Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DONGERIJAKKER TIL HERRE

En dongerijakke til herre kan bidra til en maskulin og urban stil. Avhengig av hvordan man styler den, så kan man lage seg sitt helt eget og unike utseende. Med en klassisk olajakke får man en jakke som passer perfekt inn i dagens gatemote, og her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg.

En dongerijakke er på sin måte både snerten og rå, men er samtidig en jakke som leverer et avslappet utseende. Jakken fås i et hav av forskjellige modeller, så det er ikke bare en helt klassisk jeansjakke vi ser i motebildet i dag. De fås nemlig i mange forskjellige farger, med nagler, frynser og mye annet. Ta en nærmere kikk på utvalget her på siden, og finn en som passer perfekt til deg allerede i dag!


Dongerijakkens opprinnelse


De aller fleste kjenner de helt tradisjonelle dongerimerkene som Lee og Levis, og de er kjente for dongeriprodukter i høy kvalitet. Den første olajakken kan man spore helt tilbake til 1870-tallet, samme tid som de første dongeriproduktene også ble produsert. Den gangen var dongeri kjent som arbeidsklær, men det var blant annet produsentene bak Levis som skapte det vi i dag kjenner som den moderne dongerijakken. Dongeri har oppnådd en enorm popularitet her i Norge, og både menn og kvinner i alle aldre går i dongeri, uansett om det er snakk om jakker eller bukser. Jakkene blir for det meste brukt om våren, sommeren og høsten, og de er gode til å holde på varmen i de kaldere periodene, samtidig som de kan være med på å piffe opp sommerantrekket ditt. I dag finnes det dessuten flere vintervarianter med tykt og varmt fôr, slik at de også kan brukes om vinteren.


En variert stil


En herredongerijakke gir mange muligheter når det kommer til styling. Man kan lett skape en moderne gatestil som kan varieres fra dag til dag. Med en jeansjakke kan du sette et nytt preg på stilen din ved hjelp av få og enkle grep. Kombiner jakken med et par stramme bukser, en helt klassisk hvit t-skjorte og et par sneakers, så ser du straks moderne og spennende ut. Du kan også prøve å sette jakken sammen med et par bukser, et par litt finere sko og en crewneck eller en T-skjorte med trykk, slik at du får en litt mer fasjonabel stil. Kombinasjonsmulighetene gjør at dongeri er en absolutt nødvendighet i garderoben din, og hvis man har mer enn bare en dongerijakke, så blir mulighetene for forskjellige utseender plutselig enda større.


Finn en dongerijakke her hos Miinto


Det finnes som sagt utrolig mange forskjellige modeller å velge mellom, både når det gjelder snitt, farger og detaljer. Derfor har vi samlet et stort og variert utvalg av herredongerijakker her på siden, slik at du kan finne en modell som passer perfekt til deg. Ta en nærmere kikk på utvalget og la deg inspirere!

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.