Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CALIDA


Calida er undertøy for kvinner og menn.


Calida ble grunnlagt i Sveits og er et av Europas ledende undertøysvaremerker som tilbyr undertøy for både kvinner og menn. Calida er merket for deg som ønsker trendy undertøy samt behagelige basis plagg, alle med samme høye komfort og kvalitet. I sortimentet finnes truser, behåer, underbukser, topper, t-skjorte og stillongs.

Her vil du finne moderne og komfortabelt undertøy og loungewear, og hos Miinto har vi samlet det aller beste, slik at du kan gå på oppdagelse i en verden fylt av myke materialer og perfekte passformer. Her hos oss vil du finne det beste fra Calida sine kolleksjoner, med et hav av løse og tettsittende boksere, truser, singletter, T-skjorter og pysjamas. Oppdater undertøysskuffen din med Calida, og oppdag hvordan undertøy faktisk skal føles.


Calida – passform på sitt beste


Hos Calida brenner de for å designe vakkert, men funksjonelt undertøy. Undertøy er det som sitter tettest på kroppen din, og et komfortabelt undertøyssett er derfor helt avgjørende dersom man ønsker å komme seg igjennom dagen. Hos Calida behøver du ikke å bekymre deg for stramme eller korte passformer eller stikkende sømmer. Her har de nemlig over 75 års erfaring med å designe det ultimate undertøyet til menn og kvinner, og sørger dermed for å gi oss klær av høy kvalitet.

Calidas undertøy er produsert i deilige og myke materialer. Deres truser, boksere og singletter er elastiske, og legger seg florlett mot kroppen. Dette gjør at undertøyet puster og transporterer fukt. Deres loungewear er blant annet laget av ull og silke, noe som virker varmende rundt kroppen. Her vil du få ullundertøy med høye midjer og som ikke strammer rundt skuldrene. Med undertøy fra Calida vil du kunne være i aktivitet igjennom hele dagen, uten at du har noe som virker irriterende på kroppen din.


Undertøy og loungewear til enhver smak


Uansett om du foretrekker et undertøysplagg som gir god støtte, eller om du foretrekker noe som sitter løst mot huden, kan du velge og vrake. Kanskje sverger du til en moderne herretruse i klassisk hvit, hvor både komfort og stil møtes. Eller kanskje foretrekker du en tradisjonell bokser som føles avslappende og avkjølende. Vi har alle våre ulike preferanser, og selv fargevalg kan være helt avgjørende når du skal finne ditt favorittundertøy. Her vil du finne klassiske, tradisjonelle og moderne boksere i hvitt, svart og blått, i både lange og korte modeller, med god støtte og komfort.


Et hav av variasjon


Hos Calida vil finne et variert utvalg av undertøy til både menn og kvinner, uansett hvilken passform eller størrelse du er. Bla deg gjennom et hav av løse boksere med tradisjonelle print, moderne boksershorts som gir god støtte, trendy herretruser, silkemyke og elastiske singletter, fukttransporterende ullundertøy og avslappende pysjamaser og loungewear til de rolige dagene.

Undertøy behøver ikke å være så komplisert. Undertøy er ment å være den viktigste støtten gjennom dagen, og derfor har de utelatt overflødige detaljer og irriterende elementer fra deres kolleksjoner. Calidas design er enkelt og diskret, med dempede farger som blå, grå, svart, beige og hvitt. Prøv for eksempel en behagelig pysjamas med klassiske striper eller en ull-T-skjorte under genseren for å holde litt ekstra på varmen.


Usynlig undertøy


Hos Calida designer de sømløst undertøy. Undertøy som holder seg på plass og ikke lager slitsomme stoffkanter er helt essensielt for at vi skal føle oss komfortable. Hvor irriterende er det vel ikke med ullundertøy som krøller seg under fleecen, boksere som sitter løst under jeansen eller iskalde materialer som akryl. Undertøy skal ikke virke hemmende eller være et irritasjonsmoment gjennom dagen, uansett om du bare skal slappe av på sofaen eller om du skal på fjelltur. Hos Calida slipper du å tenke på dette. Her vil du få undertøy som faktisk sitter på plassen sin, uansett hvor mye du er i bevegelse. Med deres unike design, sørger motehuset for at plaggene deres sitter mykt og lett mot huden, samtidig som passformen komplimenterer kroppsfasongen din.


Gjør klar vintergarderoben med Calida


Vi skandinavere vet hvor kaldt og tørt det kan bli om vinteren, selv inne. Selv om de fleste av oss eier både ullgensere, tykke boblejakker og varme sko, er det ikke alltid det er nok dersom gradestokken viser et tosifret tall på minussiden. Da er det godt å vite at Calida er redningen. Hos Calida inneholder deres superundertøy hele 70 % ull og 30 % silke. Dette sørger for et ekstra deilig lag med isolerende tøy, og gjør at kroppen holder varmen samtidig som det transporterer fukt.

Skal du på skitur i påsken eller på hyttetur i jula? Da er et par ull-leggings helt ypperlig. Her behøver du heller ikke bekymre deg for at leggingsene skal skli ned eller sitte ukomfortabelt lavt over hoftene. Med en høy midje med forsterket stoff vil ullundertøyet sitte godt rundt magen og ryggen, uten at det strammer. Med Calida er du garantert å kunne kose deg med hyggelige eller fartsfylte vinteraktiviteter, uten å irritere deg over ubehagelig og kaldt undertøy.


Calida + Miinto = Sant


Det er kanskje undervurdert hvor mye undertøy kan ha å si for selvfølelsen, men mange vil mene at dette er minst like viktig som resten av antrekket ditt dersom du ønsker å føle deg avslappet gjennom hele dagen. Et ubehagelig undertøyssett vil virke irriterende, og kan rett og slett ødelegge både anledningen og antrekket. Derfor mener vi alle burde investere i noen gode truser eller boksere, slik at de kan føle seg selvsikre og trygge.

Vi mener dessuten at skikkelig kvalitet ikke skal gå utover lommeboken din. Det skal ikke være nødvendig å ruinere seg bare fordi man ønsker et par gode boksere eller et varmt sett med ullundertøy.

Her hos Miinto har vi samlet det vi mener er det beste fra Calida sine kolleksjoner. Hos undertøysmerket designer de klær til kvalitetsbevisste kvinner og menn, og du vil finne undertøy selv til de mest kresne. Prøv for eksempel et par hvite boksershorts, svarte truser, en deilig blå pysjamas, et sett med deilig og mykt grått ullundertøy, en hvit topp eller en oransje bomullsgenser. Du finner alt du trenger til den nye undertøysskuffen din her.

Fjern alle filter

Calida

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.