Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Anine Bing

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ANINE BING

Anine Bing er perfekt for deg som er en ekte Rock’n’Roll-darling, og elsker klær som avspeiler attityde og holdninger. Merkevaren slo igjennom i 2012 i Los Angeles, og deres fusjon av elegant skandinavisk design og amerikansk pågangsmot og tro, ble startskuddet på en verdensomspennende suksess. Anine Bing lager tidløse og klassiske kolleksjoner med både grunnleggende stilarter og klær med holdninger som oser autentisitet. Den kreative direktøren Anine Bing, utvelger og sammensetter nøye forskjellige stilarter hver måned i hennes ”See now, buy now”. Hun har et skarpt øye for detaljer, og klarer å skape en fin balanse mellom det rå og det feminine uttrykket i alle sine kolleksjoner.


En feminin garderobe med attityde


Med Anine Bing er du sikret en garderobe som aldri er kjedelig eller gjennomsnittlig. I kolleksjonen deres finner du nemlig både en kjole med et raffinert trykk, en grå skotskrutet damejakke, og T-skjorter i fete farger. Merket har spesielt oppnådd popularitet blant de yngre og motebevisste kvinnene som streber etter et feminint uttrykk med særpreg og attityde. Dette klarer Anine Bing å skape i alle kolleksjonenr med dype utskjæringer i topper og blazere, tettsittende jeans og sexy skjørt med splitt. Når du kler deg i Anine Bing er du sikret kvalitet og tidløse kreasjoner, som garantert vekker oppsikt i gatebildet. Det fokuseres også på komfort og individuell stil. Derfor er samtlige av designene utviklet i behagelige og enkle materialer i et litt for stort snitt. Dette gir deg igjen muligheten til å til å sette ditt eget personlige preg på antrykket. Kombiner for eksempel et par kule Anine Bing-bukser med en hvit T-skjorte og en rød blazer, og du er klar for både jobb og fest! Ved å ganske enkelt bare ta på deg et par kraftige smykker, rød leppestift og en liten hæl, oppnår du ”kick ass”-utseendet som garantert vil fange mange blikk på festen.


Noe for enhver stil


Uansett om du er en Rock’n’Roll-darling eller ikke, vil du garantert finne inspirasjon i Anine Bings fantastiske kolleksjoner. Det handler om å finne et uttrykk som står til din personlighet. Hva som skjer om du kler deg i Anine Bing fra topp til tå, eller bare velger noen få elementer kombinert med andre trendy motemerker, lar vi være helt opp til deg.


Et verdensomspennende merke


Anine Bing har oppnådd suksess på veldig kort tid med deres enkle design og rå uttrykk. Dette er også grunnen til at du i dag kan finne stilarter fra merkevaren i over 300 butikker på verdensplan. I motemetropoler som Los Angeles, New York, Paris, London, Barcelona, Madrid og Berlin, har merkevaren flaggskipbutikker som trekker tilhengere fra nært og fjernt. Det er nemlig ofte i disse flaggskipbutikkene at de nyeste stilene og kolleksjonene presenteres før disse når ut til resten av butikkene. På den måten gir Anine Bing merkevaren en solid innsprøyting av ren eksklusivitet og popularitet.


Populære gjenstander av Anine Bing


Anine Bing er kjent for sin ikoniske moteuttrykk som blander avslappet skandinavisk design med en rock chic estetikk. I tillegg til deres klassiske denim, er noen av de mest populære produktene fra Anine Bing deres kjennetegn logo t-skjorter, tidløse skinnjakker, og den alltid klassiske tiger-sweatshirts. Disse har blitt faste innslag på gatene og i motemagasinene verden rundt.


Kjennetegn ved Anine Bing


Med sin signatur minimalisme har Anine Bing opprettet en merkevare som appellerer til den motebevisste kvinnen som verdsetter både stilen og funksjonaliteten i klærne hun bærer. Merket er kjent for sin upåklagelige kvalitet, og hvert plagg er designet med tanke på tidløshet og holdbarhet. Det er disse elementene som har bidratt til å sikre Anine Bing sin sted i hjertet av moteelskere over hele verden.


Purchasing items by Anine Bing on Miinto


Vi har et bredt utvalg av deres nyeste kolleksjoner, samt noen av de mest populære stykkene fra tidligere sesonger. Fra de ikoniske logo-t-skjortene til de tidløse skinnjakkene, har Miinto alt du trenger for å oppnå den perfekte Anine Bing-stilen.

Bortsett fra klær, har Anine Bing også et imponerende sortiment av tilbehør, inkludert sko, vesker og smykker. Kjennetegnet med samme minimalistiske og sofistikerte design som klærne, gir disse tilbehørene et subtilt uttrykk for personlig stil og eleganse.

Anine Bing er ikke bare et merke, det er en livsstil. Med sin klassiske, men moderne tilnærming til mote, har merket skaffet seg en lojal følge av kvinner som elsker dets ukompliserte og mesterlig utformede estetikk. Ved å handle Anine Bing hos Miinto, kan du være sikker på at du kjøper kvalitetsprodukter som er laget for å vare, og som vil gi et stilig tillegg til noen garderobe.

Fjern alle filter

Anine Bing

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.