Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

AMUSE

Hos Amuse designer de klær for stilbevisste kvinner. Her vil du finne skjorter, bluser, kjoler og ullgensere til de som foretrekker den klassiske stilen, med rene silhuetter og tidløse farger. Motehuset lager klær til de som føler seg aller mest selvsikker i en noe mer nedtonet, men likevel lekkert og stilfullt uttrykk. Her hos Miinto har vi samlet det aller beste fra Amuse, slik at du lett kan finne din drømmegarderobe, bestående av rette linjer og klassiske snitt.


Til moderne kvinner


Hos Amuse finner du klær for deg som er selvsikker og moderne. Trives du best i florlette bluser i silkelignende stoff? Bruker du utelukkende dressbukser på kontoret? Eller kanskje bare synes du at ullgensere er det mest komfortable du kan ta på deg når du løper ut på ulike ærender? Uansett hva du foretrekker, vil du her finne et godt utvalg fra motehuset som designer klassisk tøy til den kvalitetsbevisste. Ta for eksempel en kikk på en lekker burgunderrød bluse, eller en kremhvit skjorte. En oransje silkeskjorte vil være perfekt til en middag på en eksklusiv restaurant og en brun ullgenser vil sitte komfortabelt og behagelig gjennom hele dagen.


Amuse er perfekt til basisgarderoben


Vi alle behøver en garderobe som er enkel å jobbe med, og de mest samarbeidsvillige plaggene finner du hos Amuse. Vi vet alle hvordan det er å stå opp tidlig om morgenen. Kaffen har enda ikke blitt inntatt, og det siste du har lyst til er å krangle med klesskapet ditt. Da er det godt å vite at den ultimate basisgarderoben venter på deg, slik at du heller kan fokusere på matpakken eller på å komme deg ut av døren. For mange er det undervurdert å investere i en god basisgarderobe, men det kan faktisk spare deg for en masse tid uansett hva anledningen byr på.

Men hva er så den perfekte basisgarderoben? Den aller viktigste hemmeligheten til den perfekte basisgarderoben, er de klassiske og tidløse plaggene. Det er de plaggene som du kan kombinere med absolutt alt. Det er genserne, singlettene, buksene og blusene som kommer i jordnære toner og rene snitt, og som komplimenterer din kroppsfasong. Prøv for eksempel en svart silkekjole, noen hvite og svarte singletter, og noen skjorter i ulike farger. Det finnes ikke grenser for hvor mange ulike kombinasjoner man kan få når man først har samlet sammen de viktigste elementene.


Uendelige kombinasjoner


Når du nå har gått til innkjøp av din nye basisgarderobe, er det kun fantasien som setter grenser. En enkel hvit bomullsgenser kan for eksempel kombineres med uttallige bukser eller skjørt. En mørk dressbukse ser lekkert ut i kombinasjon med skjorter i alle farger, og noen bluser i et mykt silkestoff vil se eksklusivt ut sammen med et svart blyantskjørt. En beige singlet vil se minimalistisk ut under en hvit skjorte, og du skal lete lenge før du finner noe flottere enn enn klassisk silkebluse.

En klassisk basisgarderobe er dessuten mer brukbar enn man kan forestille seg. Sett for eksempel sammen en svart T-skjorte, en hvit skjorte og et par svarte dressbukser, og du vil ha et moderne antrekk som gjør deg klar til enhver anledning. En beige T-skjorte i silke vil gi et monokromatisk utrrykk sammen med en beige bukse, og passer helt perfekt til brunsj sammen med vennegjengen. Er du av typen som fortrekker det litt mer fargerikt, vil en ferskenfarget skjorte se helt fantastisk og trendy ut sammen med en lysegrå dressbukse, et svart midjebelte og et par kule loafers.


Klassiske silhuetter


Hos Amuse vil du ikke finne eksentriske detaljer og støyende mønstre. Her sverger de til klassiske silhuetter, som ser eksklusivt og lekkert ut til enhver anledning. Hos Amuse tyr de til «less is more», og motehuset vet hva de gjør når de produserer minimalistisk, men tidløst tøy. Hvis du liker klær som både er funksjonelle og behagelige, men samtidig stilfulle, har vi samlet det aller beste fra Amuse her hos Miinto. En klassisk stil kan benyttes i så å si alle anledninger, og vil sørge for at selv det enkleste antrekket ser gjennomført og eksklusivt ut.

En klassisk stil vil dessuten fungere til alle kroppsfasonger, størrelser og hudtoner. Det er nettopp derfor vi kaller det en klassisk stil. Stilutrykket vil fungere like godt i en barnedåp og til en sommerfest, som til kontoret, og uansett om du egentlig er av en mer romantisk eller eksentrisk type, kan rette snitt og enklere detaljer sjarmere selv de største maksimalistene blant oss. Noen ganger vil man bare gjøre det litt enklere for oss selv, og en lekker bluse i jordnære farger eller en komfortabel bomullsgenser vil kunne være minst like flott som et skjørt med print eller en fargerik kjole.


Kontorklar med Amuse


Er du av typen som sverger til solide materialer, hvite silkeskjorter og flotte bluser til kontoret? Da har du kommet til riktig sted hos Amuse. Motehuset designer de ultimate antrekkene til arbeidsdagen, slik at du ser skarp ut til dagens møter. Det er lite som føles bedre enn å stå opp om morgenen og vite at du alltid har de behagelige og flotte skjortene i skapet, som helt sømløst kan kombineres med både blyantskjørt, vide bukser eller blå jeans. Finn dine nye jobbantrekk her hos Amuse, så er du garantert å alltid se frisk og klar ut til dagens utfordringer.


Kjøp Amuse hos Miinto


Hvis du er av typen som liker det enkelt og funksjonelt, men samtidig klassisk og eksklusivt, har du kommet rett hos Amuse. Her hos Miinto har vi samlet det aller beste fra dette motehuset som designer klær til kvalitetsbevisste, selvsikre og stilfulle kvinner. Her kan du bla deg igjennom et hav av lekre bluser, klassiske skjorter og stilige dressbukser, som gir et selvsikkert preg. Her vil du finne klær som passer enhver anledning, men som kanskje passer spesielt godt til arbeidsdagen.

Uansett om du skal finne deg en ny bluse til middagen med jobben, eller om du ønsker å investere i en splitter ny basisgarderobe, er du garantert å finne en favoritt her hos Miinto. Bla deg igjennom et godt knippe utvalg av lekre silkeskjorter, bluser i jordnære toner, klassiske svarte kjoler, ullgensere i god kvalitet og flotte farger fra Amuse.

Fjern alle filter

Amuse

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.