Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ALAÏA

Hei og velkommen til en nærmere titt på Alaïa, et lysende navn i den internasjonale moteverdenen. Dette luksusmerket har laget noen av de mest kjennelige og ettertraktede plaggene, og har lenge vært elsket av kjente personligheter, moteikoner og de som verdsetter utsøkt håndverk og tidløs stil.

Azkine Alaïa: Kunstner bak merket


Møt designeren Azkine Alaïa, den kreative geniet bak merket som bærer hans navn. Opererende for det meste utenfor moteindustriens sete fastsatte han egen rute, og vakte oppsikt med sin innovative tilnærming til design og produksjon. Alaïa har alltid vært kjent for sine omhyggelige detaljer, der hver søm, hvert sting er satt med presisjon og betydning.

Utforsk ønsket merkevare


Alaïa er synonymt med luksus, innovasjon og tidløse brikker som understreker og feirer kvinnekroppens form. Kjent for sine buede silhuetter og dristige utskjæringer, utstråler hvert plagg en femininitet som er både sterk og delikat.

Azkenes signaturstil


Mye av det som gjør Alaïa unikt er dens signaturstil. Et perfekt eksempel er merkets kroppsbevisste kjoler, støpte for å heve og definere figuren på en nydelig måte. Merkets signatur laserkutte teknikk gir deres plagg en unik kant, mens deres oppmerksomhet på detaljer garanterer et slående sluttprodukt.

Klassiske designs fra Alaïa


Alaïas kolleksjoner er kjent for deres sofistikerte og moderne estetikk. En av deres mest ikoniske designs er den sorte mini-kjolen, et plagg som har vært en stift i garderober rundt om i verden.

Handlet Alaïas Luxe-utvalg på Miinto


Din søken etter Alaïas luksuriøse utvalg kan begynne og ende på Miinto. Fra elegante kjoler og sofistikerte sko til funksjonelle og fashionable vesker, tilbyder plattformen et bredt utvalg av plagg designet av Alaïas geniale håndverk. Oppdag den perfekte lille sorte kjolen for ethvert viktig arrangement eller la deg beundre av Alaïas glamorøse sko som passer uanstrengt med ethvert ensemble. Alaïa er en kraftig pioner i moteverdenen, og opprettholder sin dominerende tilstedeværelse til tross for langsiktige endringer i trender og smaker. Det fortsetter å være et foretrukket merke for de som søker kvalitet, innovasjon og et tidløst utseende. Med sin oppmerksomhet på detaljer og dedikasjon til håndverk, fortsetter Alaïa å være et beundret og anerkjent merkenavn i høy mote.

Fjern alle filter

Alaïa

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.