Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DUNJAKKER TIL HERRE

Dunjakker gir fantastisk isolering og er herlig lett og pustbart. Jakkene er også gode til å regulere temperaturen, og det skal derfor litt ekstra til før man blir for varm eller kald. Her hos Miinto finner du helt lette dunjakker, i tillegg til kraftige og vanntette dunjakker.

Dunjakker er ytterst praktiske og elegante, og de kan brukes til både hverdag, fest og forskjellige aktiviteter utendørs. En herredunjakke er perfekt både til de som har en aktiv livsstil, og til de som gjerne vil kle seg moteriktig i byen. Dessuten har de nærmest en uovertruffen evne til å holde deg varm, selv når det er som kaldest ute. Her på siden finner du mange forskjellige modeller i ulike størrelser, design og farger, i tillegg til vind- og vanntette modeller.


Hold deg varm med en dunjakke


Det finnes mange forskjellige former for jakker, og dunjakken har alltid vært en av de mest populære og stilige av de alle. Herredunjakker har spesielt innenfor de seneste årene opplevd en eksplosjon i popularitet, og etterspørselen er jevnt stigende over hele verden. Det er ikke bare fordi de har eksepsjonelt gode varmeegenskaper, men også fordi de er stilige og har et tøft utseende. De er også veldig praktiske og behagelige å ha på, og den lave vekten gjør at det føles som om dunjakken svever på kroppen. Den lave vekten skyldes selvfølgelig de lette fjærene og dunene dunjakkene er polstret med. Det er denne isoleringen som gjør at jakkene er så gode til å holde på varmen.


Husk resten av kroppen


Det er viktig å være oppmerksom på at resten av kroppen også skal holdes varm. En herredunjakke fungerer perfekt som det ytterste laget på overkroppen. Men hvis man for eksempel bruker dunjakken sin mens man står på ski, så er det viktig å huske på de innerste lagene. Dette gjelder spesielt hvis du er ekstra aktiv og svetter mens du går på ski. Da vil det være en god idé å bruke trøyer og gensere spesielt designet for å holde på varmen og transportere fukt. Det er selvfølgelig også viktig å huske på resten av kroppen, som for eksempel hodet, hendene, benene og føttene. Det er ingen tvil om at det kan være lett å glemme alt annet når man tar på seg en varm og komfortabel dunjakke. Den varmer simpelthen så godt, at man lett glemmer de andre kroppsdelene. Ja, dunjakker er varme og lekre å ha på seg, men de kan jo ikke varme hele kroppen alene.

Side 1 Av 19

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.