Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Cala Jade (137)

Cala Jade er et norsk kvalitetsmerke. De designer og produserer håndlagde vesker og tilbehør, og har alltid noe spennende å tilby. Merket er konstant på utkikk etter noe spesielt, noe de uttrykker gjennom fantastiske design.

Det som kjennetegner design fra Cala Jade er et avslappet og feminint look. Det er det som danner fundamentet i alle produktene, og her kan du kikke nærmere på et bredt utvalg av blant annet belter og vesker. Vi er hele tiden oppdaterte på kolleksjonene deres så vi har alltid noe spennende å tilby fra dette norske merket.

Feminint og nordisk

De feminine og avslappede design som Cala Jade produserer er et naturlig resultat av den skandinaviske innflytelsen. Innflytelsen er tydelig fra den nordiske minimalismen, arkitekturen og kunsten. Dessuten er produktene gjennomsyret av en håndlagd kvalitet man sjeldent finner hos andre designere, og merket er nøye med hvem de vil velge som forhandlere. Derfor er vi særdeles stolte av å kunne tilby de flotte designene fra Cala Jade her hos Miinto.

Kvalitet i alle ledd

Merket legger stor vekt på høy kvalitet i alle produksjonsledd. De har en stor lidenskap og interesse for detaljer og materialvalg, og det er absolutt ingenting som overlates til tilfeldighetene. Når du velger et produkt fra Cala Jade, kan du derfor være helt sikker på at alle de håndlagde produktene er av aller høyeste kvalitet. Det er et norsk merke som står for både stil og kvalitet, og dette er nok hovedårsaken til at de nå har blitt så store. Ikke bare her i landet, men også i utlandet.

Skinn er det perfekte materialet

Cala Jade er nok mest kjent for de flotte veskene sine. De er alle håndlagde og er laget av det aller beste italienske skinnet man kan få tak i. Det merker man med en gang man har en av veskene i hånden. Det er flere årsaker til at de velger å bruke skinn som hovedmateriale. For det første, så er det veldig slitesterkt. Hvis man bare passer litt på den, så holder den garantert livet ut. En av de andre grunnene er at veskene faktisk blir flottere jo mer du bruker dem. Det er langt fra alle materialer som har den egenskapen, og dette er noe som er med til å gjøre skinn unikt og perfekt som materiale til vesker. Vi kvinner elsker simpelthen vesker og kan virkelig ikke få nok av dem. Vi stapper dem fulle av alt fra nøkler, sminke, lommebok og mobil, og vi skal hele tiden ned i veska for å finne noe. En veske blir med andre ord flittig brukt og den bør derfor tåle mye. Skinn blir mykere og mer patinert jo mer det blir brukt, og fordi det også har en fantastisk holdbarhet, er materialet helt perfekt å lage vesker og belter med. Når designene og modellene er så flotte som hos Cala Jade, så er det lett å bli forelsket i en veske.POPULÆRE VESKEKATEGORIER:

Håndvesker

Lommebøker

Rumpetasker

Skinnvesker

Vesker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

137 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.