Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CALA JADE

Cala Jade er et norsk kvalitetsmerke. De designer og produserer håndlagde vesker og tilbehør, og har alltid noe spennende å tilby. Merket er konstant på utkikk etter noe spesielt, noe de uttrykker gjennom fantastiske design.

Det som kjennetegner design fra Cala Jade er et avslappet og feminint look. Det er det som danner fundamentet i alle produktene, og her kan du kikke nærmere på et bredt utvalg av blant annet belter og vesker. Vi er hele tiden oppdaterte på kolleksjonene deres så vi har alltid noe spennende å tilby fra dette norske merket.


Feminint og nordisk


De feminine og avslappede design som Cala Jade produserer er et naturlig resultat av den skandinaviske innflytelsen. Innflytelsen er tydelig fra den nordiske minimalismen, arkitekturen og kunsten. Dessuten er produktene gjennomsyret av en håndlagd kvalitet man sjeldent finner hos andre designere, og merket er nøye med hvem de vil velge som forhandlere. Derfor er vi særdeles stolte av å kunne tilby de flotte designene fra Cala Jade her hos Miinto.


Kvalitet i alle ledd


Merket legger stor vekt på høy kvalitet i alle produksjonsledd. De har en stor lidenskap og interesse for detaljer og materialvalg, og det er absolutt ingenting som overlates til tilfeldighetene. Når du velger et produkt fra Cala Jade, kan du derfor være helt sikker på at alle de håndlagde produktene er av aller høyeste kvalitet. Det er et norsk merke som står for både stil og kvalitet, og dette er nok hovedårsaken til at de nå har blitt så store. Ikke bare her i landet, men også i utlandet.


Skinn er det perfekte materialet


Cala Jade er nok mest kjent for de flotte veskene sine. De er alle håndlagde og er laget av det aller beste italienske skinnet man kan få tak i. Det merker man med en gang man har en av veskene i hånden. Det er flere årsaker til at de velger å bruke skinn som hovedmateriale. For det første, så er det veldig slitesterkt. Hvis man bare passer litt på den, så holder den garantert livet ut. En av de andre grunnene er at veskene faktisk blir flottere jo mer du bruker dem. Det er langt fra alle materialer som har den egenskapen, og dette er noe som er med til å gjøre skinn unikt og perfekt som materiale til vesker. Vi kvinner elsker simpelthen vesker og kan virkelig ikke få nok av dem. Vi stapper dem fulle av alt fra nøkler, sminke, lommebok og mobil, og vi skal hele tiden ned i veska for å finne noe. En veske blir med andre ord flittig brukt og den bør derfor tåle mye. Skinn blir mykere og mer patinert jo mer det blir brukt, og fordi det også har en fantastisk holdbarhet, er materialet helt perfekt å lage vesker og belter med. Når designene og modellene er så flotte som hos Cala Jade, så er det lett å bli forelsket i en veske.


Ikoniske og luksuriøse belter i høykvalitetsmaterialer


I kolleksjonen til Cala Jade kan du velge og vrake blant mange forskjellige typer av belter og beltedesign. Et belte kan virkelig være den ultimate tingen kvinner trenger for å gjøre antrekket mer iøynefallende og skape et fokuspunkt med blikkfang. Med et elegant skinnbelte med en dekorativ spenne kan du fornye og fremheve favorittkjolen din på en og samme tid. Oppgrader tilbehørsgarderoben med et lekkert belte, og lek med beltet på forskjellige antrekkstyper. Et belte på en olabukse med høyt liv gir umiddelbart utseendet det lille ekstra, mens et belte i midjen på en bluse kan gjøre antrekket mer spennende og fremheve formene på kroppen din. Se gjennom utvalget av skinnbelter fra Cala Jade i forskjellige typer av farger og fasonger, med eller uten detaljer.


Legg til tilbehør for den perfekte avslutningen på antrekket


Ingen antrekk er komplette uten passende tilbehør. Enten du velger et belte eller en veske fra Cala Jade vil Miintos utvalg av tilbehør fra Cala Jade tilfredsstille enhver smak. Fremhev en selvsikker stil med en stilig, fargerik flettet veske fra Cala Jade sin kolleksjon og topp antrekket med et par kule solbriller for et bohemsk preg eller glam til på kjolen med et pent belte med eksklusive gull- eller sølvdetaljer i midjen for å fremheve en elegant og flatterende silhuett.


Moderne jordtoner


I kolleksjonen til Cala Jade vil du se at jordtonene er et gjennomgående element. Tilbehør i brunt, rødbrunt, mørkebrunt og lysebrunt vil være passende til høstsesongen, men er også perfekt til andre sesonger, når man ønsker et nedtonet og elegant utseende. Subtile og myke toner passer til ethvert antrekk, og en veske, belte, hansker eller en lue i denne tonen vil gi antrekket ditt et snev av en luksuriøs og klassisk stil. Se gjennom utvalget av tilbehør til Cala Jade i noen populære jordfarger og kast deg på denne trenden du også. I nydelige jordtoner finner du et hav av tilbehør som lekre sko, hansker, luer vesker og belter i skinn, stoff og andre spennende tekstiler.


Gi antrekket ditt en gnist


I tillegg til å komplementere utseendet og gi det en dose individualitet, gir dametilbehør fra Cala Jade deg også en gnist av glamour til både dag- og kveldsantrekk. Fullfør utseendet med et par lekre håndflettede sandaler og en passende håndflettet bag for et moteriktig antrekk. Alle tilbehør fra Cala Jade vil passe perfekt til alle dine favorittantrekk, og på 1-2-3 vil du få et moderne og trendy antrekk som alle vil feste blikket på.


Kjøp tilbehør fra Cala Jade hos Miinto


Hos Miinto kan du handle tilbehør for kvinner via nettet og ta en nærmere kikk på alt av sko, belter, vesker og mye annet som du ønsker å kombinere med den klesgarderoben som du allerede har hjemme. Unn deg lekre lærprodukter i eksklusive, italienske kvalitetsmaterialer og la deg inspirere til å kle deg moderne hver dag, uten at det krever for mye planlegging. Noen ganger skal det ikke mer til enn en frisk veske eller annet yndig tilbehør for å heve et hvilket som helst utseende. Cala Jade gir deg kvalitetsfulle produkter i eksklusive og slitesterke materialer, som vil vare år etter år, sesong etter sesong.


Et motemerke med bærekraft i fokus


Bærekraft er noe som verdsettes høyt hos Cala Jade, og derfor jobber dette motemerket hele tiden med et skarpt fokus på både design og bærekraft i produksjonsprosessen. Dette merket har en like stor lidenskap for design og mote, som for å produsere tidløse produkter av høy kvalitet som i hver del av produksjonsprosessen sørger for en bærekraftig prosess.

Når du handler Cala Jade hos Miinto får du derfor bærekraftige produkter, samtidig som du bidrar til å redusere overproduksjon i moteindustrien. Gjennom å handle fra våre boutique-partnere her på vår nettside, sørger du for at våre samarbeidspartnere får solgt unna allerede produserte varer, og dermed reduseres også behovet for overproduksjon av varer.

Fjern alle filter

Cala Jade

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.