Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BALENCIAGA

Balenciaga ble grunnlagt i 1919 i Spania av Cristóbal Balenciaga og er et av de motehusene som har hatt størst innflytelse på internasjonal mote gjennom tidene. Cristóbal Balenciaga har i løpet av årene blitt kalt "The Master", "The architect of haute couture" og "The Fashion Titan" av andre kjente og store internasjonale motedesignere, noe som selvfølgelig sier alt om hans innflytelse på mote.


Balenciaga – mote fra øverste hylle


Balenciaga er motekongen som frem til i dag fremdeles er fanebærer og inspirator for andre high-end merker og haute couture. Han revolusjonerte mote og gjorde den til en kunstform og skapte design som har gått ned i motehistorien. Med en mor som syerske var det allerede banet vei for en skredderkarriere, og i de aller første årene fikk den øvre klassen i hjembyen øye på talentet hans. Siden den gang har Balenciaga aldri sett seg tilbake, og hans allsidighet i alle prosesser er tydelig frem til i dag. Han hadde en unik evne til å forvandle skisser og utkast til presise uttrykk. Han mestret ikke bare pennen da han lanserte nye kolleksjoner, men kunne også klippe og sy på en motiverende og inspirerende måte. Med Balenciaga får du et designermerke til både dame og herre i absolutt toppklasse som gir gjenklang internasjonalt, og det påtrykte navnet på de forskjellige produktene vitner om din sans for luksus og kvalitet.


Grenseoverskridende mote med kunstneriske detaljer


I dag er Balenciaga basert i Paris, og selv om det er mange år siden mannen bak merket døde, kan man tydelig se hans ånd i hver eneste kolleksjon. Hans klare signatur kan man aldri ta feil av, og du får et merke i absolutt premium-kategorien. Det betyr at du får design som er produsert ved hjelp av klassisk håndverk og ikke minst materialer fra aller øverste hylle. Alt er nøye utvalgt og gjennomtenkt og skapt i en gjenkjennelig Balenciaga-ånd som får deg opp på en svevende motesky av ren lykke. Motehuset har siden åpningen vært kjent for sine innovative, unike og elegante design med et snev av avantgarde, og Balenciaga presser stadig sine egne og moteverdenens grenser med uventede materialvalg og kunstneriske detaljer.


Et deilig avbrekk fra mainstream fashion


Plagg fra dette anerkjente merket gir deg et deilig avbrekk fra mainstream fashion, og er en ypperlig anledning til å skille seg ut med deres enorme utvalg av unike plagg. Dette er merket for deg som liker å eksperimentere, og for deg som elsker å se ut som om du kommer rett fra catwalken.

Med et tilnærmet uendelig utvalg av alt fra klær og sko, til vesker og belter, finnes det ingen grenser for hvor stilig du kan kle deg fra topp til tå med plagg fra dette populære merket. Med sterke, nydelige farger og mønstre i uendelige kombinasjoner, kan du heve både humøret ditt og energien din mange hakk. Det er ikke uten grunn at det sies at å kle seg i farger gjør deg gladere, og med Balenciaga har du en ypperlig anledning til å gjøre nettopp det.


Chunky joggesko, bubble skirts og rumpetasker


Balenciaga setter standarden, og var en av de første til å sette chunky joggesko, bubble skirts og rumpetasker, som har blitt meget populært de siste årene, på dagsordenen. Dette er plagg som spriter opp ethvert antrekk, og som gjør at du kan skape din helt unike stil. I tillegg til å være trendy, er disse plaggene også komfortable og gjør at du kan ha en avslappet stil uten å være kjedelig.

Du er alt annet enn nøytral om du velger å gå for denne stilen, snarere tvert imot. Det at rumpetasker har blitt en del av den hverdagslige moten er svært praktisk, da du kan bære med deg verdisaker på en sikker måte. Det er ikke mange år siden denne var forbeholdt turister på ferie, mens den nå har blitt et nøkkelelement i en kul og selvsikker stil. Du kan med andre ord være trygg på at du sklir rett inn i nåtidens trender med en stilig rumpetaske fra Balenciaga.


Tilbehørets univers


På denne siden vil du i tillegg til klær og sko, finne tilbehørets univers. Med sin fantastiske sans for detaljer, designer Balenciaga tilbehør ut fra en annen verden. Er du på utkikk etter en veske som skiller seg ut, da vil denne siden vise deg det perfekte veskeuniverset. Det samme gjelder for både solbriller og belter også. Detaljnivået er fascinerende, og uttrykket skriker moteriktig så langt øyet kan se.

Du kan velge mellom alt fra små skuldervesker i kalveskinn med krokodillehud-effekt, til vesker i patentarena lammeskinn med en vintage-effekt. Veskene fås i tillegg til ulike materialer, også i ulike farger og mønstre. Felles for dem alle er kvaliteten, og går du for en veske fra Balenciaga, har du en veske for livet. Dette er en investering du ikke kommer til å angre på.

Utvalget er også bredt innen både solbriller, belter og capser. Her er det noe for enhver smak, også for de som liker det litt minimalistiske. For flere av deres tilbehør er klassiske og tidløse, og vil aldri gå av moten.


Fullfør garderoben din med Balenciaga


Balenciaga setter standarden i moteverdenen, og du kan nå få tak i Balenciaga i Norge, ved å handle på Miinto. Når de sier chunky joggesko, bubble skirts eller rumpetasker - så følger resten av motemerkene etter. Motedirigentens taktstokk svinges på en overbevisende måte med største respekt for røttene. Merket holder seg til det solide håndverket og kombinerer det med nye trender. Selve logoen har en enorm signalverdi, enten du er på fest, på jobb eller bruker designene i hverdagen.

Kjente superstjerner har lenge anerkjent og trykket merkevaren til sitt bryst- noe som i seg selv er med til å løfte kolleksjonene til et høyere nivå. Her er det røde løpere, cocktailpartys og fasjonabel hverdagslook til alle som vil være med festen. Du får design med individualitet og som ikke sees på hvert eneste gatehjørne, og som gir deg en unik følelse og personlig uttrykk. Og det er nettopp hele essensen av mote. Hvis du er en ekte fashionista, vet du også at garderoben din ikke er komplett uten minst ett av Balenciagas tidløse og unike design. Enten du leter etter en av merkets ikoniske vesker, et par joggesko eller et par kule solbriller, kan du kjøpe Balenciaga online her.

Fjern alle filter

Balenciaga

Side 1 Av 26