Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

AFTERLABEL

Afterlabel designer og produserer komfortabelt yttertøy som ikke går på kompromiss med verken stil eller godt håndverk. Merket er mest kjent for de fantastiske jakkene sine som er et resultat av den nyeste teknologiske forskningen og integrerer de mest avanserte løsningene i sine design. Resultatet er blant annet perfekt passform, og enestående komfort uansett om du vil være moteriktig og stilig påkledd i byen eller ute på tur i naturen.

Afterlabel designer allsidige ytterklær som oppfyller behovene til moderne menn og kvinner som ønsker å oppleve en moteriktig og dristig eleganse. Merkets suksess er bygget rundt oppmerksomhet på detaljer og funksjonalitet gjennom nyskapende funksjoner, noe moteinteresserte menn og kvinner over hele verden har fått øynene opp for.


Se fremover med Afterlabel


Navnet «Afterlabel» beskriver merkets generelle verdier og tilnærming til mote, og betyr bokstavelig talt: «etter, videre enn merket». Afterlabel benytter seg av en helt ny forretningsmodell som er klient/bruker-sentrert: Merkevaren er ikke målet, men selve middelet på vei mot det unike. Kolleksjonene er inspirert av de nyeste moderne urbane tendensene, samtidig som de har oppmerksomheten rettet mot kvalitetsmaterialer, strømlinjeformet produksjon og innovative funksjoner. Når du gir garderobeskapet ditt design fra Afterlabel, tilfører du samtidig mer kvalitet, komfort og stil til klessamlingen din. Den ikoniske logoen er en rød skråstrek (/), eller «forwarding slash» som brukes på nettet og koder som betyr ""etter"" eller «det som kommer etter», altså utover eller i tillegg til. Det høres kanskje komplisert ut, men kort fortalt kan man si logoen er et symbol på merkets filosofi, nemlig å hele tiden se fremover.


Se bra ut selv om det er kaldt


Det handler om å se bra ut selv om det er dårlig vær. Heldigvis er det flere og flere motemerker som innser hvor viktig det er å ha muligheten til å ha en gjennomført stil hele året. Det har ellers i mange år vært forferdelig vanskelig å opprettholde en gjennomført stil når været viser seg frem fra sine verste sider. I dag finnes det heldigvis flere gode merker som vet hvor viktig det er med godt design i dårlig vær. En av de fremste eksponentene for dette er nettopp det italienske motemerket Afterlabel. En dunjakke fra italienerne er ikke bare en vinterjakke, men også en nytelse rent designmessig. Dessuten er kvaliteten også på topp, noe som selvfølgelig gjør at den føles utrolig lekker å ha på seg. Velg mellom flere forskjellige design, kort eller lang – med eller uten ermer.


Boblejakke til både fjell og by


Skikkelige vinterjakker er ikke forbeholdt snø og ski på fjellet. De skal også kunne brukes i byen. Det er noe en dunjakke fra Afterlabel kan. Jakkene passer perfekt på fjellet, men på grunn av det urbane designet, så passer de minst like bra i byen. Når vintermånedene er som kaldest, og man skal ut med venninnene, så er det ikke alltid man har lyst til å ta på seg frakken eller kåpa. Det er ingenting galt med en flott kåpe og frakk, men det er tross alt ikke spesielt urbant. Noen ganger har man lyst til å vise frem sin urbane og mer aktive side, noe man lett kan gjøre med en boblejakke fra Afterlabel. Kombiner en vinterjakke fra italienerne med et par stramme jeans og høye støvler. Det leverer en flott og feminin stil du utmerket godt kan gå ut på byen med.

Fjern alle filter

Afterlabel

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.