Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

arnie says

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ARNIE SAYS

Arnie Jakobsen, som er grunnleggeren av dette norske designfirmaet, har en bakgrunn som forhandler. Det gjorde at han ville lage noe av veldig god kvalitet som virkelig selger. Om du kjøper en genser, en kjole eller et skjerf, så er én ting sikkert – det er nemlig kvalitet du får. Når du investerer i klær fra Arnie Says, så er du garantert flott design av førsteklasses materialer. Du får med andre ord god valuta for pengene, noe som er selve grunnsteinen i selskapet. Dette er også årsaken til at merket er så høyt elsket, både av forhandlere og kunder, i både inn- og utland. Kundekretsen er særdeles lojal og vokser seg stadig større.


Fra forhandler til egen kolleksjon


Arnie Jakobsen åpnet sin første butikk som forhandler i Oslo i 1988. Butikken vokste fort i både popularitet og størrelse, og Jakobsen begynte snart å undersøke mulighetene for videreutvikling hos større motehus som Tommy Hilfiger og J. Lindeberg. Etter å ha vært CEO hos J. Lindeberg inntil 2007, kom han hjem igjen til Oslo for å videreutvikle både nettverket og en ulmende idé til et designkonsept. Det var dette som skapte grunnlaget for Arnie Says.


Linn Larsen designer Arnie Says


Siden grunnleggelsen av Arnie Says, har alle klærne blitt designet av Linn Larsen. Hun er utdannet fra det franske akademiet Esmod i Oslo, og har tidligere arbeidet for det Londonbaserte selskapet Preen. Det er nok ikke tilfeldig at Arnie Jakobsen fant sin designer i Linn Larsen – hun har nemlig også erfaring som forhandler.


Avslappet og god kvalitet


Det norske designmerket Arnie Says ble grunnlagt med fokus på hva forhandlere og andre ønsker seg. Klærne er utrolig enkle å forelske seg i, og den avslappede stilen bærer preg av et fokus på kvalitet og spennende detaljer. Klærne kan kort beskrives som allsidige, komfortable og av høy kvalitet. Dette er nok en av hovedårsakene til at merket har blitt så populært på så kort tid.


Til kvinner i alle aldre


Motedesign fra Arnie Says henvender seg til kvinner i alle aldre, og det er få merker som klarer å fange selve grunntanken om skandinavisk enkelhet og eleganse på samme måte som dette merket kan. Blant sortimentet finner du kjoler, gensere, skjerf eller noe helt annet, som kan brukes til selv de mest avslappede anledninger. I tillegg kan de settes sammen på utallige måter, slik at klærne også passer til fine og formelle anledninger. Det store sortimentet er basert på basisvarer med mange spennende detaljer, i tillegg til ulike spennende fargekombinasjoner. Flere av designene er populære år etter år, og du er sikret en garderobe som er på moten i mange år fremover. Det kan som oftest lønne seg å investere i basisvarer av god kvalitet, i stedet for mange plagg av dårlig kvalitet. For er det én ting som aldri bliver umoderne, så er det godt design og god kvalitet.


Minimalistisk og rent uttrykk


Arnie Says er kjent for sin tidsriktige, minimalistiske og rene estetikk, og gjør seg derfor aktuelt som et merke som er elsket av kvinner og menn som verdsetter en klassisk, skandinavisk stil. Kolleksjonens produkter legger vekt på enkelhet, funksjonalitet og har fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Arnie Says sin minimalistiske mote preges av rene linjer, nøytrale farger og klassiske, evigvarende plagg som enkelt kan mikses og matches for å skape allsidige antrekk. Her er det virkelig noe for enhver kvinne og mann som trenger tidløse plagg til klesskapet sitt.

Når du kler deg i plagg fra Arnie Says får du et elegant og uanstrengt utseende, som kan kles både opp og ned med smykker, spennende sko og annet tilbehør. Elsker du klassiske og vellagde plagg vil du ikke bli skuffet når du handler fra Arnie Says, for her har designeren Linn Larsen virkelig tenkt på alt.

Dette merket har også en mer bærekraftig tilnærming til mote, da de oppmuntrer til kjøp av færre plagg i høyere kvalitet som kan brukes i årevis, heller enn å stadig måtte erstatte klærne sine med nye. I tillegg er denne stilen allsidig og kan enkelt tilpasses en rekke anledninger, fra kontoret til en munter natt ute på byen.


Et attraktivt merke for kvinner


Dette klesmerket er virkelig lett å forelske seg i, og derfor har Arnie Says en rekke trofaste kvinnekunder. Deres uformelle klær med eksepsjonelle detaljer, tiltaler enhver moderne kvinne, uansett aldersgruppe. Linn Larsen drar med seg erfaringen sin fra Esmond motefagskole inn i kolleksjonen og leker seg med både design og kvalitet som hun vet at kvinner elsker.

Arnie Says henter benytter seg kun av de fineste materialene på markedet, inkludert kashmir, angora, bomull, alpakka-ull og merinoull. Kolleksjonen av myke strikkevarer og basisartikler, supplert med et rent og litt dristig design, har gjort merket til et populært valg blant moteentusiaster. Fyll varekurven og shop i vei – for her får du alt til en komplett og sofistikert kvinnegarderobe!


Arnie Says herrekolleksjon – Luksuriøse varer for en klassisk herrestil


En klassisk herrestil er kanskje den trenden de fleste herrer heller mot når de shopper etter nye klær. Dette er en av de mest populære kleskodene for menn, og her har Arnie Says et pent utvalg av sofistikert og elegant herretøy og tilbehør til menn. I kolleksjonen får du robuste klær som er eksklusive og jordnære. I tillegg finner du et stort utvalg av lekre capser i fristende farger som vil heve ethvert grunnleggende antrekk.

Arnie Says vil kle deg opp i elegante herreklær, og samtidig gi deg den perfekte balansen mellom komfort, stil og funksjonalitet. På den måten kan du se moteriktig ut, samtidig som du får et funksjonelt og bekvemt antrekk fra herrekolleksjonen til Arnie Says. Linn Larsen vet akkurat hva en moderne herre trenger til kolleksjonen, og det får du her hos Miinto.


Miinto – En plattform for den kvalitetsbevisste


Vi hos Miinto er opptatt av å tilby våre kunder luksuriøse varer av fremste kvalitet. Vi tilbyr derfor våre kunder klær, tilbehør og produkter fra over 2000 forskjellige merker, noe som gjør Miinto til din endestasjon når det kommer til å fylle opp garderoben med alle dine motebehov fra A–Å.

Arnie Says er et av de merkene som vi nøye har valgt ut for å sørge for at du får de beste kvalitetsproduktene på markedet. Deres jakker, gensere, topper og tilbehør vil garantert stå til dine forventninger og gi deg et uimotståelig utseende! Hold deg trendy med Miinto, og få en god handleopplevelse hver gang du handler hos oss!

Fjern alle filter

Arnie Says

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.