Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Busnel

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BUSNEL

I nesten 100 år har svensk-franske Busnel levert klassisk mote med ull av høyeste kvalitet som omdreiningspunkt. Merket produserer den dag i dag designene sine i samme fabrikk i Frankrike som den gangen merket begynte på sin eventyrlige reise. Her hos Miinto kan du finne et stort og bredt utvalg av fantastiske design fra dette merkenavnet.

Busnel representerer den tidløse, klassiske og sofistikerte stilen. Sailor-jakken representerer selve signaturstilen deres hvor jakken har en fantastisk passform og er både praktisk og stilig på samme tid. Jakken kommer i mange farger, men hver eneste blazer har de samme store gullknappene, noe som er en detalj som går igjen i mange av Busnels produkter. Det er et design som kombinerer sofistikert Paris-design med en maritim sjømannsstil, og som i dag har status som et ikonisk design innenfor dameklær. Dette er altså ikke noe som er unikt for denne jakken, for denne kombinasjonen er et tilbakevendende tema i alle kolleksjonene deres.


Dameklær av høy kvalitet


En annen ting som alltid er et tilbakevennende tema, er den høye kvaliteten på produktene deres. Busnel har alltid vært kjente for å lage klær i den aller høyeste kvalitet. Kombinert med tidløse linjer og snitt, er du sikret holdbare og moderne dameklær i mange år fremover. Hvis du elsker å gå med farger som marineblå, brun, beige og créme, så er Busnel definitivt et merke for deg. Siden merket er kjent for å lage klassiske design, kan du bruke de moteriktige klærne sesong etter sesong siden de aldri blir umoderne. Mangler du et par bukser, en T-skjorte, topp, kjole, skjørt eller lignende, så er dette svensk-franske merket noe for deg. Spesielt hvis du vil ha klassisk design og god kvalitet. Her hos Miinto har vi har samlet et bredt spekter av dameklær fra Busnel. Du kan selvsagt velge mellom mange forskjellige Busnel-produkter i mange ulike farger, størrelser og design. Det burde med andre ord være noe som passer perfekt til deg også, uansett hvilken stil eller preferanser du har.


Førsteklasses stoff og riktige silhuetter


En blazer med ankerknapper og den klassiske Busnel-logoen er noe som karakteriserer Busnel – men de er kjent for så mye mer enn bare en flott blazer. I kolleksjonen her på siden kan du finnet et bredt spekter av alt fra komfortable gensere til strikkejakker med gylne knapper, et plagg som på syttitallet ble karakteristisk som det perfekte plagget for den moderne og stilbevisste kvinnen. Busnels franske arv gjennomsyrer merkevaren, hvor fokuset er på å skape dameklær av førsteklasses kvalitetsstoff, og med de helt riktige silhuettene for den elegante og sofistikerte kvinnen. Klærne er fortsatt produsert i samme fabrikk i Frankrike hvor Busnel startet sin reise, og her sys hver lille detalj på plagget fortsatt for hånd med kjærlighet og presisjon. Når materialet består 100 % av den fineste ull, så vet du at du har noe du får glede av i mange år fremover. Ta derfor en nærmere kikk på det flotte utvalget av dameklær fra Busnel her hos Miinto. Kle deg i moderne design av høy kvalitet!

Fjern alle filter

Busnel

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.