Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

BRGN By Lunde & Gaundal

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BRGN BY LUNDE & GAUNDAL

Det finnes vel ingen steder som er bedre egnet til å utvikle regntøy og paraplyer enn i Bergen. BRGN by Lunde & Gaundal ble etablert i 2015 i Bergen med et mål om å produsere regntøy som kunne klare det våte Vestlandsværet, i tillegg til å være moteriktig og stilfullt.

Bergen er berømt og beryktet for regnværet. Byen på Vestlandet ligger helt ut mot kysten, og de syv fjellene som omringer byen legger alt til rette for massevis av regn. Det er dog ikke alltid like lett å finne regntøy som både er stilig og vanntett. Det kan noen ganger virke som om motebransjen aldri har vurdert å designe en regnjakke man kan føle seg flott i. Det hele handler for det meste om funksjonalitet, og det var nettopp dette de to venninnene vil gjøre om på da de startet BRGN by Lunde & Gaundal.


Østlendinger på Vestlandet


Noen ganger skjer det noe uventet, og det uventede kan ofte vise seg å være en nødvendighet. Det var kanskje dette som skjedde da to østlandsjenter flyttet til Vestlandets hovedstad og grunnla BRGN by Lunde & Gaundal. Skulle de virkelig fortelle bergenserne hvordan en flott regnjakke ser ut? Svaret var ja, og siden 2015 har merket produsert regntøy og paraplyer til glade kunder – også bergensere.


Regnjakke med stil


Det hele startet da Karine Lunde Trellevik og Ros-Mari Tobiassen Gaundal flyttet til Bergen etter å ha møtt sine bedre halvdeler. Etter et par år ble de kolleger og venner, og så hverandre mer og mer. En dag etter en tur opp Fløyen i Bergen, spurte Ros-Mari Karine om hun hadde problemer med å finne en flott regnjakke hun trivdes med å ha på når det regnet. For det var tydelig at utvalget av regnjakker var stort i Bergen, men det var veldig vanskelig å finne en som var moteriktig og funksjonell på samme tid. Man kunne jo alltids ta på seg en allværsjakke, men det er simpelthen ikke en jakke som optimerer antrekket. Karine var nødt til å svare at hun også syns det var vanskelig å finne en fin regnjakke. Dermed var kimen til BRGN by Lunde & Gaundal lagt. Karine var en erfaren designer og Ros-Mari en utmerket business manager, så det var ingen annen vei enn å begynne og produsere flotte regnjakker og paraplyer selv.


Bæredyktighet produksjon


BRGN by Lunde & Gaundal designer og produserer regntøy til både herrer og damer, i tillegg til paraplyer, vesker, sko luer og caps. Det bergenske merket er særdeles miljøbevisst i produksjonen av alle produktene, og 85% av alle designene er laget av BlueSign® sertifiserte stoff og materialer. I løpet av 2020 vil absolutt alle produktene være laget av stoff med samme sertifisering for bæredyktighet.

Fjern alle filter

BRGN by Lunde & Gaundal

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.