Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BOMBERJAKKER TIL HERRE

Hvis du leter etter en ny jakke som både er komfortabel og moteriktig, så er en herrebomberjakke noe for deg. Det er en jakke som passer til de aller fleste anledningene og årstidene. Her hos Miinto har vi et stort og variert utvalg av herrebomberjakker til enhver størrelse, årstid og smak.

Bomberjakker er en av de aller mest populære jakketypene for tiden. Designet er enkelt, stilrent og passer til det aller meste. Jakken ble utviklet av det amerikanske flyvåpenet under den første verdenskrigen. Pilotene skulle nemlig ha en jakke som var tykk og varmeisolerende slik at de kunne holde seg varme i flyene. På den tiden var cockpitene på flyene nemlig åpne, og behovet for en funksjonell jakke var stort. Jakken fikk navnet «Flight jacket», noe man også ofte kaller den i dag, men de aller fleste kjenner den nok best som bomberjakke, eller bomber jacket på engelsk.


Bomberjakker


De originale bomberjakkene ble designet i militærgrønne farger, og hadde ofte oransje fôr. Disse jakkene er faktisk også tilgjengelige i dag, siden det har vært fokus på og ivareta de tradisjonelle fargene og linjene. I dag kan man også finne jakkene med mange andre forskjellige fargepaletter, rett og slett for å imøtekomme den voksene populariteten. Derfor kan du i dag for eksempel finne bomberjakker i alt fra rød og gul til svart og hvit. Du kan derfor garantert finne en herrebomberjakke som har akkurat den fargen du gjerne vil ha. Det hersker ingen tvil om at bomber jackets er jakker med holdning, og at de derfor også kan gi deg en kraftfull stil.


Få forskjellig stil med bomberjakker


Man skal ikke la seg begrense av det sportslige designet bomberjakkene har. For selv om den har et sportslig utseende, kan den brukes til de aller fleste anledningene. Ta jakken på sammen med et par jeans, en hvit T-skjorte og et par kule sneakers, så vil du se tøff og moteriktig ut med en gang. Prøv eventuelt også med en hettegenser under. På den måten får du virkelig en bynær stil med en særdeles synlig hette utenpå jakken. Bomberjakker gir mange muligheter for tøffe stiler, og det er kun fantasien som setter grenser.

Moteriktige bomberjakker

Moteverden elsker bomberjakken, og jakken er konstant gjenstand for nye fortolkninger. Nettopp derfor får man i dag bomber jackets i flere forskjellige design. Det er med på å gjøre jakken enda mer interessant, samtidig som du får enda større sjanser til å finne akkurat den jakken som passer deg perfekt. Av de nye typene kan blant annet nevnes hooded bomber som er en vinterjakke med hette. Light bomber er en lekker og tynn sommerjakke, og coat bomber, som er en klassisk bomberjakke, men med ekstra lengde. Det finnes med andre ord herrebomberjakker i mange forskjellige design, og det er uten tvil en jakke som passer deg perfekt her hos oss.

Side 1 Av 13

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.