Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

ADIDAS ORIGINALS

adidas er uten tvil et av verdens mest kjente sportsmerker. Klær og sko i alle nyanser og til enhver sportsgren, men de er ikke forbeholdt atleter og sportsfolk. Adidas lager også klær og sko til andre mer hverdagslige gjøremål. Her går tysk kvalitet og internasjonal mote hånd i hånd, og du kan være sikker på at du alltid ser fantastisk ut i et par sko, en genser eller andre klær fra «adidas Originals».

Merkets historie går helt tilbake til 1949 da det ble grunnlagt i Tyskland av de to brødrene Adolf og Rudolf Dassler. Noen av dagens kolleksjoner er tydelig inspirert av den lange historien, og går under navnet «adidas Originals». Her finner du T-skjorter, joggesko, støvler og en rekke andre klær fra «adidas Originals». Hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av klassiske og tidløse design fra denne tyske klesgiganten.


Allsidige klær og sko


Sko og støvler fra «adidas Originals» er tydelig sporty, men flere av modellene kan også brukes til enhver anledning, både sommer og vinter. Noen av støvlene er av typen "høy" - det vil si med skaft som går litt lenger oppover ankelen. Hvis du bare husker på å impregnere skoene, så tåler de både snø, regn og slaps og kan derfor også brukes selv om det ikke er sommer og sol.

Når man tar en nærmere titt på kolleksjonen av sko fra «adidas Originals», så ser man fort at det er sko som passer til de aller fleste idretter. Uansett om du skal spille fotball eller løpe, så finner du et par som passer. Noe som kanskje skiller sko fra denne kolleksjonen fra sko fra andre kolleksjoner, er at ikke alle «adidas Originals»-sko har merkets karakteristiske tre striper nede på siden. Det betyr at skoene også passer perfekt sammen med en hverdagskjole eller en finere kjole på fest eller ute på byen. I avdelingen for sporty klær finner du også for eksempel treningsdrakter, løpeshorts, badedrakter, badebukser og mye mer som passer til en aktiv og sporty livsstil.


Tysk kvalitet


adidas er som nevnt et tysk merke som ble grunnlagt i 1949 av Adolf og Rudolf Dassler. De begynte å produsere sko for idrettsutøvere allerede i 1924, da selskapet deres ble kalt ""Gebrüder Dassler Schuhfabrik"". Brødene skilte lag i 1947 på grunn av uenigheter, og Rudolf grunnla i stedet merket Puma, som i dag er et av de største sportsmerkene over hele verden og en av de største konkurrentene for adidas. Adolf, den andre broren, kalte etter hvert firmaet «adidas», som var hans «Adi» Dasslers kallenavn. Merket har fortsatt hovedkontor i Tyskland i byen Herzogennaurach, og selskapet omsetter for mer enn 100 milliarder kroner i året. adidas produserer i dag praktisk talt alle slags sportsklær, men du kan også finne mer hverdagslige klær som genser og t-skjorte.


Sporty og moteriktige klær


Du trenger heldigvis ikke å dra helt til Tyskland for å få tysk kvalitet. «adidas Originals» finner du her hos Miinto, og du kan velge blant mange design i uendelig mange forskjellige farger og snitt. Det betyr at de nye favorittskoene eller yndlingsklærne dine bare er et par klikk unna. Sko og klær er tilgjengelig til både menn og kvinner i alle mulige størrelser, så det burde være noe til enhver smak og stil her inne.

Fjern alle filter

Adidas Originals

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.