Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

BILLI BI

Få deg et par sko, støvler eller sandaler med kant og moteriktig stil. Det danske merket Billi Bi har ført seg frem på den skandinaviske motescenen, og har fått en bred og omfattende fanskare. Klassiske linjer blandet med modig design er med til å gi Billi Bi sitt unike uttrykk.

Billi Bi garanterer passform, design, mote og kvalitet. Skoene fremstilles via virksomheten Fransi AS på nøye utvalgte fabrikker i Italia og Spania. Her brukes det kun skinn og stoff av den aller beste kvaliteten. Billi Bi tilbyr en spesiell utforming med et både enkelt og sofistikert design, og nettopp derfor har merket blitt et av Skandinavias førende innenfor sko og støvler.


Fiskeskinn på 30-tallet


Fransi AS ble allerede grunnlagt i 1936 av Søren og Evelyn Friis. Den gangen produserte de barnesko i en liten bygning i København. Siden har bedriften vokst enormt, og produserer i dag sko i rakettfart. I begynnelsen var det ikke nok skinnmateriale til å lage skoene med, men det var ingen hindring. Søren og Evelyn begynte å jobbe med fiskeskinn i stedet for. Tiden gikk, og sønnen Carl reiste til Italia for å studere design. Det skjedde på det velrennomerte Ars Sutoria, hvor han tok eksamen med toppkarakterer. Slik gikk det til at Carl Friis, takket være sitt skarpe blikk for design og superbe kreative evner, ble svært betydningsfull innenfor dansk moteelite på 60-tallet.


Noe for alle og til enhver anledning


Billi Bi er et av de store merkene når det gjelder sko i høy kvalitet, og de har sandaler og støvler til enhver anledning, og til en fornuftig pris. Skoene fra Billi BI er garanti for et moteriktig valg, og ikke minst slitesterke sko. Alle kan finne en modell, et design eller en stil som er akkurat det de leter etter. Billi Bi har alt det hjertet begjærer når det handler om sko til kvinner. Hvis du helst vil ha et par lave sko, så kan du for eksempel velge mellom et par espadillos, slip ons eller Billi Bi sport. Dessuten er det utrolig mye å velge mellom når det kommer til farger, materialer, slå, hæltyper og høyde. Så det eneste du skal gjøre er å velge! Dette kan jo selvfølgelig være vanskelig nok i seg selv, men uansett hva du velger, så får du helt sikkert noe som passer til stilen din og som er behagelig å ha på.


Fra sneakers til stiletter


Du finner også sneakers, klassiske sko, pumps og støvletter. Utvalget er stort, uansett om du ser etter et par modeller med stilett, blokkhæl, rund eller spiss skosnute, eller kanskje noe med slangeskinn. Når været tillater det, så drømmer både du og føttene dine helt sikkert om et par skikkelige sandaler. Billi Bi leverer også flotte design innenfor slippers, samt flate og høyhælede sandaler. Igjen er det snakk om utallige muligheter når det gjelder farger, materialer, lukninger, såler og hæltyper. Hvis du gjerne vil ha et par støvler, så er Billi Bi også et godt valg, uansett om du foretrekker støvletter, motorsykkelstøvler, støvler med langt skaft, eller et par ordentlige vinterstøvler. Du kan finne støvler som passer til fest, jobb og til hverdagen. Billi Bis støvler finnes i mange forskjellige farger og materialer. Støvlene finnes med flere forskjellige hæltyper og bredder, så det handler mest av alt om at du finner det paret som passer best til føttene dine, og til din egen personlige stil.

Fjern alle filter

Billi Bi

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.