Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

AIGLE

Med Aigle gummistøvler og termostøvler får man 100 % vanntette støvler i utrolig høy kvalitet. Støvlene kjennetegnes ved å være håndlagde og fremstilt av den beste naturgummien man kan få tak i. Her hos Miinto har vi et godt øye for god kvalitet, og har nå et rikholdig utvalg av sko og gummistøvler fra Aigle.

Naturgummi er et sterkt materiale som er utrolig holdbart og har en fantastisk slitestyrke, gode støtabsorberende egenskaper og fleksibilitet selv i ekstrem kulde. Sålene har sklisikre mønstre, slik at barna står godt fast på underlaget når det er vått og gjørmete. Med gummistøvler og sko fra Aigle kan man lett velge skotøy som passer til sesongen.


Bruk gummistøvler hele året


Gummistøvler er ikke bare forbeholdt regnvær, slaps, gjørme og snø. Man kan bruke gummistøvler hele året, for eksempel når det er vått utenfor i overgangsperiodene og om vinteren med en ekstra isolerende ullsokk. Termostøvlene med fôr passer perfekt når det virkelig er kaldt utenfor, og støvlene er utrolig lette å ta på seg når man skal kjapt ut døra. Støvler fra Aigle er designet med fokus på barn og deres behov for slitesterkt fottøy som sitter godt på foten når man løper og leker. Modellene fås i mange forskjellige farger, så det er ingen sak å finne et par som passer sammen med resten av yttertøyet.


Håndlaget i Frankrike


Aigle er et fransk merke, og har siden 1853 produsert gummistøvler i høy kvalitet. Støvlene blir produsert i Ingrandes nær Chatellerault. Firmaet startet få år etter at man oppfant bearbeidingsmetoden «vulkanisering». Ved hjelp av denne prosessen kan man forme gummi og styrke materialets egenskaper. Dermed kunne man nå produsere fottøy som var 100 % vanntett. Aigle har nå i mer enn 150 år produsert vanntett fottøy i den aller høyeste kvaliteten med fokus på håndverk og detaljer.


Gummistøvler i høy kvalitet


Aigles krav til materialer, kvalitet og håndverk har ført til at firmaet har blitt en kjempesuksess. De fleste støvlene blir fortsatt laget for hånd, og blir dessuten sjekket av spesialister gjennom hele prosessen, helt fra forberedelser til etterbehandling. Firmaet har siden utvidet sortimentet sitt og er i dag kjent over hele verden for kvalitet og design. Det franske merket passer perfekt til vår moderne hverdag hvor vi ikke vil gå på kompromiss med verken design eller funksjonalitet.


Varme gummistøvler fra Aigle


Når vinteren eller sommeren så smått begynner å gå på hell, og temperaturen ligger på et nivå som er en mellomting mellom kaldt og varmt, så er varme gummistøvler fra Aigle en nødvendighet i barnas skoskap. Gjør deg selv en tjeneste og ta en nærmere titt på det gode utvalget av sko og støvler fra Aigle her på siden. Her kan du finne et par som barnet ditt kan bruke i barnehagen, på skolen og i fritiden.

Fjern alle filter

Aigle

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.