Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

REGNJAKKER TIL HERRE

Det var en tid da en regnjakke bare ble ansett som et funksjonelt klesplagg. Den tiden er forbi. I dag er en herreregnjakke et moteplagg på linje med alminnelige jakker. Du kan lett gjøre regnjakken din til å bli et uttrykksfullt plagg som er med på å understreke stilen din. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av herreregnjakker, slik at du kan finne en som passer perfekt til stilen din.

Når man i dag velger en regnjakke, så handler det ikke lenger kun om å finne en jakke som holder deg tørr når det regner. Det finnes utrolig mange flotte forskjellige design når det kommer til regnjakker, og spørsmålet dreier seg bare om å finne en som kan være med på å fremheve ens egen personlige stil, i tillegg til en som dekker ens behov. Det er tross alt stor forskjell på om man skal ha en regnjakke som man kan bruke på fjellet, og en man bare skal bruke mens det regner litt i byen.


Regnjakker er en del av motebildet


Regnjakker har i mange år vært et klesplagg som moteindustrien har ignorert. I mange år var den stort sett erstattet av paraplyer og allværsjakker. Heldigvis har de aller fleste av de gode designermerkene nå fått øynene opp for de store mulighetene som ligger i den vanntette jakken. Her på siden kan du blant annet finne de aller mest trendy og moteriktige regnjakkene, i tillegg til regnjakker hvor fokuset ligger mer på funksjonaliteten.


Regnjakker til ulike behov


Det skjer ganske ofte at himmelen åpner seg og vannet siler ned over Norge. Men hvis man er vel forberedt, så er det ingen grunn til at en byge skal sette en stopper for hva man hadde tenkt å gjøre. Litt regn er ingen unnskyldning for å ikke komme avgårde på en løpetur i skogen eller ned i byen for en kopp kaffe med gutta. Hvis du skal bruke en regnjakke til sportslige aktiviteter, så er det selvfølgelig noe helt annet enn hvis den skal brukes i hverdagen på jobb og i byen. Hos oss finner du selvfølgelig en regnjakke som passer perfekt til et aktivt utendørsliv, eller hva med regnjakker som er designet for å gi deg full bevegelsesfrihet og beskyttelse mot regnet. Du kan også finne stilige frakkelignende regnjakker som regnparkas og andre lange modeller. Disse er perfekte over en dress, i tillegg til at de oser av en sofistikert stil.


Velg og vrak mellom mange modeller


Det finnes ingen restriksjoner når man skal velge en regnjakke. Vi har et stort og bredt utvalg av herreregnjakker med forskjellig passform, lengder og farger, noe som gjør at du kan gjøre akkurat det du vil når det kommer til å holde seg tørr og moteriktig samtidig. Noe av det aller beste ved en regnjakke er at man kan bruke den stort sett hele året. Det er bare et spørsmål om hvordan man styler den. Om høsten fungerer en regnjakke godt med en tynn strikkegenser og lue, mens om vinteren er det lekkert med en tjukk og høyhalset ullgenser. Du kan også bruke et stort skjerf og et par grove støvler. Med andre ord, så kan du med ganske lite tilbehør gjøre regnjakken din til en fast del av garderoben. Hvorfor ikke finne en som er litt flottere enn gjennomsnittet? Ta en titt på utvalget her på siden, og finn en som passer perfekt til deg.

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.