Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

blundstone

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

BLUNDSTONE

Blundstone har en arv som strekker seg over tre århundrer, og de har alltid vært kjent for å lage moteriktige sko i høy kvalitet. Merket ble grunnlagt i 1870, og selskapet er fortsatt en familieeid bedrift med hovedsete i Hobart i Tasmania. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av sko og støvler fra dette australske merket.

Med nesten 150 år på baken, så er det ingen tvil om at Blundstone har lang erfaring med det å fremstille sko. Erfaring spiller alltid en veldig viktig rolle, og denne erfaringen blir brukt til å skape lette, holdbare og utrolig komfortable sko som kan brukes til enhver anledning.


Uovertruffen kvalitet


Blundstone lager alt fra Chelsea-støvler til alminnelige sko. Skoene har såler utstyrt med SPS, «Shock Protection System», et system som er nærmest identisk med den teknologien man bruker i profesjonelle løpesko. Produksjonen er bærekraftig og kvaliteten er den samme som man kan forvente fra arbeidssko. I tillegg til den utrolige kvaliteten, har sko fra Blundstone et moteriktig design som menn, kvinner og barn over hele verden simpelthen elsker. Det er vanskelig å sette spørsmålstegn ved funksjonaliteten hos et par sko fra dette australske merket. Selv om skoene sitter perfekt på føttene og har en kvalitet som gjør at skoene også fungerer som arbeidssko, så har skoene også en trendy og moteriktig stil. Det betyr at sko fra dette merket kan løfte et par dongeribukser, en lang frakk eller et stilig skjørt opp til uante høyder. Det er sko som rett og slett fungerer like godt når du skal ut på byen med vennene som når du skal være hjemme og klippe hekk.


Et merke som bare blir mer og mer populært


Vi har tidligere nevnt at Blundstones historie går tilbake til 1870, men det er faktisk mulig å spore det australske merkets historie lenger tilbake enn det. Den familien som for tiden eier Blundstone var aktiv allerede på 1840-tallet. Eierne eier ikke kun Blundstone, men også det velkjente merket John Bul fra New Zealand, og her går anene faktisk helt tilbake til 1830-tallet. En av de gode tingene ved det australske merket, og noe som viser tegn på god forretningsfilosofi, sterk identitet og ikke minst fantastiske produkter, er at selv om Blundstone har en så lang historie, er det faktisk ikke så mye som har endret seg opp gjennom årene. Fokuset ligger fortsatt på å produsere og selge funksjonelle sko med en god holdbarhet til et bredt publikum. I dag produserer de mer en 400 000 par sko om året, og merket fortsetter med å vokse år etter år. Merket produserer mange populære sko og støvler, blant annet flere populære Chelsea-støvler. Den helt klart mest populære skomodellen er nemlig en Chelsea-støvelmodell som simpelthen bare heter «The Original». Her hos Miinto kan du velge mellom mange forskjellige sko fra dette klassiske skomerket, og selvfølgelig kan du velge mellom flere forskjellige Chelsea-støvler, som for eksempel «The Original».

Fjern alle filter

Blundstone

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.