Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

BITTE KAI RAND

Bitte Kai Rand er et dansk motehus som har hatt stor suksess etter at merket ble lansert i 1981. Man kan trygt si at dette merket har hatt en lang og suksessrik historie allerede – og det er ingen tegn på at dette kommer til å stoppe med det første. Det er nemlig utallige kvinner som har latt seg inspirere av deres elegante snitt og former og unike grafiske print og mønstre.

Vi i Miinto samarbeider med et stort utvalg av de aller beste og kuleste selvstendige butikkene i Norge. Det betyr at vi er så heldige å kunne tilby alt det disse butikkene tilbyr. Vi har tatt sortimentet deres med på nettet, slik at deres utvalg skal bli enda mer tilgjengelig for folk over hele Norge.

Mange av våre samarbeidsbutikker forhandler nettopp dette danske, fantastiske merket Bitte Kai Rand, og vi kan derfor tilby deg et stort utvalg av alt merket har å by på. På denne siden har vi samlet alt på samme side, slik at du helt enkelt kan bla deg gjennom, la deg inspirere og bestille hjem nye innslag til garderoben din.


Bitte Kai Rand – En suksesshistorie


Det var Bitte Kai Rand selv som i 1981 startet opp sitt eget merke oppkalt etter seg selv. Merket ble grunnlagt i København, og var opprinnelig et merke som lagde strikkegensere og andre strikkeplagg til danske kvinner. Populariteten vokste raskt, og etter hvert begynte de å utvide merket både geografisk og i sortimentet deres. I dag slipper de hele seks kolleksjoner hvert eneste år, bestående av en rekke fantastiske plagg til den modne og moteriktige kvinnen.

Bitte Kai Rand har gjennom årene siden de ble grunnlagt mottatt og høstet veldig mye anerkjennelse for deres innovative design, silhuetter og ikke minst for deres unike bruk av grafiske former, mønstre, print og unike snitt. Dette unike uttrykket blir i tillegg kombinert med lekre og eksklusive materialer i høy kvalitet, et godt håndverk og en fantastisk passform. Med dette i tankene, kan vel de aller fleste av oss forstå at de har fått den suksessen de har i dag.

Dette danske merket har på relativt kort tid rukket å bli lagt merke til langt utover Danmarks landegrenser. Faktisk også langt utenfor Skandinavia. For dette er et skandinavisk merke med en skandinavisk stil som på mange måter representerer vår sjel og verdier. Så det er ikke så rart det er mange over hele verden som har lagt merke til Bitte Kai Rand. I dag finner du deres klær i over 400 butikker fordelt på hel 15 forskjellige land. De har etablert seg i store konseptbutikker i både Norge og Sveige, og har i tillegg showrooms i både Paris og London. Her blir alle deres kolleksjoner lansert.


En moderne og feminin stil


Designstilen hos Bitte Kai rand er en moderne fortolkning av de klassiske silhuettene, designene og snittene, og har i tillegg tilført et hint av modernitet og femininitet. Resultatet blir kjoler, gensere, bluser, bukser og en rekke andre typer plagg som kan brukes til både fest og hverdag. Det som gjør at dette merket passer til så mange og til så mange anledninger er at plaggene får en til å føle seg feminin og moteriktig, samtidig som man ser ekstra elegant og klassisk ut i stilen – på en og samme tid.

Bitte Kai Rand er i høy grad det rette merket for enhver moteinteressert kvinne som elsker å skape sin egen stil, da merkets produktsortiment er et stort sammensurium av lekkert motetøy. Med klær fra Bitte Kai Rand er du alltid klar med unike og moteriktige klær – uansett anledning og tid på året.


Kjøp Bitte Kai Rand hos Miinto


Her på denne siden har vi samlet hele vårt store utvalg fra dette fantastiske merket på ett sted. Bla deg igjennom et hav av kjoler, jakker, bluser og andre lekre ting fra dette danske merket. Vi er helt sikre på at du kommer til å finne ditt neste favorittplagg her på siden.

Vi i Miinto tilbyr deg mote på nett gjennom våre dyktige samarbeidsbutikker over hele landet. Du kan enkelt bestille klær fra Bitte Kai Rand med bare få klikk, og deretter få tilsendt dine nye garderobeinnslag i løpet av få dager.

Fjern alle filter

Bitte Kai Rand

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.