Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

BA&SH

En felles forkjærlighet for mote førte til at bestevennene Barbara Boccara og Sharon Krief gikk sammen om å skape Ba&Sh. Ideen var å skape sin drømmegarderobe, slik at de deretter kunne dele den med andre kvinner. Drømmegarderoben ble vekket til livs, og deles nå med tusenvis av andre kvinner verden over. Ba&Sh er virkelig et klesmerke laget av kvinner, for kvinner. Klærne deres finnes nå i over 400 motebutikker rundt om i verden, og forener et uttrykk for frihet med en enkel, klassisk eleganse. Hos Miinto vil du enkelt kunne finne ditt nye favorittplagg fra Ba&Sh.

Ba&Sh gir alle kvinner friheten til å nyte et vakkert og feminint antrekk, som vil føre til at du føler deg bra uansett hvor du skal eller hva du skal gjøre. Noe av det Ba&Sh har klart med strålende glans, er å gjenoppfinne den franske og feminine stilen, den som tar selvtilliten til nye høyder. Dette er et storhjertet, innbydende og ambisiøst merke, som sakte men sikkert begynner å bli et ledende moteselskap.


En stor lidenskap for mote


En stor felles lidenskap for mote førte sammen de to stilsikre kvinnene fra Paris, som sammen har skapt noe helt nytt. Et merke som skiller seg ut fra mengden ved å gi alle kvinner friheten til å nyte et feminint, fransk utseende med forskjellige komplementære stiler. Dette er et merke som bæres av kvinner som deler et ønske om å se vakre ut, samtidig som de føler seg som sitt aller beste selv.

Ba&Sh kastet seg inn i utfordringen med å skape sitt egen klesmerke med styrke, oppriktighet, spontanitet og mot. Etter hvert satt de sammen et talentfullt team av mennesker med motesans, noe som har vært avgjørende for deres suksess. Sammen ser de på seg selv mer som en familie, enn som kollegaer. Dette har lagt grunnlaget for at det fantastiske merket kan utvikle seg videre.


Elegante kjoler i kjent Ba&Sh stil


Noe av det som kjennetegner de elegante kjolene til Ba&Sh er alle de vakre detaljene. De lange, romantiske og bohemske kjolene som enhver kvinne føler seg fin i. De er i tillegg til å være av den nydelige arten, er de også svært behagelige å ha på seg. Disse kan brukes på jobb, så vel som på fest en sen sommerkveld. De kan med fordel styles med både boots og sandaler, alt etter hva du selv foretrekker. Topp det hele med matchende smykker, og fletter i håret for en komplett look.

I tillegg til de klassiske, lange kjolene, designer de også midikjoler med lekre snitt og unike detaljer, som splitt på siden, og høye krager med folder. Dette gir kjolene det lille ekstra du trenger for en pyntet anledning, eller for en deilig lunsj med venninner. Kjolene fra Ba&Sh er både enkle å style, og passer til de fleste anledninger. Med en kjole fra dette merket i klesskapet, vil du aldri mer oppleve kleskriser.


Råkule boots og vesker i skinn


Ba&Sh designer mer enn bare kjoler, de designer også råkule boots og vesker i skinn. Bootsene gir antrekket ditt et uformelt rockutseende, og kan kombineres med både kjoler og jeans. De er laget i skinn, og er av svært god kvalitet. Dette er boots som vil følge deg hele vinteren, og som holder føttene dine gode og varme. Med fine detaljer får du den perfekte bootsen.

Når det kommer til vesker gir Ba&Sh deg en stilig veske laget av kalveskinn, med organisk bomullsforing. Dette er en veske som kan brukes til alt, og som med sitt tidløse, elegante design gjør det enkelt for deg å style ethvert antrekk. Resultatet blir et trendy antrekk de fleste kommer til å misunne deg for.


Klassiske gensere i myke materialer


Det er ikke bare bohemske, elegante kjoler, og råkule boots du finner her på denne siden, du vil også finne et lekkert utvalg av klassiske gensere i myke, behagelige materialer. Du får de i milde, lyse farger, men også i mørke nyanser med stilige detaljer. De fås i ulike typer ull, som alle føles deilig mot kroppen. Ba&Sh sine gensere er et must-have for deg som elsker den klassiske, elegante looken. De kan fint brukes over både jeans og kjoler, og blir raskt din nye go-to genser.

Genserne fra Ba&Sh kjennetegnes ofte av det runde snittet i halsen, og de lange ermene. De har en fin fasong som kler de fleste, og detaljer som får de til å skille seg ut. Her får du en genser i god kvalitet, som du kommer til å ha i mange år fremover. En genser som vil holde deg varm på kjøligere dager, og en genser som står i stil med en dressbukse til ditt neste jobbintervju.


Du finner det hos Miinto


Vi er stolte av å ha Ba&Sh som en av våre samarbeidspartnere, og vi er glade for å kunne tilby et stort utvalg av både sko og klær for stilsikre kvinner verden over. Det å kunne by på eksklusive merker som Ba&Sh, gjør at vi når bredere ut med unike stiler.

Om du kunne tenke deg en elegant, blomstrete topp, eller en utrolig kul vest som gir en sjelden sjarme, så vil du finne det her på denne siden. Du vil oppleve å finne plagg som ikke alle andre har, noe som gir deg en gyllen mulighet til å skille deg ut i mengden. Du kan gå for en matchende bukse og genser, noe som er svært populært i nåtidens motebilde, eller du kan mikse og matche.

Uansett hvilke preferanser du har, kan vi garantere deg at du vil finne det her hos oss.

Fjern alle filter

Ba&Sh

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.