Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

7 FOR ALL MANKIND

7 For All Mankind er en internasjonal merkevare med utsalgssteder i Amerika, Europa, Asia og Midtøsten. Merket er kjent for sine denim-produkter og har vært å se på store Hollywood-stjerner de siste årene. Denne motemerket selges på luksusvarehus og i eksklusive spesialitetsbutikker rundt om i verden, og nå får du et stort utvalg av klær fra dette eksklusive merket online hos Miinto. 7 For All Mankind er merket som elsker grunnleggende mote og som brenner for å gi deg klassiske plagg i god kvalitet.


Kvalitetsfulle klassikere med en moderne vri


Trender kommer og går, men veltilpassede og tidløse plagg laget av god kvalitet og gode tekstiler er alltid i stil. 7 For All Mankind gir deg et hav av lekre denim-plagg til alle anledninger. Damer får velpassende denimjeans, skjørt og kortbukser/shortser. Plaggene, med sine gode snitt, passer til enhver figur, og alle plaggene sitter garantert flatterende på kroppen. Med et moderne design og førsteklasses stoff, vil dette være en klassisk investering som vil holde deg moderne i flere år framover.

Denim-klær har virkelig blitt den ultimate standarden for basisplagg til damer. Denim har blitt brukt i flere århundrer og er i dag et av de mest populære tekstilene i verden. Og det er virkelig en trend vi elsker! Denim er nemlig enkelt å pynte både opp og ned. Ønsker du et klassisk utseende, da kan du gå for et nydelig denim-skjørt med en pyntet bluse og et par svarte høyhælte sandaler for det ultimate festantrekket. Foretrekkes en mer avslappet stil, vil et par velsittende eller løse jeans aldri slå feil. Kombiner med sneakers og en ekstra stor genser, og du er i havn uansett hva du skal.


Den klassiske jeansen


7 For All Mankind er motemerket som har spesialisert seg på jeans. Er det ett plagg vi damer trenger, så er det et par klassiske jeans med perfekt passform. Jeans er uten tvil det mest allsidige og langvarige elementet i enhver garderobe, og derfor så er det viktig å investere i et godt par jeans.

Hos Miinto finner du jeans fra 7 For All Mankind i utallige fargetoner, former, størrelser og stiler – her kan du finne dine ultimate favoritter. Er du usikker på hvilket par jeans som vil passe deg best, så kan du alltids bestille flere, prøve i ro og mak hjemme og sende de varene som ikke passer i retur helt gratis. Din nye favorittjeans kan deretter pares med både enkle overdeler, mer pyntede bluser og topper, og alt fra lekre til mer avslappede sko. Her kan du leke med flere forskjellige stiler og tilpasse jeansen perfekt til utallige anledninger.


Perfekte denim-shorts til vår- og sommergarderoben


Nydelige og stilfulle denim-shorts fra 7 For All Mankind er virkelig det ultimate plagget å ha i sommergarderoben. Du finner shorts med morsomme design og elegante kutt som er perfekte for varme, solfylte dager. Velg mellom en rekke forskjellige stiluttrykk og denim-tekstiler for å gjenspeile din personlige stil. Elsker du detaljer, kan du gå for et par klassiske denim-shorts og kombinere de med lekkert tilbehør, slik som en fargerik veske eller noen kule sko. Finn lekkert tilbehør til å fullføre utseendet ditt fra 7 For All Mankind hos Miinto.

Hvis du er en dame som elsker et feminint preg, kan du kombinere shortsen med en elegant topp, skulderveske med frynser og et par ankelstøvletter. Ønsker du heller en råere stil, da kan du passe denim-shortsen sammen med en genser i svart og en kul skinnjakke. Topp det hele med noen ankelstøvletter i svart skinn for et helt enestående antrekk.


Denim-skjørt til enhver sesong


7 For All Mankind er virkelig merket for kvinner som elsker velsittende denim-skjørt. Dette er en sommertrend som vi ser sesong etter sesong, men heldigvis kan denim-skjørtet også styles til å passe til de litt kaldere månedene.

Len deg tilbake i et hav av lekre denim miniskjørt i en rekke silhuetter og vask. Bruk en klassisk A-linje for en uanstrengt stil, et hvitt skjørt for en retrofølelse, eller en konturert passform som omslutter kurvene dine. Uansett hvilken stil du foretrekker, vil du finne det perfekte skjørtet fra 7 For All Mankind hos Miinto. For kalde dager kan du kombinere skjørtet med et par tykke strømpebukser, en ekstra stor ullgenser og knelange støvletter for en moderne stil som garantert vil holde deg både stilfull og varm.


Lekre denim-detaljer og utallige modeller


Damekolleksjonen fra 7 For All Mankind gir deg klær med fokus på subtile detaljer, som gir et helt særegent uttrykk i denim-plaggene. Fra enkle knapper og glidelåser, til trykte bukser og utvaskede dongeri-design. Alle design bringer et nytt element til garderoben din, og gjør antrekkene dine mer livlige og spennende.

Klassiske lyse og mørke vask fremhever denimens naturlige look, mens dristig mønstrede bukser gir antrekket ditt en frisk, moderne følelse. 7 For All Mankind er opptatt av allsidighet og derfor finner du også et spekter av ulike jeans-modeller. Alt fra den klassiske slim-fit jeansen, til løse jeans og de eksepsjonelt moderne slengbuksene.


Gi stilen din et unikt preg med denim-plagg


Et antrekk med innslag av et kult denim-plagg oser av både selvtillit og gatestil, og gir deg samtidig et helt unikt preg på stilen. Ta på deg et par komfortable løse jeans til uformelle sammenkomster eller gå for et par elegante slanke jeans eller et skjørt til date-kvelden.

Våg å vise fram din selvsikre stil med damenes denim-plagg fra 7 For All Mankind. Ønsker du en perfekt klassisk avslutning på antrekket, da kan du gå for et par mørke jeans som vil passe til både kontoret og en festlig anledning. For stranddager, selskap og alt i mellom, kjøp Miintos utvalg av damejeans, -skjørt og -denimshorts fra 7 For All Mankind som vil fremheve din personlige eleganse og gi et helt særegent preg på stilen.


Shop 7 For All Mankind hos Miinto


7 For All Mankind er opptatt av at ethvert plagg som du tar på deg skal gjenspeile og framheve den beste versjonen av deg selv. Derfor er alle deres denimplagg laget i et premium design for å passe alle kvinner perfekt. Motemerket ønsker å fremheve den indre selvsikkerheten til kvinner, fordi de vet at selvtillit kommer av å se fantastisk ut og føle seg bra.

Bestill dine 7 For All Mankind-plagg fra Miinto, prøv ulike stiler og finn plaggene som du vil elske å ha på. Se gjennom Miintos online utvalg av jeans, shorts og denim-skjørt i luksuriøs denim som både er rimelig, moteriktig og raffinert.

Fjern alle filter

7 For All Mankind

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.