Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BARROW

Her på denne siden finner du et knippe utvalg fra det italienske merket Barrow. Barrow spesialiserer seg på klær for de som ønsker å skille seg ut i mengden, og brenner for å levere materialer og håndverk til kvalitetsbevisste kunder. Bla deg igjennom deres morsomme og litt annerledes verden, hvor store skyer, smilefjes og gammeldagse emojis møter mote.

Bli rebelsk med Barrow

Det italienske motehuset elsker å leke seg med farger, ikoner og spenstige mønstre, og det med god grunn. Merket har en genuin og sympatisk kjærlighet for individet, og kjemper kampen for at alle skal kunne ytre seg som man selv ønsker. Deres uttrykk er barnlig på en herlig kul måte, og man kan tydelig se at designerne henter masse inspirasjon fra gaten, populærkulturen, dataspill og grafikk. Hvis du er ute etter å gjøre et opprør mot jeans og hvite T-skjorter, er det bare å slå deg løs og bli rebelsk i klær fra Barrow.

Det relativt unge klesmerket designer klær til de yngre generasjonene. Generasjonene som har vokst opp midt oppe i den digitale revolusjon, med internett og pc-er, nettbrett, telefoner og annen teknologi rundt dem til enhver tid. Barrow lar seg identifisere med den yngre generasjonen gjennom digitale print og kreativitet. Her er det lov å være helt seg selv – nærmere bestemt oppfordres det i aller høyeste grad å uttrykke seg selv og sin personlighet, fullstendig skamfritt og uten bekymringer for fordommer. Hos Barrow er det ikke lov å unnskylde seg.

Her kan man finne alt mellom himmel og jord, bokstavelig talt. I deres multifargede univers kan du dra på skattejakt i alt fra strikkede gensere med fjell og skyer, bøttehatter med flammer, T-skjorter med palmer og sokker med «smilefjes». Her er ingenting rett eller galt. Dersom du ønsker å kombinere rosa syrevaskede shorts med en signalgul jakke, en bøttehatt med skyer og en hettegenser med merkelige figurer, har du skjønt budskapet. Hverdagsmote er noe av det siste vi ville beskrevet Barrow med – det er hit du går når du virkelig vil få folk til å snu på hodene sine.

Italiensk kvalitetshåndverk

Det er imidlertid ikke bare de psykedeliske printene og pop-ikonene som gjør at Barrow skiller seg ut i mengden. De fleste av oss kan slenge på noen klistremerker og noen farger på klærne, men det betyr ikke at det havner i kategorien «høymote» av den grunn. Tatt i betraktning at Barrows opprinnelse er Italia, er det ikke til å legge skjul på at klærne deres består av høy kvalitet. For designerne er det minst like viktig å kommunisere et godt sømarbeide og kvalitetsmaterialer, som selve stiluttrykket deres.

I dagens motebilde er det heldigvis lov til å gjøre akkurat det som passer det, og her scorer Barrow høyt. Det er ingen som har sagt at «haute couture» utelukkende må bestå av rene snitt og skarpe kanter. Likesom Barrow oppfordrer oss til å uttrykke oss i den store mengden, gjør det italienske motehuset selv et lite opprør mot sin italienske kulturarv. Finn ditt nye rebelske plagg her hos Miinto, og bli en del av Barrows moterevolusjon du også.

Fjern alle filter

BARROW

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.