Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LOUIS VUITTON VINTAGE

Louis Vuitton er et av de mest kjente symbolene på fransk mote i over 160 år. Dette er den etablerte grunnpilaren innenfor luksus- og skinnvarer. Siden tusenårsskiftet har selskapet, med sin lett gjenkjennelige logo med grunnleggerens initialer, utvidet kolleksjonene sine til også å inkludere hyllevarer for både kvinner og menn. For mange av oss er det nok gjennom veskene vi kjenner merket best. Her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av Louis Vuitton Vintage, hvor du blant annet kan finne luksuriøse vesker, lekre lommebøker, toalettmapper, utsøkte weekend-bagger eller noe helt annet som vil passe deg perfekt. En Louis Vuitton bag er rett og slett det perfekte tilbehøret og noe du absolutt burde eie, er du så heldig og får sjansen til det.


Et merke med lange tradisjoner


Louis Vuitton var ikke mer enn 16 år da hans lidenskap ble å lage kofferter og vesker. Han startet så i 1837 i lære hos Monsieur Maréchal, en meget dyktig og kjent håndverker. 17 år senere, i 1854, åpnet han sin aller første butikk i Paris. Produktene han kunne vise frem revolusjonerte markedet for reiseeffekter med sine flate kofferter, som var mye enklere å stable enn de tradisjonelle reisekistene med buede lokk. Louis Vuitton var tydeligvis en mann man skulle regne med, noe vi ser bevisene for i dag. Nå kan du til og med finne Louis Vuitton i Norge, men uansett hvor du befinner deg i verden, er sjansen stor for at hvilken som helst person vil kjenne igjen logoen eller et produkt fra Louis Vitton, skulle du vise dem det. Få andre merker har blitt og er så ikoniske som Louis Vitton. Når et merke er så tuftet på kvalitet som det Louis Vitton er, betyr dette også at vintagevarene er av den høyeste kvalitet og er bedre enn flere av de nye produktene som produseres i dag.


Sønnen også med på revolusjonen


Firmaet hans vokste i en utrolig fart, og han etablerte et verksted i Asniéres hvor reisekoffertene hans ble produsert. Faktisk eksisterer dette verkstedet den dag i dag, men produksjonen er kun forbeholdt de helt unike og spesielle designene, i tillegg til spesialbestillinger. Etterhvert fikk Luis Vuitton selskap av sønnen sin Georges i firmaet. Dette var på slutten av 1890-tallet, hvor Georges Vuitton tok på seg oppgaven om å føre firmaet videre. Han klarte faktisk å skape sin egen revolusjon, hvor han blant annet videreutviklet farens kofferter, og la til en lås man ikke kunne dirke opp. Han var også med på å sørge for at Louis Vuitton ble et internasjonalt merke, og introduserte produktene på det internasjonale markedet. Han så også viktigheten av å ta vare på de mest lojale kundene og begynte med å vise sin takknemlighet gjennom eksklusive gaver.

Dessuten var han ansvarlig for designet «Monogram LV» med et repeterende mønster av logoen blandet med et blomstermønster. Både låsen og monogrammet kan finnes på flere produkter fra Louis Vuitton Vintage i dag. De aller mest kjente skinnvarene er laget med «Monogram LV», som for eksempel Speedy handbag. Merket er nok mest kjent for produkter som lommebøker, vesker og weekendbagger av skinn, men deres lerretsprodukter er også ekstremt etterspurte. Spesielt de som har et grårutet Trianon-motiv som Louis Vuitton selv designet i 1888. Dessuten kan trykket som originalt ble laget for å skille de ekte fra de falske varene fortsatt ses på utvalgte modeller av den ikoniske weekendbagen Keepall.


Et merke i stadig utvikling


I 1987 slo Luis Vuitton seg sammen med Moët et Chandon Champagne og Hennessy Cognac, og ble til LVMH Group. Etter tusenårsskiftet lanserte Louis Vuitton klær og motetilbehør til både menn og kvinner, men det var først da Marc Jacobs ble utnevnt til «artistic director» i 1997 at kolleksjonene for alvor red på en bølge av nyskapning. Jacobs ga nytt liv til «Monogram LV», som nå ble å se på alle typer produkter og materialer, også i flere farger. Marc Jacobs endte opp med å arbeide for- og definere merket frem til 2013.


Flere kjente fans


Siden 2013 er det Nicolas Ghesquiére som har sittet ved designroret og i 2018 ble den fremadstormende designeren Virgil Abloh, som har merket Off-White, utnevnt som artistic director for merkets herrekolleksjoner. Sammen har de vært med på gjenetablere Louis Vuitton som et av verdens aller mest elskede og ettertraktede merker. Blant noen av merkets lojale tilhengere finner du kjendiser som Kanye West, Madonna, Jennifer Lopez, Cathrine Deneuve, Sofia Coppola, Sophie Turner og mange andre. Når du velger en veske eller noe annet fra det flotte utvalget vårt av Louis Vuitton Vintage, så er du med andre ord i godt selskap – men det er du sånn sett uansett når du går med det flotte produktet.


Det å handle vintage


Å handle vintage er en fantastisk måte å få fatt i historiske produkter på, som på grunn av sin lengre levetid, mest sannsynligvis er av bedre kvalitet enn mye av det som blir produsert i dag. Du får også tak i noe som er unikt, da det ikke finnes flere eksemplarer enn akkurat den vesken, bagen eller lommeboken som du har fått fatt i. Skinn blir også bare finere og finere med årene, og er du god til å ta vare på tingene dine, så vil de vare hele livet ut. Her på Miinto har vi kvalitetssjekket alle vintageobjektene vi selger og sørget for at du kjøper ekte vare. Et vintageobjekt fra Louis Vuitton er nesten som en skatt å regne, så skulle du sitte på en liten oppspart sum og ønsker å gjøre noe hyggelig for deg selv, så er vintage Louis Vuitton en fantastisk investering. Designet er evig tidløst, det vil høyst sannsynlig aldri synke i verdi og objektene blir bare finere og finere med årene. For ikke å snakke om den positive effekten det har på miljøet. Å handle vintage er den mest bærekraftige måten du kan handle på.


Skulle du angre deg


Bestiller du nå, så får du produktet hjem til deg innen få virkedager. For å sørge for å gi deg den beste kundeopplevelsen, tilbyr vi gratis frakt hvis du handler for over 499 kr. Skulle du angre på kjøpene dine, kan du også returnere varene dine innenfor 14 dager og få pengene tilbake.

Fjern alle filter

Louis Vuitton Vintage

Side 1 Av 149

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.