Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ALEXANDER MCQUEEN

Det britiske motehuset Alexander McQueen er synonymt med britisk couture. Motehuset er spesielt gjenkjennelig for sin helt uhemmede kreativitet som skinner igjennom i alle designene. Merket ble grunnlagt i 1992 av den nå avdøde Lee Alexander McQueen, og har hatt Sarah Burton ved roret som Creative Director siden 2010 etter å ha samarbeidet tett med Lee McQueen i mange år. Burton har alltid vært tro mot McQueens visjoner og kreasjoner, men har samtidig lagt til en viss mildhet i en ellers ganske så teatralsk estetikk.


Alexander McQueen gjør moteverden bedre


McQueen har siden starten vært innbegrepet av rå talent med en selvbevissthet som har vært kjernen helt til karrieren endte brått. Dårlige karakterer i skolen ble oppveid av hans åpenbare talent for design og skreddersøm, noe som kulminerte i en mastergrad fra det anerkjente Central Saint Martin's College of Art and Design. De største motehusene sto allerede klare via telefon før eksamen for å ansette McQueen som sjefsdesigner. Han tok de viktige opplevelsene og erfaringene med seg og grunnla senere motemerket i sitt eget navn. Da han entret motescenen, så gjorde han det med et pang. Og vet er ingen tvil om at moteverden ville ha vært et mye mer fattig sted hvis han ikke startet for seg selv, for nå kunne endelig alt styres helt i henhold til hans egne kreative visjoner. Og det er det ingen moteinteresserte som ikke setter umåtelig stor pris på.


Når kontraster møtes


Selv om Alexander McQueen er død, så lever hans ånd videre i kolleksjonene i dag - takket være Burtons vennskap med McQueen og hennes kunnskap om motedesignerens stil. Opprør, avantgarde og modig er noen av ordene som preger både kolleksjonene og motevisningene deres. Gjennom den unike designerstilen provoseres og settes det spørsmålstegn ved konvensjonell mote. Merket skaper silhuetter og kulisser som får publikum til å måpe, og ting blir snudd på hodet slik at ingen som bruker klærne blir satt i bås. Kjente skuespillere og musikere er fans av Alexander McQueen, noe som har gitt oppmerksomhet til merket fra de største og mest berømte scenene og utstillingsvinduene i verden. Det er spesielt natur og britisk historie som er kilde til inspirasjon for Alexander McQueen når han designet nye kolleksjoner. Burton feirer den britiske kulturarven gjennom sine design, mens han hele tiden skyver grensene for hva mote er og hvordan den skal se ut. Alexander McQueen er en sammensmelting av det maskuline og det feminine, det sårbare og det sterke og det romantiske og det opprørske.


Oppdater garderoben din med tidløs design fra Alexander McQueen


Alexander McQueen er en studie innenfor skredderkunst og leken med alt som ikke er prototyper. Han var en mester i å forvandle visuelle inntrykk og skisser til autentiske uttrykk, og det er mye wow-faktor i måten snitt, uttrykk og håndverk kombineres på. Konturene er en fryd for øyet, og det samme er farger, mønstre og materialkomposisjoner. Rosa er ikke forbeholdt kvinner, og menn har ingen eksklusiv rett til å kle seg i smoking eller kapper. McQueen blander kjønnsmarkører som åpner øynene for hva som er mulig og tillatt på motescenen. Trenger garderoben din en sesongoppdatering eller en ny veske? Eller drømmer du om et par kule joggesko du kan ta på igjen og igjen? Eller vil du ankomme sesongens fester i et antrekk som gjør deg til midtpunkt for enhver anledning? Dette, og mer til, finner du hos Alexander McQueen, og det finner du her på siden!


Moteriktige vesker til menn og kvinner


Invester i en Alexander McQueen-veske allerede i dag og sikre deg en av kolleksjonens favoritter til din egen garderobe. Med et stort utvalg av vesker til både menn og kvinner, finner du alt fra romslige vesker og ryggsekker med god plass til å bære med seg alt du trenger, til mindre og elegante vesker til småting, slik som telefon, nøkler, sminke og lommebok. Gå på oppdagelse her på siden og se gjennom vårt utvalg av kolleksjonens bagger, håndvesker, skuldervesker og andre luksusvesker fra kolleksjonen. En veske fra Alexander McQueen er det ypperste symbolet på et moderne og eksentrisk design. En hvilken som helst veske fra Alexander McQueen vil garantert heve både fest- og hverdagsutseendet ditt. Kombiner din nye favorittveske med bukser, gensere, skjorter, kjoler eller skjørt fra Alexander McQueen for et gjennomført stiluttrykk.


Unn deg luksuriøse plagg fra Alexander McQueen


Kvalitet bør ikke spares på og derfor er klær fra Alexander McQueen en av de mest essensielle investeringene du bør gjøre for motegarderoben din. Her bys det på et bredt utvalg av omfattende stiler til kvinner, med alt fra cardigans, topper, jakker og gensere til sko og lekkert annet tilbehør. Hos Miinto får du tak i den aller nyeste Alexander McQueen-kolleksjonen, som gir deg et bredt spekter av stiler. Du finner alt fra produkter som passer til det røffe, moderne, feminine, maskuline og innovative. Uansett hvilken stil du selv foretrekker, kan du være sikker på å finne plagg og tilbehør til alle anledninger som du vil elske å ha på. Kolleksjonens produkter i svarte eller mørke nyanser vil passe perfekt på byen sammen med en lekker veske eller et par kule sko. Lek deg med stilen, og er du ekstra vågal kan du kombinere flere stiluttrykk i ett, for prikken over i-en på antrekket.


Eksepsjonelle klær og sko til enhver sesong


I kolleksjonen til Alexander McQueen kan du finne både klær, yttertøy og sko til helårsgarderoben. Åpne garderoben din for et bredt utvalg av Alexander McQueen, og kle deg i eksepsjonelle klær uansett om det er vår, sommer, høst eller vinter. Trenger du en varm og moteriktig jakke til den kalde norske vinteren som står i vente, er den sorte Grow Up Jacket eller den hvite Down Jacket fra kolleksjonen perfekt til både menn og kvinner som ønsker å forholde seg stilfulle uansett vær. I tillegg finner du et hav av varme gensere og cardigans i luksuriøst design og høy kvalitet. Se gjennom kjoler, bukser, sko og yttertøy her på siden og kombiner dine helt egne sesongantrekk som du vil elske å ha på, uansett vær.


Handle fra Alexander McQueen-kolleksjonen hos Miinto


Alexander McQueen er virkelig vårt favorittmerke for klær, sko og tilbehør når det kommer til en kolleksjon som både er elegant og røff på samme tid. Miinto tilbyr en rekke allsidige Alexander Merkenes fokus på bruk av høykvalitetsmaterialer gir deg umiddelbart et luksuriøst utseende. Føler du deg fantasifull, energisk og røff på samme tid, så skal du ta et dypdykk i de produktene som vi tilbyr her på siden. Her kan du sikre deg unike design som er upåklagelige og eksklusive i utseende. Ettersom de er laget i de aller beste materialene på markedet, vil du få produkter som du kan bruke sesong etter sesong. Legg favorittene i handlekurven, bestill, og om kort tid vil du få dine favorittstykker levert hjem til din egen garderobe.

Fjern alle filter

Alexander McQueen

Side 1 Av 26

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.