Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

AIAYU

Hos Aiayu får du ekte skandinavisk design i organisk og silkemyk forpakning. Her hos Miinto har vi samlet det ypperste fra det danske motehuset, så du kan bla deg igjennom et knippe høykvalitetsklær i lyse toner og behagelig passform. Aiayu lager klær for kvalitetsbevisste kvinner som mener at komfort ikke skal gå på kompromiss med en god stil. Her vil du finne bløte ullgensere i beige toner, kjoler i organisk bomull og drømmende pysjamassett.


Silkemykt og behagelig


Det skandinaviske merket vet godt hva moderne kvinner vil ha. Glem ukomfortable sømmer og tettsittende topper som strammer på de merkeligste steder. Hos Aiayu kan du legge fra deg de stive jeansene og de stikkende ullgenserne ved dørkarmen. Her vil du finne silkemyke materialer som lener seg lett og luftig mot kroppen hver eneste gang, og som gjør at du føler deg avslappet uansett hva eller hvor du skal.

De komfortable passformene gjør dessuten at klærne komplimenterer kroppsfasongen din, og sitter behagelig gjennom hele dagen. Hos Aiayu behøver du ikke bekymre deg for at singleten skal skli opp eller at shortsen er for kort. Deres uttrykk er minimalistisk og moderne, og er skapt til stilsikre og bevisste kvinner. I deres kolleksjoner vil du blant annet finne materialer laget av lamaull, sau og okse, i tillegg til økologisk bomull, kashmir og silke.

Aiayu designer klær som er helt optimalt og høyst nødvendig i hverdagsgarderoben din. Ingen dag blir grå og trist når du kan ta på deg et par friske skjorter i økologisk bomull, en myk genser i kashmir eller en vest laget av lamaull. Du skal lete lenge før du finner et motehus som strekker seg så langt for optimal komfort.


Mildt for både deg og planeten vår


Hos Aiayu bryr de seg spesielt mye om planeten vår. Derfor produserer det Københavnsbaserte motehuset klær som er både kortreist og organisk. Her fokuserer de blant annet på å lage færre plagg, men av bedre kvalitet. På denne måten har klærne bedre og lenger holdbarhet, som gjør at vi kan beholde favorittplaggene våre år etter år. I tillegg til å bry seg om både menneske- og dyrevelferd, benytter Aiayu helt naturlige fargestoffer, som er både skånsomt for planeten vår og huden din.


Tidløst design


Som om en bærekraftig produksjon ikke var nok, designer dessuten Aiayu klær med et tidløst stiluttrykk. Motehuset behøver ikke å følge trender for å holde seg aktuelle, men klarer på et elegant vis å holde seg moderne. Her vil du finne kolleksjoner med skarpe snitt, rette linjer, få detaljer og et generelt rent stiluttrykk. Vi alle vet hvordan det er å bruke dyre dommer på hypertrendy klær, bare for at det skal føles kjedelig og oppbrukt noen måneder senere.

Hos Aiayu vil den klassiske hvite skjorten eller den myke beige ullgenseren redde deg hver gang du skal på lunsj med venninnene eller på et viktig jobbmøte. Prøv for eksempel en «lag-på-lag»-kombinasjon med en lys beige kjole under en hvit genser i lamaull, med en behagelig blå pysjbukser under. Så kan du nyte komfort mens du er på hytteturen. Til den varme sommerdagen kan du gå for et florlett skjørt med en hvit skjorte. Når kvelden byr på en litt kjøligere bris kan du toppe det med en varm og deilig grå vest i ull.


Naturlige og jordnære fargetoner


Hos Aiayu holder de fargepalletten enkel, men vakker, som dessuten står i stil med deres visjon om bærekraftig og jordnær mote. Her vil du finne pudderrosa ullgensere, lyseblå pysjamassett, mosegrønne skjorter, klassisk hvite bluser, kremhvite skjørt og kaki-fargede shorts. Aiayu er selve betegnelsen på skandinavisk design. I deres kolleksjoner fokuseres det på funksjonalitet fremfor glamour, hvor overflødige og prangede detaljer som gull og diamanter er valgt bort.

Miks og pass lyse og deilige toner sammen, slik at du får det minimalistiske stiluttrykket du drømmer om. Kombiner for eksempel en lys og lett skjorte sammen med en rutete beige shorts, eller en blårutet bluse sammen med et beige skjørt for et mer romantisk og feminint uttrykk.


Aiayu også til hjemmet


Det er imidlertid ikke bare til garderoben du kan få tak i de bløte materialene og vakre naturtonene. For hva er egentlig en seng uten et mykt og deilig sengesett? Eller en sofa uten et par lekre og komfortable puter? Det danske motehuset har tatt designet sitt ett hakk videre og laget en helt fantastisk kolleksjon med de mest essensielle tingene til hjemmet. Her vil du blant annet finne pledd i lekre farger og mønstre, myke puter med teddy-stoff, rustikke tøyservietter og kule håndklær. Frisk opp stuen med en rustrød pute, eller dekorer soverommet med et par moderne og rutete pynteputer.


Ta vare på materialer og passform


Hos Aiayu velger de sine materialer med omhu og designer klær som er ment å holde en minimalistisk passform. Likevel er det lett å krølle til eller skade klær når de både brukes ofte og vaskes på høye temperaturer. Da er det viktig å benytte vaskemidler som er skånsomme mot delikate naturmaterialer. Derfor anbefaler vi å benytte organisk såpe uten parfyme og andre sterke kjemikalier som blekningsmidler. Mange av klærne foretrekker dessuten en rask håndvask, og hold temperaturen nede. Dette er i tillegg mye mer skånsomt for deg, og spesielt mer vennlig mot den skandinaviske vinterhuden som blir tørr og flassete.


Frisk opp både garderobe og soverom med Aiayu


Hvis du begynner å bli lei av det samme utvaskede og misfargede sengetøyet, skjortene har begynt å miste sin passform eller ullgenserne klør litt for mye, er det hit du skal se. Sørg for å få den etterlengtede nattesøvnen med et nytt sett med sengetøy i deilige og myke materialer, og søte farger som lysegul og lyseblå, eller det klassiske hvite. Ta med et par komfortable pysjamas i tillegg, så er du garantert å aldri ville gå ut av sengen din igjen.

Gjør garderoben hakket mer vennlig for det skandinaviske været med lyse og friske jordtoner, med mosegrønne kjoler, grå sweatshirts i økologisk bomull, sommerlige bluser og behagelige kaki-shorts. Her hos Miinto har vi samlet alt du trenger fra Aiayu for å friske opp både den gamle garderoben og hjemmet ditt.

Fjern alle filter

Aiayu

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.