Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

CAMILLA PIHL

Camilla Pihl er en av Norges mest suksessfulle kvinner. Det som i 2004 startet som en vanlig blogg skulle vise seg å være starten på et stort eventyr for Camilla. Bloggen hennes ble raskt populær og økte leserantall måned etter måned. Men det skulle ta mange år før man så den forretningskvinnen vi kjenner Camilla som i dag. I 2011 begynte hun å vinne priser for sin blogg, og deretter begynte også samarbeidene og prosjektene å balle på seg. Hun har gjennom karrieren samarbeidet med en rekke kjente merkevarer og laget kolleksjoner for flere av dem. Men etterhvert skulle hun altså følge drømmen sin om å starte opp et helt eget merke hvor hun kunne gjøre akkurat som hun ville, og gi ut kolleksjoner i akkurat den stilen hun selv ønsket klær i.

Og etter flere års suksess er merket som er oppkalt etter Camilla Pihl selv et kjent merke i den norske moteindustrien. Hennes fokus er på å skape tidløse og essensielle basisklær som er enkle og behagelige å ha på. Kolleksjonene er klassiske, men samtidig moderne og trendy. Ved å blande feminint og unikt, er dette merket også tro mot Camilla Pihl og den hun er selv.

Den kjente og folkekjære bloggeren lanserte sin første kolleksjon i 2019 bestående av sofistikerte plagg som passer perfekt inn i enhver elegant kvinnes garderobe. I tillegg til kjoler, jakker og bukser, har hun også vært med på å skape en strikkekolleksjon! Denne kolleksjonen er resultatet av et spennende samarbeid mellom Camilla Pihls kreative univers og House of Yarn. Hun har alltid hatt en stor interesse for strikking, og har alltid drømt om å bringe et eget design- og garnkonsept til live. Dette har nå lykkes.


Camilla Pihl – komfort og stil i ett


Camilla Pihl drømte som sagt lenge om å lansere sine egne kolleksjoner, og når hun først kom i gang med dette kan man trygt si at dette er noe hun virkelig har lykkes med. Hun er stolt av sine kolleksjoner som alltid er i hennes stil og ånd, og når man vet hvem Camilla Pihl er, så er det ingen grunn til å være uenig i dette. Hvert eneste plagg kan mer eller mindre være hentet rett ut av hennes eget private garderobeskap. Og det er nok også det man kan takke mye av hennes suksess for. Som en skandinavisk kvinne har hun selv de samme behovene og ønskene som kvinner over hele landet. Hun vet selv hva som mangler i andre merker, og hva man har mest lyst til å ta på seg om morgenen. I Norges skiftende klima er det også viktig med plagg i kvalitetsprodukter som puster, varmer og som holder i mange år. Hun vet hvor viktig basisgarderoben er for oss, og hvordan man noen ganger bare vil ta på seg de enkle, klassiske og pene plaggene når man står opp om morgenen.

En annen ting Camilla Pihl kan takke en stor del av hennes popularitet i moteverdenen for, er også strikkemerket Camilla Strikk. Dette merket har blitt enormt populært grunnet de chunky, varme og deilige strikkegenserne som er elsket av norske kvinner – og man kan på mange måter si at Camilla har vært en av drivkraftene for at strikking og strikketøy nå har blitt så populært igjen.

Hun kan takke sin bestemor for at hun kan strikke. Det var bestemoren som lærte Camilla alt hun kan i dag, og hun var familiens strikkeguru. Hvis det var noen i familien som hadde på seg et strikket plagg, så kunne du være helt sikker på at det var bestemoren som hadde strikket det. Hun har uttalt at hun nesten ikke kan huske å ha sett bestemoren uten strikketøy i hånden, og det er derfor hun har oppkalt det ene garnet, Olava, etter bestemoren.


Et lykkelig partnerskap


Camilla Pihl fashion group eies av paret Camilla Pihl og Peters Peters med 50 %, og norske Holzweiler, som har Maria Skappel Holzweiler og Susanne og Andreas Holzweiler i spissen. Det er et tydelig lykkelig og fruktbart partnerskap. Den første kolleksjonen har vært ute i kort tid, men likevel er det stor rift om plaggene, særlig omslagskjolene, badedraktene, jumpsuitene og settene med bukse og omslagstopp. Her er det ingen tid å miste hvis du vil sikre deg et design fra dette populære samarbeidet.

