Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BILLIONAIRE BOYS CLUB

Billionaire Boys Club, mer kjent som BBC, er et high-end streetwearmerke som er godt kjent for sitt unike design og toppnivå kvalitet. Merket appellerer til unge, motebevisste individer som setter pris på høykvalitets klær og et distinkt, levende estetisk utseende.

Historien om Billionaire Boys Club


Billionaire Boys Club ble lansert av musikklegende og moteinnflytelse, Pharrell Williams, i samarbeid med japansk moteikon, Nigo, skaperen av Bape. Til tross for sitt relativt nye inntog i moteindustrien har merkevaren raskt etablert seg som et globalt ikon, preget av sin signaturlogo 'Astronaut', som representerer drøm og utforsking.

Bli kjent med Billionaire Boys Club


Merkets unike blanding av fargerike design, unike prints, og høykvalitetsmaterialer gjør det lett gjenkjennelig i en verden av generisk streetwear. BBC viser en bred samling av klær, inkludert T-skjorter, gensere, jakker, bukser og tilbehør som luer og belter. Disse produktene innehar ofte merkets signaturlogo, kombinert med innovative design inspirert av science fiction, romfart og japansk street fashion.

Egenskaper ved Billionaire Boys Club


Kjennetegnet av uttalelsene "Wealth is of the Heart and Mind" og "Not the Pocket", strever BBC for å levere produkter som fremhever personlig vekst og selvuttrykk gjennom kreativ design. Materialene brukt i produksjonen er alltid av høyeste kvalitet, noe som gir klærne ekstra holdbarhet, og garanterer et produkt som varer.

Unike Styling-tips for BBC


Billionaire Boys Club's klær er så mangfoldige og fargerike at det ikke setter noen grenser for hvordan du kan style dem. Enten du er på utkikk etter et antrekk til en casual dag ute, eller noe mer påkledt til en kveldsarrangement, har BBC et bredt utvalg av valgmuligheter.

Kjøp Billionaire Boys Club på Miinto


Billionaire Boys Club er et sofistikert og trendy merke som bringer litt luksus til streetwear. Det er det perfekte merket for de som ønsker å skille seg ut fra mengden, og klærne er nå tilgjengelige på Miinto. Ta gjerne en titt på Miinto's utvalg av BBC klær, og finn dine favoritt plagg å legge til i garderoben. En virkelig kjennetegn ved Billionaire Boys Club er måten det blander high-end mote med streetwear, noe som resulterer i et svært særpreget merke med en rik bakgrunn og en kraftig tilstedeværelse i moteindustrien. Med sine innovative design, luksuriøse materialer og kompromissløs kvalitetskontroll, har BBC bygget en solid merkevareidentitet som garantert vil fortsette å imponere i mange år fremover.

Fjern alle filter

Billionaire Boys Club

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.