Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKINNY JEANS TIL DAME

Hvis du leter etter et par moteriktige tettsittende jeans med perfekt passform, så har du kommet til det riktige stedet. Her hos Miinto har vi nemlig et utrolig stort og variert utvalg av tettsittende damejeans, og du finner garantert et par som passer til deg, uansett hvilken stil eller fasong du har.

Det er ingenting som er viktigere å ha i garderoben sin, enn et par gode jeans. Med et par jeans med tettsittende ben så har du et par bukser som passer til nærmest alle anledninger. Du kan enkelt få en formell stil som passer perfekt når du skal på jobben, og tettsittende jeans kan motsatt like enkelt gi et uformelt og avslappet utseende. Det er kun fantasien som setter grenser, og med det rette tilbehøret kan du på kort tid trylle frem en hvilken som helst stil.


Tettsittende jeans med høyt liv


Hvis du gjerne vil ha en avslappet stil med dine tettsittende jeans, så kan et par tettsittende jeans med høyt liv være en god idé. Og hvis midjen er noe du gjerne vil fremheve, så vil det se fantastisk ut med en lekker bluse ned i buksene. Et par tettsittende jeans med høyt liv er utrolig behagelig å ha på seg. Hvis du ikke ønsker å fremheve hoftene og midjen, så kan du alltids la skjorten, blusen eller genseren henge løst utenpå buksene.


Få forskjellig stil med tettsittende jeans


Tettsittende jeans med trange ben gir deg også muligheten til å fremheve hva du har på føttene. Hvis du kombinerer et par tettsittende jeans med de riktige skoene med hæler, så får du et virkelig godt samspill mellom sko og ben. Jo høyere stilettene eller støvlene er, jo mer fremhever du benene dine. Et par tettsittende jeans passer også helt perfekt sammen med sneakers. For med et par lekre joggesko eller andre flate sko i en utpreget gatestil, får du automatisk en tøff og bynær stil. Ønsker du mer å fremheve din mer uskyldige og søte side, så passer et par ballerinasko helt perfekt. De mest klassiske fargene er selvfølgelig svart og blå, men om du velger et par tettsittende damejeans i knallrød, grå eller med leopardmønster er det selvsagt helt opp til deg. Det spiller ingen rolle hvilken modell du velger, så lenge designet passer helt perfekt for deg.


Finn et par tettsittende jeans her hos Miinto


Det er ingen tvil om at tettsittende jeans er en absolutt nødvendighet i enhver kvinnes garderobe. Her hos Miinto finner du et stort utvalg av tettsittende jeans i alle mulige forskjellige farger og design, slik at du lett kan finne et par eller to som passer helt perfekt til deg. Velg gjerne forskjellige farger etter sesongen, og gå etter de lyse fargene om sommeren og mørke farger om vinteren. Uansett hvilken modell du velger, så kan du være sikker på at du alltid har et stilsikkert alternativ til alle anledninger.

Side 1 Av 21

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.