Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

BY IC

I den stadig skiftende verden av mote er det enkelte merker som skiller seg ut, og BYIC er uten tvil et av dem. Dette spennende motebrandet har raskt blitt en ledende aktør innen bransjen, og deres innovative tilnærming til design og bærekraft har fanget oppmerksomheten til moteentusiaster over hele verden. I denne artikkelen vil vi utforske BYIC og deres unike visjon for fremtiden innen mote.


Historien bak BYIC


BYIC, som står for "Be Your Iconic Self", ble grunnlagt av den norske motedesigneren Maria Olsen i 2015. Etter å ha jobbet i flere år i moteindustrien, bestemte Maria seg for å skape et merke som ville utfordre de tradisjonelle normene og inspirere folk til å være seg selv. Hun ønsket å skape klær som var unike, stilige og samtidig miljøvennlige.


Unik design for alle


En annen imponerende egenskap ved BYIC er deres mangfoldige og inkluderende tilnærming til design. Maria Olsen tror sterkt på at mote skal være for alle, uavhengig av kroppsstørrelse, kjønn eller alder. Derfor tilbyr BYIC et bredt spekter av størrelser og har kolleksjoner som passer til alle kroppsformer og stiler.

BYICs design er kjent for sin innovative bruk av farger, mønstre og teksturer. De skaper klær som er moderne og tidløse samtidig, og som kan brukes i ulike anledninger. Enten det er en avslappet hverdag eller en spesiell anledning, har BYIC en kolleksjon som vil få deg til å føle deg som ditt mest ikoniske selv.


BYIC i rampelyset


Siden oppstarten har BYIC fått mye oppmerksomhet og anerkjennelse for sitt arbeid. De har deltatt på internasjonale moteshow og har blitt omtalt i anerkjente motemagasiner. Motebransjen har lagt merke til deres engasjement for bærekraft og deres innovative design.

BYIC har også samarbeidet med ulike kjente personligheter og influencere. De tror på kraften i å samarbeide med inspirerende individer som deler deres verdier og visjon. Disse samarbeidene har bidratt til å øke bevisstheten rundt BYIC og deres unike tilnærming til mote.


Fremtiden ser lys ut


BYIC har allerede oppnådd mye suksess, men de har ingen planer om å hvile på laurbærene. De fortsetter å utforske nye måter å være bærekraftige på og finne innovative løsninger for motebransjen. De ønsker å være en inspirasjon for andre merker og vise at det er mulig å være både trendy og miljøvennlig samtidig.

I tillegg til å utvide sitt eget merke, har BYIC også som mål å opplyse forbrukerne om viktigheten av å velge bærekraftig mote. De ønsker å skape en bevissthet rundt problemene med klesindustrien og inspirere folk til å ta mer informerte valg når det gjelder klær.

BYIC er uten tvil et motemerke for fremtiden. Deres fokus på bærekraft, inkludering og unik design gjør dem til en ledende aktør innen bransjen. Med deres engasjement for å endre moteindustrien til det bedre, har de satt standarden for hvordan mote kan være ansvarlig og samtidig stilfull. BYIC er en ekte inspirasjon for alle som ønsker å være sitt mest ikoniske selv og samtidig ta vare på planeten vår.

Fjern alle filter

By Ic

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.