Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

BLEND

Blend er merket for urbane herreklær og jeans, perfekt for stilbevisste menn. Blend har spesialisert seg på jeans siden 1993, men de tilbyr også et svært godt utvalg av trendy og stilige klær som skjorter, jakker, T-skjorter og mye annet.

Det er enkelt å sette sammen et bra antrekk med noen utvalgte nøkkelplagg fra Blend i garderoben. Unngå moteflauser ved å handle inn et godt utvalgt av basisplagg og kvalitetsjeans. De ulike klærne kan enkelt styles både opp og ned. Det trendy jeansmerket har det du trenger, enten du vil ha et laidback antrekk eller du vil skille deg ut i mengden.


Stilfull og trendy på et blunk


Klærne til Blend er inspirert av trendy gatemote og urban livssstil. Herreklærne passer ypperlig til deg som vil ha stilrene, men samtidig edgy klesplagg som er enkle å style. Du ønsker ikke å bruke timevis foran klesskapet, samtidig som du ønsker å vektlegge din særegne personlighet og stil med trendy klær. Hvis du vil gå for litt rocka look, anbefales det å kjøpe et par slim fit denimbukser.

Disse er råtøff sammen med en skjorte når du skal ut på byen, samtidig som du kan tone ned den til hverdags ved å bruke en løs t-skjorte eller hettegenser over den. Jeans er så enkelt å style at du kan egentlig ikke gjøre feil. Du kan style herreklærne ytterligere ved å ha et lite utvalg av forskjellige belter for hånden, samt noen par med sneakers i ulike farger. Selv små detaljer kan utgjøre stor forskjell. Kolleksjonene med herreklær består av det meste du måtte trenge til garderoben, fra julegensere som er så klein at de blir kul til sportstøy med god ytelse.


Denim som varer lenge


De perfekte buksene skal sitte perfekt og ikke vide seg ut etter at du har brukt den en stund. Det kan være mye å ta hensyn til når du skal handle nye bukser, men det blir enkelt å handle denim når du kan fråtse i det gode utvalget av herreklær fra Blend. Men hvordan vet du at buksene sitter som den skal? Det korte svaret er hva som føles best ut for deg, samtidig som de ikke bør være for stramme eller store. Jeans som er for store ser nemlig fort altfor posete ut.

Hvis buksene er behagelige, så er størrelsen sannsynligvis riktig. Det finnes egentlig ikke noen regler for herrejeans, annet enn at du skal føle deg vel. Det anbefales å handle inn jeans og andre funksjonelle klær i ulike farger og fasonger når du først er i gang, slik at du har en solid basisgarderobe som aldri svikter deg. Jeans er nemlig så allsidig at du kan bruke dem alle dager i uken, både til hverdags og på fest. Et par sorte, tettsittende jeans kan være svært elegant når anledningen krever det, samtidig som lyse, litt slitte jeans passer ypperlig på konsert. Du får denimbuksa til å vare lengre ved å vaske dem riktig og ta godt vare på dem. Få ting er mer frustrerende her i livet enn å omsider finne favorittjeansen, bare for å krympe den i vaskemaskinen.

Fjern alle filter

Blend

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.