Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ALOHAS

Alohas er et merke som har som mål å inspirere den endeløse sommerlivsstilen gjennom produktene og designet. Alohas sandaler, støvletter og sko er designet og håndlaget i Spania på jakt etter de beste kvalitetsstandardene, og er en nødvendighet i enhver kvinnegarderobe. Merket er stylet av internasjonale toppinfluensere og kjendiser, og dermed får du sko fra Alohas som garantert er moteriktige.

Alohas tar oss tilbake til det grunnleggende og ønsker å sette en vri på de tradisjonelle skoene. Alohas innoverer og gjenoppfinner seg selv etter de nyeste trendene år etter år. Fra det grunnleggende i pastellfarger, til klassiske sko og sko med nydelige detaljer og spennende mønstre. Dette motemerket legger virkelig til et feminint og kraftig preg på alle kvinners antrekk. Kjøp Alohas hos Miinto og finn skoene og sandalene du bare må ha på deg til alle anledninger.


Motemerket for stilbevisste kvinner


Dette Barcelona-baserte merket brenner for å skape bærekraftig fottøy som har et friskt, moteriktig utseende. Alohas er merket for stilbevisste kvinner som er opptatt av kvalitet, design og trend. Er du kvinnen som elsker å sprite opp antrekkene dine med lekre sko, da er dette skomerket det perfekte for deg. Med sine innbydende, tidløse og moderne skodesign, vil du garantert finne et hav av sko til å pynte opp ethvert antrekk.

Du finner alle slags nydelige skomodeller – alt fra sandaler, klassiske svarte pumps og høye støvletter som passer utmerket til kalde høst- og vinterdager. Dette er det ultimate skomerket for kvinner som elsker å skille seg ut på en motebevisst måte, og som elsker at skoene bærer antrekket.


De perfekte trendy snøresandalene fra Alohas


Snøresandalene – sommerens absolutt nye favorittsko. Alohas gir deg et stort utvalg av lekre snøresandaler som hever selv det enkleste antrekket. Kjøp disse nødvendighetssandalene fra Alohas hos Miinto nå. Sandaler med karakteristiske flettede stropper som gir et nydelig og moderne utseende til føttene – dette er virkelig sommerens skovalg.

De trendy snøresandalene fra Alohas skaper en utltra-sexy stil ved å la mye av føttene være bare. I tillegg er de enkle å style, enkle å ha på og er passende å ha på seg hvor som helst. Skap en minimalistisk datekveld-stil ved å kombinere disse fine snøresandalene med en hvit blondekjole. Kle opp et par jeans ved å legge til et par med lave snøresandaler for en hverdagsstil. Klar til å ta stylingen et steg videre? Knyt dem over en bukse for en riktig trendeffekt. Uansett hvordan du styler dem, vil du garantert skape ditt neste ikoniske utseende med snøresandaler fra Alohas.


Lekre og klassiske svarte pumps


Alle kvinner trenger et par klassiske sorte pumps i garderoben sin, og mest sannsynlig har du et par gjemt i skapet ditt allerede? Av alle de essensielle tingene i garderoben, er et par klassiske svarte pumps det som alltid treffer de riktige tonene uansett stil. Med et par nydelige klassiske svarte pumps kan du aldri gå feil. Disse lekre godbitene fra Alohas sørger for at ethvert antrekk ser elegant og stilig ut.

For de dagene du ønsker å heve antrekket eller virkelig pynte opp et ellers hverdagslig antrekk, er et par svarte pumps nøkkelen. Hos Alohas får du et virkelig bredt utvalg av de klassiske svarte pumpsene, både med og uten spiss tå. Ikke bare ser de utrolig lekre ut, men kvaliteten er helt på topp også. Når det kommer til sko, er svarte pumps alltid et enkelt alternativ å legge til et hvilket som helst antrekk – uansett om det er til kontoret eller til en fest. Et flott par klassiske svarte hæler vil aldri gå av moten, og med pumps fra Alohas får du alt fra kvalitet og komfort til tidløst design som garantert vil holde år etter år.


Pynt opp ethvert antrekk med høyhælte støvletter


Mens støveltrendene er i konstant endring, er knehøye støvletter en garderobe som umiddelbart kan høyne ethvert antrekk. Knehøye støvletter er klassisk fottøy som kan være allsidig og elegant, og man kan bruke disse støvlene med alt fra kjoler til skinny jeans, skjørt, leggings og shorts. Enten du styler støvlettene dine for en kveld ute med jentene, eller pynter deg opp til en date med en formell svart kjole, er det mange søte antrekk et par knehøye støvletter med høye høler vil kunne heve.

Noen kvinner vil bruke lange støvletter med hæler og jeans, mens andre kanskje foretrekker å kombinere en skjortekjole med flate knelange støvler. Når du bestemmer deg for stilen din, bør du tenke på ulike typer materialer og farger. Svarte og brune knehøye støvletter er de mest populære, og kommer ofte i skinn og semsket skinn, og denne lekre trenden kan du finne i Alohas sko-kolleksjon. Et par støvletter fra Alohas kan kles både opp og ned, og det er virkelig obligatorisk i garderoben når det kommer til å style antrekk på en enkel og elegant måte.


Sko for enhver anledning


Alohas er merket som er opptatt av både bærekraft og mote. Deres sko- og sandaldesign gir assosiasjoner til det elegante og klassiske, og man kan ikke la være med å tenke på sterke selvstendige kvinner når man kikker på kolleksjonen hos Miinto.

Alohas har sko og sandaler til enhver anledning, og målet er å produsere sko som vil gi selvsikkerhet til kvinner verden over. Både ved skoenes lekre design, men også komfort og kvalitet som samlet gir en selvsikker holdning og et moteriktig stiluttrykk.


Stilfulle sandaler


I Alohas kolleksjon finner du et bredt utvalg av sandaler i forskjellige materialer og fasonger. Du finner alt fra trendy skinnsandaler med trykk, til minimalistiske klassiske sandaler. Sandaler er virkelig det perfekte skovalget for de varme vår- og sommerdagene. Sandalene fra Alohas er ikke bare flotte å se på, men er samtidig behagelige med gode såler slik at føttene får hvile og støtte mens du har de på.

I sine sandal-design har Alohas virkelig fanget den skandinaviske stilen med sine minimalistiske og praktiske design i svarte og brune nyanser. Sandaler er ikke bare behagelige og ha på, men de vil se moteriktige ut med hvert antrekk du tar på. Sandaler fra Alohas passer godt sammen med dine favorittantrekk. Kombiner noen lekre skinnsandaler med en enkel sommerkjole for en romantisk stil. Eller pass de sammen med et stilrent dress-sett, for en klassisk stil med et snev av femininitet.

Fjern alle filter

ALOHAS

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.