Når du handler Camilla Pihls kolleksjon gjennom Miinto sørger du for at Miinto opplever vekst, samtidig som at du bidrar til at våre boutique-partnere lykkes. Med andre ord vil nettkjøp gjennom vår plattform hjelpe flere aktører samtidig. På den måten kan vi fortsette å utvikle oss, og fortsette å tilby våre kunder et bredt utvalg av moteplagg i verdensklasse.


Fremhev antrekket med lekre sko


I kolleksjonen til Camilla Pihl finner du ikke bare eksklusivt motetøy. Du finner også et nydelig spekter av forskjellige typer sko til mange anledninger. Når det kommer til mote vil du finne alle de viktigste plagg- og tilbehør for en komplett garderobe hos Camilla Pihl. Et par fine sko er avgjørende for hele antrekket, uansett om du er til høyhælte sko eller et par klassiske boots. Se gjennom utvalget av sko fra Camilla Pihl for å finne en stilsikker vinner til ditt antrekk. Her får du de seneste trendene innen fottøy som garantert vil piffe opp et hvilket som helst antrekk. Velg blant sko i klassiske mørke toner, i mer fargerike nyanser eller i skinn for et mer spennende utseende.


Klassiske bluser og topper fra Camilla Pihl


En elegant bluse er en enkel måte å heve hverdagsutseendet på. Dette er en av kolleksjonens mest ikoniske plagg. Camilla Pihl gir deg lekre bluser i alle former, farger og fasonger. Sørg for å sikre deg en allsidig garderobe med topper og bluser som du kan bruke med alt fra midi- og maksiskjørt til jeans og bukser med brede ben.

En klassisk bluse med utsmykkede detaljer er et nydelig alternativ til en klassisk skjorte. En bluse er et plagg som aldri går av måten, og derfor er det et nøkkelelement til enhver kvinnegarderobe. Og det beste av alt er at du i kolleksjonen til Camilla Pihl garantert finner en bluse eller topp som passer til deg – enten du leter etter en overdel med en signaturkrage, et brodert design eller et ganske tøft blomstertrykk. Camilla Pihls mangfoldige bluser og topper med intrikate broderier, pene volangdetaljer og oppblåste ermer vil fungere like godt til både fest, jobb og hverdags.


Oppgrader antrekket med trendy tilbehør


Kolleksjonen til Camilla Pihl bærer preg av en skandinavisk stil som er avslappet, enkel og ren. Her finner du flotte beige toner og vakre pastellfarger. Med romantiske, men enkle bluser, topper, skjørt og bukser får du et stilrent uttrykk som med fordel kan pyntes opp med kolleksjonens lekre tilbehør.

Bryt opp den enkle stilen med en nydelig flettet veske eller et unikt hodeplagg i en frisk farge. Oppgrader stilen med kolleksjonens lekre tilbehør og sørg for et glamorøst og spennende utseende. Lek med forskjellig tilbehør til ulike stiler, og på den måten kan du enkelt skape unike antrekk fra dag til dag.


Kjøp Camilla Phils kolleksjoner hos Miinto


Hos oss i Miinto kan vi tilby et stort utvalg av plagg og tilbehør fra dette merket. Mange av våre flotte samarbeidsbutikker tilbyr nettopp klær fra Camilla Pihl, og det er derfor vi er stolte av å alltid kunne vise frem de nyeste kolleksjonene og plaggene som er på markedet. Bla deg igjennom vårt utvalg for å få inspirasjon til garderoben din, eller bruk våre filtreringsmuligheter på siden for å velge om du vil se bukser, skjørt, topper, kjoler eller noe helt annet. Kjøp dine nye garderobeinnslag hos oss i Miinto, og få tilsendt varene i løpet av få hverdager

For Miinto er det viktig med fornøyde kunder. Vi er hele tiden opptatt av å oppdatere oss på de seneste trendene og motemerkene i motebildet. Derfor kan du være sikker på at hele vårt utvalg av klær og tilbehør vil gi deg sesongens siste trend. Med våre nøye utvalgte boutique-partnere får du ikke bare kvalitet, men også en eksklusiv tilgang til unike og moteriktige varer.

Fjern alle filter

Camilla Pihl

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.