseddelen. Et par straight leg-jeans er en god investering, og hvis du passer på dem får du glede av buksene i mange år fremover.

Side 1 Av 16

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.