Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BLAZERE TIL DAME

En flott blazer passer perfekt til både hverdag og fest. Her hos Miinto har vi samlet et stort og bredt sortiment hvor du kan velge mellom mange forskjellige modeller, farger og lengder, slik at du kan finne den perfekte blazeren for deg.

Det er nærmest ikke noe plagg som er mer tidløst enn en dameblazer. Ja, det kan hende det var mennene som gikk med dem først, men det har nå lenge vært en fast del av en stilfull kvinnes garderobe. Ved å kombinere, blande og mikse, kan du med noen enkle valg forvandle jakkens stil fra representabelt næringsliv til pumpende fest. Jakkene sørger dessuten for å løfte personligheten din frem i lyset, og passer ikke bare perfekt til formelle sammenkomster, men også når du bare sitter der hjemme og leser.


Stort og bredt utvalg


Med det brede utvalget du finner her hos oss, vil du fort kunne finne det perfekte plagget som gjenoppliver garderoben din, og gir deg nye og uante muligheter. Velg mellom hundrevis av unike merker som alle byr på friske og flotte kolleksjoner, nye grep og herlige fargekombinasjoner. Her er det bare å sette i gang og velge mellom lang eller kort, lys eller mørk, billig eller eksklusiv – vi har det hele.


Kombiner en blazer på utallige måter


Hva slags klær leter du etter? Hvis du leter etter en dameblazer, så kan det være en god idé å bruke litt ekstra tid og tenke seg godt om. En blazer forbindes ofte med formelle miljøer, noe som gjør at det er morsomt å eksperimentere med jakken. Prøv for eksempel en blazer med knapper, eller velg en modell som du lar være åpen, gjerne i kombinasjon med en flott bluse eller topp. Hvis du har lyst til å være festens midtpunkt, så skal du selvfølgelig velge en modell med glitter. Med en slik blazer på, kommer du til å tiltrekke deg utrolig mye oppmerksomhet, og du er garantert en god opplevelse. Man kan få seg et mer klassisk og avslappet utseende med noe så enkelt som en blazer med jeans. Velg gjerne et par avklippede lyse jeans hvis det er en fantastisk sommerkveld som venter.


Ta vare på blazeren din


Når du endelig har funnet en blazer, så er det selvfølgelig viktig å ta vare på den, slik at du kan ha glede av den i mange år fremover. Det gjelder selvfølgelig for alle plagg. Men for å holde favorittjakken din frisk, kan du bruke en klesbørste for å få bort skitt og støv. Det er også viktig å bruke gode kleshengere når du skal henge den inn i skapet eller lufte den, slik at den beholder sin gode passform.


Stylingtips for Din Nye Blazer


Hvordan du styler din blazer kan virkelig endre utseendet ditt. For et elegant og polert utseende, prøv å parre din blazer med en pen kjole og høye hæler. Hvis du ønsker noe mer uformelt, prøv å kombinere din blazer med jeans og sneakers. Husk at det viktigste er at du føler deg komfortabel i antrekket ditt.


Velge Riktig Blazer for Deg


Når det gjelder å velge riktig blazer, bør du vurdere både din kroppsform og personlige stil. Hvis du har en timeglassfigur, vil en innsvinget blazer fremheve midjen din. Hvis du er høy, kan en lengre blazer være et flott valg. Husk at det viktigste er at du føler deg selvsikker og komfortabel i blazeren din.


Kjøpe Din Nye Blazer på Miinto


Når du kjøper en ny blazer, bør du vurdere både kvalitet og pris. På Miinto finner du et bredt utvalg av høykvalitetsblazere til rimelige priser. Så uansett om du leter etter en klassisk svart blazer eller noe mer fargerikt, kan du være sikker på at du vil finne det perfekte stykket på Miinto.

Side 1 Av 47

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.