Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ALPHA INDUSTRIES

Er du på jakt etter noe som kan gjøre stilen din mer rå? Eller gjør du deg klar for å gå en kald og mørk vinter i møte? Hvis dette er tilfelle, så bør du vurdere en jakke, genser eller noe annet tilbehør fra Alpha Industries. De fantastiske designene med den lett gjenkjennelige røde glidelåshempen er moderne klassikere, og her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av de beste designene.


Historien


Klesmerkets historie begynner i en leid kjeller i Knoxville, Tennessee med lånte symaskiner og få ansatte, og ender i et internasjonalt selskap som i mer enn 50 år har produsert klær for det amerikanske militæret og senere også for befolkningen. Selskapet fikk en tøff start tilbake i 1959, men den unike kvaliteten de produserte klær i fanget raskt oppmerksomheten til det amerikanske forsvarsdepartementet. USAs behov for militære klær vokste i takt med Vietnamkrigens omfang, og det Alpha Industries inntekter vokste tilsvarende. Her hos Miinto elsker vi den originale stilen som Alpha Industries representerer, og derfor er den selvfølgelig en del av vårt sortiment vårt her på siden.


Urban mote til gutta og jentene


Ikke mange merker kan skryte av å være like autentiske som Alpha Industries. Deres helt unike historie styrker selskapets integritet, og ingen kan tvile på at kvaliteten på produktene er på topp. Klærne er designet for de mest ugjestmilde miljøene, og likevel klarer de å se utrolig elegante ut. Alfas ekspertise ble senere også brukt til å lage de beste jakkene til US Air Force. Disse jakkene har blitt spesielt populære, for hvem vil ikke se ut som en pilot? Ta for eksempel en pilotjakke med den klassiske pelskragen og legg til et par fine solbriller for å fullføre stilen helt. Jakken er også tilgjengelig i mange forskjellige materialer, og uansett om du liker skinn eller nylon, så finner du en jakke som passer perfekt til deg.


Fra militæret og ut til folket


Fra midten av 1970-tallet begynte selskapet å selge kvalitetsklærne sine til publikum for alvor. En av de viktigste årsakene til at merket ble så populært blant alminnelige forbrukere, var at de brukte det samme materialet og dermed også den samme kvaliteten som militæret fikk. For å skille de militære klærne fra klærne til generelt salg, satte Alpha Industries tre striper på klærne som skulle selges til befolkningen. Ganske uventet ble de tre stripene et symbol på merkevarens gode kvalitet, komfort og legendariske design. Den dag i dag har de karakteristiske stripene blitt integrert i logoen som også pryder mange av jakkene.


Kjøp Alpha Industries online på Miinto


Selv om Alpha Industries er mest kjent for sine jakker, produserer de blant annet også T-skjorter, gensere, bukser, shorts, vesker, hatter og belter. De holder seg stort sett til den uformelle stilen som blir mer og mer populær, og som har et klassisk og tidløst uttrykk.

Hvis du ennå ikke har prøvd design fra Alpha Industries, er det definitivt på tide å se nærmere på det varierte utvalget på denne siden og finne en modell som passer perfekt for deg. Og husk at du får gratis frakt på kjøp over 499 kroner, og du kan se frem til å motta varene innen 2-3 dager.

Fjern alle filter

Alpha Industries

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.