Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CALVIN KLEIN

Amerikanske Calvin Klein er en ekte favoritt blant både kvinner og menn når det gjelder lekkert og komfortabelt undertøy i høy kvalitet. Siden merket så dagens lys i 1968, har de klart å skape tidløse klassikere som faller i smak hos de aller fleste. I seg selv er Calvin Kleins kolleksjoner nemlig utrolig enkle i uttrykk og snitt, men de har klart å skape et design og et merke hvor det er deg som bærer det som gjør utseendet unikt.


Calvin Klein er mer enn en kul logo


Hvis det er en ting Calvin Klein spesielt blir gjenkjent for, så er det deres enkle men allikevel sterke navn som figurerer på logoen deres. Den har etterhvert blitt en logo som tilfører særpreg og stil til produktene, og derfor en logo mange ikke ønsker å skjule. Calvin Klein er likevel mer enn bare en tøff logo. De er nemlig også et utrolig allsidig merke med enkle og komfortable stilarter til både menn og kvinner. Uansett om du er på jakt etter underbukser, en genser eller T-skjorte, så kan du finne det i deres strømlinjeformede kolleksjoner.


Et ærlig motemerke


Calvin Klein forfører ikke bare menn og kvinner med deres enkle men lekre undertøy. De designer også vesker og tilbehør i et uttrykk som er deres helt egen. De jobber etter uttrykket ”Less is more!”, og derfor kan du med få enkle Calvin Klein-klær i garderoben føle deg kledd moteriktig hele året rundt. Det er snakk om høy kvalitet, og derfor får du valuta for pengene når du kjøper herre- eller dameundertøy, en bikini til de lune månedene, eller en hvit T-skjorte. Du er sikret lekre produkter som verken krymper, mister form eller farge etter én enkel vask.


Populært normcore-design


Hvis du ikke allerede kjenner begrepet «normcore», så er det på tide. For spesielt Calvin Kleins enkle design nyter godt av den bølgen. «Normcore» kan karakteriseres som en motebølge av uhøytidlige unisex-trender, og ses som et motsvar til store motehus og deres dynamiske motetrender som hele tiden forandrer seg.

Stilen består av enkle stiler og simple fargevalg, som for eksempel hvite T-skjorter, blå jeans eller svarte hettegensere. Når man kler seg etter «normcore-moten», signaliserer man at man bevisst utvelger praktiske elementer og stiler i god kvalitet. Dette kan byttes og blandes igjen og igjen. Nettopp her kommer Calvin Kleins fantastiske univers perfekt inn i bildet, da de med deres unike logo og enkle design tiltaler både menn og kvinner som ønsker et enkelt og brukbart uttrykk. Bare fordi Calvin Klein skaper sublim komfort og et tidløst uttrykk, betyr ikke det at man ikke kan kle seg festlig med de kule kolleksjonene deres. Ofte er ”det enkle, det beste!”, og derved kan du som kvinne style et par fete Calvin Klein-jeans med et par høye hæler og en hvit croptopp. Som mann tar du kanskje på deg en av de klassiske skjortene deres med et par opprullede jeans for å skape et utseende med mer særpreg.


Calvin Klein – Perfekt for de som er unge til sinns


Takket være sin ungdommelige og sportslige kolleksjon, er Calvin Klein er det perfekte merket for barn og unge mennesker, samt kvinner og menn som føler seg unge til sinns. Deres praktiske og behagelige plagg, med en ungdommelig vibe, passer derfor til alle som elsker å kle seg i litt hippe, men klassiske klær. Deres kolleksjon av behagelig undertøy, stilige T-skjorter, gensere, bukser og mye mer vil gi deg et enkelt og stilfullt uttrykk. Deres komfortable sko og tilbehør vil gi alle antrekk det lille ekstra og gi det et friskt og lekent preg!


Minimalistisk design


Calvin klein har helt siden grunnleggelsen i 1968 hatt et minimalistisk design. Grunnleggeren Calvin Klein ønsket å designe et merke som ville la brukerens personlighet og individualisme skinne igjennom. I tillegg var en av filosofiene til Calvin Klein «less is more». Derfor bærer kolleksjonen preg av enkle, rene linjer i tidløse og diskrete farger, med fokus på kvalitetsmaterialer.

En av grunnene til Calvin Kleins minimalistiske designtilnærming, var også et ønsket om å skape tidløse, klassiske plagg som kunne brukes sesong etter sesong. Ved å unngå altfor trendy eller altfor utsmykkede design, er merket i stand til å lage plagg som er allsidige og varige, og som forholder seg moderne og aktuelle til tross for skiftende trender.


Populært og behagelig undertøy for menn og kvinner


Calvin Klein er et ikonisk merke i moteindustrien når det kommer til undertøy. Man kan trygt si at deres undertøy er synonymt med komfort, kvalitet og stil. Helt siden merket ble grunnlagt har de revolusjonert konseptet med trendy undertøy. Calvin Klein begynte helt fra starten av å produsere lekkert og smakfullt undertøy til menn og kvinner, og helt siden den gang har man i større og større grad sett på undertøy som en del av et helhetlig, moteriktig antrekk.

Her hos Miinto tilbyr vi et bredt utvalg av undertøy fra dette merket til både menn og kvinner. Kolleksjonen inkluderer klassiske stiler som truser, boksere og stringtruser, samt mer moderne stiler som tiltrekkende braletter. Deres elastiske linning med deres ikoniske logo har blitt umiddelbart gjenkjennelig, og ofte ser man den titte ut av jeans- og buksekanter.

Undertøy fra Calvin Klein er en ekte investering og passer perfekt for de som elsker å betale litt ekstra for å få undertøy av god kvalitet. Det er også et populært valg for de som søker behagelig undertøy med et stilfullt design. Uansett om du leter etter en klassisk truse, en ikonisk herrebokser eller en trendy bralette, har Calvin Klein noe å tilby.


Calvin Klein er dedikert til bærekraft


Dette merket er blant de som de siste årene virkelig har tatt i et tak når det kommer til bærekraft. Derfor er Calvin Klein hele tiden opptatt av å benytte seg av bærekraftige prosesser når de produserer klærne sine. Merket har satt seg et mål om å kun benytte seg av bærekraftige materialer i fremtiden, og har, under arbeidet med å bli mer bærekraftig, kvittet seg med unødvendig avfall i produksjonsprosessen for å redusere de miljøskadelige påvirkningene av produksjonen.


Det beste utvalget finner du hos Miinto


Bla gjennom og oppdag et bredt utvalg av Calvin Klein-tøy og tilbehør hos Miinto. Med bare noen få klikk kan du finne de nyeste stilene og trendene fra dette populære merket, uten å måtte tilbringe flere timer i en fysisk butikk. Hos oss finner du også de mest eksklusive tilbudene fra dette merket, slik at du kan handle kvalitetstøy til en rimeligere penge. Se gjennom siden i ro og mak, og gjør handleopplevelsen din mer behagelig og stressfri.

Fjern alle filter

Calvin Klein

Side 1 Av 25

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-