Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

AVANT TOI

Avant Toi er et unikt og interessant merke som har gjort seg kjent gjennom sin lekne tilnærming til moteindustrien. Denne italienske merkevaren har skapt sin egen nisje i moteverdenen, ved å kombinere tradisjonelt håndverk med moderne designelementer.

Bakgrunnen Til Avant Toi


Miriam Meistermann er hjernen bak Avant Toi. Hennes kreativitet og unike tilnærming til design gjenspeiles i hvert plagg som merkevaren produserer. Hun har vært tro mot sin filosofi om å fremheve skjønnheten av ufullkommenheter og det enkelte plaggets unike natur gjennom hele hennes karriere.

Utforsk Avant Toi


Som en merkevare har Avant Toi alltid hatt en egenart. Det skyldes ikke bare innovasjonen og kreativiteten i designprosessen, men også det sterke engasjementet i hvert trinn i produksjonen. Hvert plagg er mer enn bare et moteartikkel; det er et resultat av en intim og grundig prosess der detaljene blir nøye vurdert og håndverket blir høyt skattet.

Egenskaper Av Avant Toi


Avant Toi er kjent for deres utsøkte blanding av tradisjon og innovasjon. De bruker tradisjonelle teknikker som håndstrikk og håndmaling, og tilfører en moderne vri ved å bruke uventede materialer og innovative teknikker som laserutskjæring. Resultatet er et unikt utvalg av plagg som føles både friske og tidløse på samme tid.

Avant Toi's Signaturstil


Avant Toi's signaturstil kan beskrives som avantgarde. Med en forkjærlighet for asymmetriske linjer, uventede materialkombinasjoner og dristige farger, har denne merkevaren kjent for et nivå av kreativitet som skiller seg ut i klesindustrien. Hvert plagg forteller en historie, utfordrer konvensjonell stil og inviterer til individuell uttrykk.

Kjøp Avant Toi På Miinto


Når du kjøper Avant Toi på Miinto, får du tilgang til et kuratert utvalg av deres unike plagg. Enten du er på jakt etter en unik statement-piece til garderoben din, eller en tidløs klassiker som vil vare i mange år, kan du være trygg på at du får et plagg av høyeste kvalitet med Avant Toi. Det er ingen overraskelse at Avant Toi har oppnådd internasjonal anerkjennelse for sin innovative tilnærming til moteindustrien. Med sin dedikasjon til kvalitet, kreativitet, og individualitet, fortsetter denne merkevaren å sette standarden for moderne mote. Avant Toi er mer enn bare et motehus; det er et kunstverk. Hvert plagg er et uttrykk for skjønnheten i ufullkommenhet og den unike karakteren av individet, noe som er virkelig spesielt i en verden som ofte er preget av masseproduksjon og standardisering.

Fjern alle filter

Avant Toi

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.