JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Camilla Pihl (99)

Camilla Pihl fokuserer på å skape tidløse og essensielle basisklær som er enkle og behagelige å ha på. Kolleksjonene er klassiske, men samtidig moderne, og ved å blande det feminine med en kant, er dette merket også tro mot Camilla Pihl selv.

Camilla Pihl lanserte sin første kolleksjon i 2019. Kolleksjonen er kjennetegnet ved utrolig sofistikerte plagg som passer perfekt inn i enhver elegant kvinnes garderobe. I tillegg til kjoler, jakker og bukser, så har hun også vært med til å skape en strikkekolleksjon! Denne kolleksjonen er resultatet av et spennende samarbeid mellom Camilla Pihls kreative univers og House of Yarn. Camilla Pihl har alltid hatt en stor interesse for strikking, og har alltid drømt om å bringe et eget design- og garnkonsept til live. Dette har nå lykkes.

Camilla Pihls kolleksjon

Kolleksjonen ble lansert i mars i 2019. Det er altså snakk om en helt ny kolleksjon, og et aldeles nytt møte med en dedikert og motebevisst unge kvinne. Kolleksjonen består av 31 plagg og to runde håndklær. Fargepaletten kretser rundt vårens trendy jordfarger, som for eksempel militærgrønn og beige, i tillegg til kremhvit og oransje med prikker og blomstermønster.

En kolleksjon i Camilla Pihls stil og ånd

Det er ikke så rart Camilla er stolt. Hun har lenge drømt om å få lansert sine egne kolleksjoner, og nå har det altså endelig lykkes for henne. Hun er stolt over kolleksjonen, fordi hun føler det er en kolleksjon i hennes stil og ånd, og når man vet hvem Camilla Pihl er, så er det ingen grunn til å være uenig i dette. Hele kolleksjonen ser mer eller mindre ut som om den er hentet rett ut av hennes eget private garderobeskap.

Camilla strikk

Hun kan takke sin bestemor for at hun kan strikke. Det var bestemoren som lærte henne alt Camilla kan, for hun var familiens strikkeguru. Hvis det var noen i familien som hadde på seg et strikket plagg, så kunne du være helt sikker på at det var bestemoren som hadde strikket det. Camilla Pihl har uttalt at hun nesten ikke kan huske å ha sett bestemoren uten strikketøy i hånden, og det er derfor hun har oppkalt det ene garnet, Olava, etter bestemoren.

Et lykkelig partnerskap

Camilla Pihl fashion group eies av Camilla Pihl og Peters Peters med 50%, og norske Holzweiler, med Susanne og Andreas Holzweiler samt Maria Skappel Holzweiler i spissen. Det er et tydelig lykkelig og fruktbart partnerskap. Den første kolleksjonen har vært ute i kort tid, men likevel er det stor rift om plaggene, særlig omslagskjolene, badedraktene, jumpsuitene og settene med bukse og omslagstopp. Her er det ingen tid å miste hvis du vil sikre deg et design av populære Camilla Pihl.KJØPES OFTE SAMMEN MED:

Bluser

Kjoler

Sandaler

Solbriller

Sommerkjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

99 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.